And The McWeekend Goes to

dougie10

New member
מזל טוב....

ייווואווו את כ"כ גמישה את לומדת בלט או משו?

miss dance10

New member
חחחחח כן מן הסתם..

הלוואי הייתי ככה בלי ללמוד!!! תודה רבההההההD=

sweet shir

New member
"I have climbed highest mountains, I have run

through the fields Only to be with you Only to be with you I have run I have crawled I have scaled these city walls These city walls Only to be with you But I still haven't found what I'm looking for
מצעד הלהיטים של מקפליי: Silence Is A Scary Sound The Heart Never Lies Obviously Everybody Knows Ultraviolet כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע Your Love Is A Lie - Simple Plan Thunderbirds Are Go - Busted Dare You To Move - Switchfoot This Is Your Life - Switchfoot Dream Big - David Cook I Still Havn't Found What I'm Looking For - David Cook את יפה - שייגעצ. שיר כ"כ מדהים. כ"כ כ"כ כ"כ.
I Don't Want To Miss A Thing - Aerosmith Far Away - Nickelback Iris - Goo Goo Dolls הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי וסימפל פלאן. אלבום שחרשתן עליו: אין. קליפ שעשה לכן את זה: -- תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: סרט~ סקס והעיר הגדולה. תוכנית~ גוסיפ גירל
, פרוייקט מסלול (חחחחח התאהבתי בריקי "איי וואז אה צ'ירלידר וון איי וואז אין הייסקול. איי וואז סאצ' אה קווין." חחחחחחחחחחחח חולה עליו3>) והאוס. משהו שהכעיס אתכם השבוע: הורים ואח. מממממש. ועוד משהו... אמ. משהו ששימח: האח השני, טעם העירD: וחברות שלי3> משהו שהעציב: לא זוכרת. ציטוטיה: יש הרבה אבל לא נראה לי שזה יצחיק מישהו חוץ מאת עצמי XDDD אה, והצהרה דרמטית (וסתיו לא ביקשה שאני אכתוב את זה בכלללללללל): למרות שאין ציטוטים כאן של סתיו היא אלילה ואני סוגדת לכפות רגליה כי הוא קורעת אותי מצחוק. מתוך טב"ע. חחחחח יצא לי לראות בערוץ 10. אחד ה-ציטוטים של טב"ע XD ניב: "יש רק שידוך אחד בכל העולם הזה שמתאים לבראד פיט." שון: "מי?" ניב: "דיוויד בקהאם." שון: "דיוויד בקהאם?!" ניב: "דיוויד בקהאם. תחשוב ביחד איזה ילדים יפים יצאו להם." צודק
(19:41) בוּץ/ניצן: דני זה מי שבתמונה שלך?XD אז את דני אני אוהבת!! אבל בסרט הוא היה בלונדיני לא?? חח אני בטוחה שהוא היה בלונדיניXDDD (19:42) שירD: : לא!! (19:42) שירD: : דני אף פעם לא היה בלונדיני (19:42) שירD: : תצאי מהסרט!! XDDDDDD (20:14) בוּץ/ניצן: חחחחחח כן את זה הבנתי (20:14) בוּץ/ניצן: זה היה בערך הדבר הראשון שידעתי על מקפליי (20:14) בוּץ/ניצן: ~ברצינות~ (20:14) בוּץ/ניצן: שהם פשוט הומואים (20:14) בוּץ/ניצן: ביחד (20:14) בוּץ/ניצן: אחד עם השני (20:14) בוּץ/ניצן: כל הזמןXD אההה, אני מחנכת אנשים כראוי
(20:16) בוּץ/ניצן: טום תמיד עושה פרצופים מוזרים כאלו?XD (20:19) שירD: : הוא לא עושה פרצוף מוזר (20:19) שירD: : זה הפרצוף שלו XDDDDDDDDD ArielYona says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה חמוד סבא שלייייי הוא אמר כזה-האירוויזיון זה כזה מוזר כולם נכנסו מהדלת ויצאו מהארון ArielYona says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כפרה עליווווו הבןאדם בן 92! ArielYona says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את לא מבינהההההה ArielYona says: היום כשישנתי שנ"צ חלמתי שאני נכנסת להריון ואני במחזור ואני עושה בדיקת הריון והיא חיובית ואני ממשיכה לקבל מחזור! נקרעתי כשהתעוררתיXD 17:59) שירD: : ArielYona says: אוי שכחתי להגיד לך! ArielYona says: יש לי פוסטר של גייל הארולד להביא לך חחח רוצה? שירD: says: כן!!!!!!!!!1 (17:59) שירD: : איזו מן שאלהXD (17:59) בוּץ/ניצן: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מי זו הילדה הזו? אוי שכחתי להגיד לךXDDDDDDDDDDD (17:59) שירD: : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אריאל (17:59) בוּץ/ניצן: כזה "אוי שכחתי להגיד לך פגשתי את דאגי והארי והם גם עשו מולי סקס"XDDD ~רונן הוא המחנך הכאפה שלי~ אני: "יש שיעור חינוך מיני ביום רביעי?!" קמי: "מסתבר שכן O:" אני: "שיעור שרונן יעביר? אנחנו נעביר לו!" אני: "מה, רונן, יש חינוך מיני ביום רביעי?" רונן: "כן, נדבר על אורגזמות ועניינים." קמי: "אוו, אורגזמות זה מצויין. בדיוק הייתי בהרצאת טנטרה על האורגזמה הנשית." אני: "כן, קמי תוכל ללמד אותך כמה טיפים!" תום: "יש לי בדיחה." אני: "תספר לעצמך." תום: "לעצמי?" אני: "אתה היחיד שתקשיב בין כה וכה." ~ובשיעור חינוך מיני עצמו~ רונן: "אתם תגידו לי ואני אכתוב על הלוח." אני וקמי באותה שניה ~מסתבר שצעקנוXD~: "כי הוא לא יודע." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ובדיוק בשניה הזאתי הכיתה השתתקה והוא שמע
~היינו צריכים לומר מילים בא'~ אני: "אנאלי?" *אמבר צוחקת* קמי: "למה לא? אנאלי, אוראלי..." ~כל הכיתה משתתקת בשניה הזאתי כמו מקודם וכולם שומעים~ רונן: "יופי, קמי!" ~כותב על הלוח~ ירדן: "אורגייה!" רונן: "הנה ירדן התעורר!" חחחחחחחחחחחחחחח על הכתוב זה לא כזה מצחיק, אבל זה היה קורע XD תום: "תוכיחי שמרובע ABCD הוא משולש ישר זוית. את לא יכולה להוכיח, הא?" אני: "אני לא חכמה מספיק!"
“An occasional shag every so often is not a crime.” “Oh yeah. It’s not a crime at all. Not until you get STD’s.” “TOM!” she hit him, partially horrified by his accusation yet finding it extremely hysterical. She sat up and stared at him in shock. “I cannot believe you just said that!” Laughing, Tom’s arms covered his stomach. “I was just joking!” “Whatever you say, sad little gay virgin,” she made her comeback. “At least I know how to use a penis!” “Ouch,” Tom replied. “That hurt my manly ego.”​
מתנגן בראש / בפלייליסט: Sunshine - Stine J
טל אני שונאת אותך. ממש. Another Gay Sunshine Day - Nancy Sinatra חחחחחחחחחחחחחחח לפחות זה מעודד אותי
יש עוד אבל אין לי כוח לכתוב. המלצת השבוע: תלכו לקוקה קולה וילג'D: הולך להיות אלוהי! התמונה הכי, אחי: חח טום עם איכס על הראש <:

