שבע סיבות לאהוב

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

1. המילים. 2. המנגינה. 3. הקטעי מעבר בדיסקים/הופעות שג'יימי עושה חחח 4. ההופעות
יווו זה מדהים איך הם משתוללים ומפעילים את כל הקהל! 5. המבטא
~מזילה ריר~ חחחחחחחחחחחחחח אם היה אפשר להבין משהו מהם זה היה טוב XD 6. הקליפים P: 7. איאן
גרררר

Sweet Calamity

New member
AFI../images/Emo47.gif ../images/Emo115.gif

וכמו שנועה אמרה, אמא'שכם צפויה. 1)כי הם מוכשרים. 2)כי הם יפים. 3)כי הside projects שלהם לא מורידים מהלהקה עצמה. 4)כי קוראים להם A fire inside. 5)כי אפילו אנשים בני 50+ אוהבים אותם [וזה בדוק!] 6)כי הם סטרייט אדג'. 7)כי יש להם תציטוטים הכי מאגניבים בארץ.

CitizenErased

New member
והסיבות...

1. כי הם מכוערים 2. כי מאט מתלהב מעצמו 3. כי אפשר למות בהופעות שלהם 4. כי כל המעריצים שלהם סנובים וחושבים שכל שאר הלהקות מתחת למיוז 5. ...כי זה נכון 6. כי 90% מהשירים שלהם אובר-דרמטיים ומדברים על נושאים מייגעים 7. כי המעריצים שלהם חייבים להיות דווקא יוצאי דופן ולא לעצור ב7 8. כי האלבום הכי טוב שלהם נכתב כולו על פטריות קסם ושאר סמי הזיה 9. ...וכי הם מודים שהם מאוד נהנו/ים לקחת סמים 299. כי מאט נהנה לעשות רעשים של חתולים גוססים עם הגיטרה ולגרום לקהל לאפילפסיה 50 וחצי. כי יש להם קליפ שעלה 50 פאונד לצלם 666. כי הם לא מזוייפים ואומרים את מה שהם באמת חושבים גם כשזה אומר לרדת על להקות אחרות שמזבלות את השכל על כמה שהן אוהבות את מיוז.. אבל הם עושים את זה בתחכום כזה שהלהקות הסתומות לא מבינות
1548. כי הם מצלמים את עצמם שוכבים עם גרופיות

sha na na revol

New member
סיבות לאהוב את המאניקס

1. כל 2. מה 3. שלירון 4. אמרה 5. עד 6. שבע 7. באופו מאוד אירוני, כי אז זה משדר מסר כפול ואז מעריצים של המאניקס יגידו שזו צביעות, ולא רק זאת אלא שצריך להתגאות בכך... כי הם כאלה דפוקים.

CitizenErased

New member
מאט מתלהב מעצמו זו סיבה לאהוב את המאניקס?

כן אני מעצבנת שהורסת הכל mwahahaha sue me!!

sha na na revol

New member
אני יודע,

העניין הוא שמה שכתבת באמת נגע לי ללבי כי זה נושא ממש אישי בשבילי. אני יודע שאת לא כזאת, אבל זה מדהים - אצלי- איך אפשר לאהוב כ"כ להקה, ולשנוא כל דבר שקשור בה חוץ מהלהקה נטו... והכיעור... שלא נתחיל כמה ניקי יפה, אבל לא באותה הצורה שהמעריצות שלו חושבות... >____< אין טיפה נחת מהמפגע התברואתי הזה. אני יכול להמשיך... את יודעת שיש אגדה אורבנית שמעריצי המאניקס חכמים
... *אני* אפילו לא חכם, ואני כן - יחסית אליהם. עד היום לא מצאו שום עדות לכך, חוץ מעדותה של גרופית שטוענת שהיא אינטלקטואל עיתונאי והזוהר בהתגלומותו העונה לשם סיימון פרייס. באמת, מה הם עוד ימציאו...

CitizenErased

New member
אני לגמרי מבינה אותך

ועכשיו האמת על כל הסעיפים שכתבתי: 1. כי הם מכוערים - חשבתי ככה עד שראיתי אותם במציאות.. אבל פייר הם עדיין מכוערים יחסית לרוב כוכבי הרוק בימינו 2. כי מאט מתלהב מעצמו - הוא אכן מתלהב מעצמו אבל הוא מאוד נחמד אז לא איכפת לי 3. כי אפשר למות בהופעות שלהם - טוב נו, כן 4. כי כל המעריצים שלהם סנובים וחושבים שכל שאר הלהקות מתחת למיוז - כן!!!! 5. ...כי זה נכון - ...
6. כי 90% מהשירים שלהם אובר-דרמטיים ומדברים על נושאים מייגעים - יאפ ואני מתה על זה 7. כי המעריצים שלהם חייבים להיות דווקא יוצאי דופן ולא לעצור ב7 -
8. כי האלבום הכי טוב שלהם נכתב כולו על פטריות קסם ושאר סמי הזיה - יס 9. ...וכי הם מודים שהם מאוד נהנו/ים לקחת סמים -
299. כי מאט נהנה לעשות רעשים של חתולים גוססים עם הגיטרה ולגרום לקהל לאפילפסיה -
50 וחצי. כי יש להם קליפ שעלה 50 פאונד לצלם -
666. כי הם לא מזוייפים ואומרים את מה שהם באמת חושבים גם כשזה אומר לרדת על להקות אחרות שמזבלות את השכל על כמה שהן אוהבות את מיוז.. אבל הם עושים את זה בתחכום כזה שהלהקות הסתומות לא מבינות - כן ואני ואישית מוצאת את זה משעשע ביותר 1548. כי הם מצלמים את עצמם שוכבים עם גרופיות - טוב נו, האמת שהם לא צילמו את עצמם.. מאט צילם את דום

lestatgirl

New member
רציני הוא צילם אותו?

העיקר שכתבת שהוא נחמד קודם... ואיזה קליפ עלה 50 פאונד לצלם? [כאילו בעצם איזה קליפ לא.. ]

CitizenErased

New member
קליימקס חח

ומאט אמר שדומיניק לא זיהה את הז*ן של עצמו אחר כך כשהוא הראה לו את זה
אה והקליפ זה Dead Star

למעלה