And The McWeekend Goes to

N e r d y

New member
חחחחח גמני אוהבת אותך <:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הציטוטים XDDDDDDDD תום: "תוכיחי שמרובע ABCD הוא משולש ישר זוית. את לא יכולה להוכיח, הא?" אני: "אני לא חכמה מספיק!" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD את יפה באמת מדהים. וכבר אמרתי לך על התמונותD: 333>

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את יצאת מה זה סתומהXD

הוא מהמם. ממש ממש ממש ממש.
33333>

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

די הציטוטים שלך פשוט הורגים אותי כל פעם מחדש
מה אני יעשה נו באמת שכחתי להגיד לך! חולעלייך333>

just orr

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

~הציטוטים, דה~ XDDDDDDDDDDDDD אה.. מה זה טב"ע?

AlmA XP

New member
../images/Emo180.gif../images/Emo171.gifMcWeekend../images/Emo172.gif../images/Emo6.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
All About You Down by the Lake Friday Night. The_Heart_Never_Lies Walk in the sun-חרישות מטורפות!!!!!$@%^#&%&*
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
All Time Low - Noel All Time Low- Circles BLINK 182 - I Wanna Fuck a Dog in the Ass.
Busted - Sleeping With The Light On Simple Plan - Your Love Is A Lie Son Of Dork - Sick Son Of Dork - Murdered in the mosh v-blood_sweat_and_tears
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי D:
אלבום שחרשתן עליו:
מושן :]
קליפ שעשה לכן את זה:
לא יודעת =__=
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
הקניון שנות ה-70 דריה אי-שרדות פאנקד או איך שלא כותבים את זה בעברית XD
סופרסטאר
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
הורים : \ ויש מלא מבחניםפ ושיעורי בית >< ושהמורה למטמתיקה נתנה לי היום פתק הביתה כמו לילדה בגיתה א' כי לא גמרתי את השיעורים :\
משהו ששימח:
טיול שנתי :]
משהו שהעציב:
נמ.. לא ידועת
ציטוטיה:
חהחהחהה שאני וחברה שלי היינו קטנות חשבנו שזה שאנחנו חברות זה הגורל ושנועדנו להיות ביחד וכל מיני דברים כאלה XD אני: ממש נועדנו להיות ביחד! את יודעת, אפילו המילה הראשונה שלי הייתה אור! (קוראים לה ליאור) היא: באמת? ואי מגניב! אני: כן.. מה הייתה המילה הראשונה שלך? היא: אוטו... ממש צחקתי שנזכרתי בזה XD .-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--..-.--.. המורה למדעים: אתם רואים?! יש לנו הרבה מאוד תלמידים חכמים בכיתה! וגם כמובן, מתר XDDDDDDDD -.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.- מדריה: אחותה: ראית איך זזתי שניה לפני שהמנורה נפלה? זה היה יכול לפגוע לי בראש! דריה: או במשהו חשוב... -.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.-. תמר: היא משחדת אנשים שיביאו לה שוקולד.. היא ממש זונת שוקולד! אני כן! היא ני-זונה משוקולד.. זה היה מצחיק באותו רגע חח -.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-. גלי:איך איימי ווינהאוס מעמידה את השיער שלה ככה?? אני: עם בקבוק! מיכל: לא.. עם ג'ריקן! -.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-. ילד א': יו! אתה יודע שיש כזה דבר דוב נמלים? ילד ב': כן! אני אמרתי לך את זה!
מתנגן בראש / בפלייליסט:
כלום..
המלצת השבוע:
כשאמא שלכם מפעילה את הממטרות כדי להשקות א תהחצר, תרוצו בהם זה ממש כיף
התמונה הכי חמה:
שמן