sweet shir

New member
תמונה ||

חחחחחחחחחחח כפתור שקניתי. הוא קורע אותי XD אבל פאדיחות אם אנשים יחשבו שאני מעריצת טוקיו הוטל

sweet shir

New member
אה כן, והחדר שלי *טיפה* מבולגן. ../images/Emo6.gif

אני פאקינג חיה בדיר חזירים XDDD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifרציני מושלם../images/Emo23.gif

פדופיליה מישו?

sweet shir

New member
שלחתי הודעה וזה לא שלח$#@$#@ סעמק.

מה שכתבתי היה: חחחחח את צריכה לראות אותי כשאני איתו. זה גם פדופיליה וגם גילוי עריות!

just orr

New member
תפוז הזה.. צק צק צק.

חחחחחחחחחחח כפרעליכם
אני באמת צריכה לראות את זה XDDDDDDD

Orange Sky

New member
חחחחחחחח (היי אני בוץ!XD)

ואם הייתי עושה מקוויקנד (לעשות? אני לא יודעת אם לעשות חחחח) אז Silence Is A Scary Sound זה בהחלט במצעד הלהיטים שלי (אני מתה על איך שדאגי שר.
) חחחח נפלתי פה מצחוק מהציטוטים (חחח הפנים של טוםXD כפרה עליו3> (די זה כבר מרגיש לא בסדר, אני כל הזמן יורדת על טום ואז אומרת "סתם, כפרה עליו3>" חחח לא בסדר (תמיד=אני יודעת מי זה טום פלצ'ר בדיוק 3 וחצי ימיםXD))

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח תעשי, מה אפשר לא לדעת? XD

כמה סוגריים אמאלה XDDDD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כולם ככה, טום פשוט ~מתבקש~ שירדו עליו.
כפרעליו
(רואה?? חחחחחחחחחחחחחח כי הוא כאפה ואתה חולה עליו בזכות זה
)

Orange Sky

New member
חחחחח נו לא יודעת!! אומגאש אח שלך מושלמושXD

אח שלך מושלם XD חחחחחח כן רציתי להוסיף בסוגריים כל כל הסוגריים אבל התחרטתיXD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את לא מבינה איך צחקתי עכשיוXD (רציני, כל הבית שמע) כאפוש שלי3>!
~והצמידים חחח מגניב אבל את זונה כי צמיד בריאן שלי נקרע ושלך לאXDDD~

sweet shir

New member
אני יודעת. ../images/Emo23.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח למה? זה לא היה מצחיקXD מוחעחחעחעעח צמיד בריאן שלי מושלםםםםםםם$#@%#$ XD תסעי לאיזשהו פסטיבל / אילת ותקני XD

למעלה