Orange Sky

New member
המקוויקנד הראשון שלי

here we go
מצעד הלהיטים של מקפליי
~בהתחשב בעובדה שהשבוע הכרתי את כל שירי מקפליי....אנסה לצמצם~ אולטרהויולט טרנסילבניה סיילנס איז א סקרי סאונד (אם אמשיך עוד, זה פשוט לא ייגמר. אז בצער רב אני אפסיק. למרות שזה לא סוף מצעד הלהיטים שלי!)
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
OO כל השבוע, רק מקפליי. הלהקה המגניבה של השבוע: ממממ מקפליי:) אלבום שחרשתן עליו: Wonderland קליפ שעשה לכן את זה: דני שר בלייב don't stop me now , טום על הפסנתר, ואז דני קופץ על הפסנתר...איך דני מתרגש בשיר חח אני מתה על זה..כל היום שומעת את השיר הזה בלופים...(דווקא שיר שהוא קאבר...אבל למי אכפת
) ולא אכפת לי, כי אני אשים פה עוד אחד! סיילנס איז א סקרי סאונד, בהופעה כלשהי שבה דאגי נראה מהמם, וכולם מזיעים ומתאמצים מאוד (חחח איזה תיאור אני מביאה) ודני נותן לדאגי נשיקה על הלחי
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: תוכנית - נמלטים, האנטומיה, עקרות בית
סרט - אין כמו אלבמה (אחרי מיליון צפיות בסרט, רק השבוע גיליתי שהארוס של מלאני (ריס ווית'רספון) זה פטריק דמפסי מהאנטומיה חחח) משהו שהכעיס אתכם השבוע: אמא שלי? אני לא זוכרת שום דבר ספציפי כי השבוע היה די טוב, אבל היא בטוח עשתה משהו
משהו ששימח: מקפליי:) משהו שהעציב: לא משהו שזכור (וטוב שכך
) ציטוטיה: המממ טוב, שיר כתבה כבר את כל המצחיקים שלנוXD (כפרה על טום!!3>) כשטום עולה על הפנים של דאגי בטלויזיה ודאגי אומר לו שירד ממנו כי הם בטלויזיה (חחח למה אני לא זוכרת את הציטוט..היום ראיתי את זה!! בקיצור, "איטס טיוי!" דאגי צועק עליו, כלומר, אם הם לא היו בטלויזיה זה בסדר? טוב ברור שכן, זה מקפלייXD) מתנגן בראש / בפלייליסט: i wanna hold you המלצת השבוע: המלצה- אקח את זה כ"תגידי לאחרים מה לעשות" כלומר, אני הולכת לקבוע לאחרים מה לעשות עם חייהם, מכאן שזה יהיה ארוך, כי אני חתיכת דיקטטוריתD: 1. תראו נמלטים 2. תאהבו את מקפליי (כאילו מי שפה בפורום לא אוהבXD) 3. תשתו (חח רציני צריך מיםXDDDDDD ) 4. אה רגע, בהמלצת השבוע אני אמורה לשים שירים שאני ממליצה עליהם? 5. אוקיי, אז - she falls asleep, אולטרהויולט, that girl, ברוקולי XD 6. והרבה מקפליי ביוטוב
התמונה: unspeacble acts of pervertion :) ~תזכרו שלא אמרתן לי איך כותבים נכון (שיר וטל. אני אזכור לכן!!!) נראה לי שעשיתי הכל.. אם הייתי בבית שלי הייתי מביאה טונות ציטוטים והייתי משקיעה יותר, אבל אני לא בבית אז...לאXD כיף לעשות מקוויקנדD: ~למרות שלקח איזה שעה~

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifחחחחחח סחה עלייך D:

~שיר אמרה לי להתייחס אלייך יפה, אז אני מתייחסת
~ XDDDDDD את מזכירה לי אותי בימי מק הראשונים שלי. (הו החשות. כמה נפלא)

Orange Sky

New member
חחחח תודהD:

~אם את לא רוצה, את לא חייבת חחח ~ (אכן החשות דבר מקסים
)

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDD

כתבתי לך למטה אבל לא ניראה לי שתראי, מה המסנ שלך?:)

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה חמודה את ומתלהבתXD

ויו לא ידעתי שפטריק דאמפסי (מקדרימי לא?) שיחק שם OOOO:

Orange Sky

New member
חחחחחחחחחחחחח אממ תודה?XDDDD

חחח כה מקדרימי (שבשלב מסוים לא סבלתי יותרXD אבל הוא בסדר כי הוא מנתח טוב
)

N e r d y

New member
חחחחחחח אבל אני לא הבנתי למה התכוונת!

בקשר ל-unspeacble acts of pervertion XDDDDDDDDD חחחחחחחחחח אני עדיין לא מאמינה שלא ידעת שפטריק שיחק שם XDDD

Orange Sky

New member
חחחחחחחח נו אמט וטד!!

אוף אני צריכה לראות שוב את הסצינה, ולהיות בבית שלי, ואז אני אוכל להראות לך *בדיוק* על מה אני מדברת....פה אין לי אפילו את האייקון
חחחחחח וכן, זה מוזרXDD (והוא היה חמוד בסרט
)

N e r d y

New member
חחחחח כן אבל לא הבנתי

מה רצית שנעשה עם המשפט, אני חשבתי שאת רוצה לדעת באיזה פרק זה בכלל
כשתבדקי תגידי לי איפה זה XDDDD הוא ממש חמוד :)

Yu vi

New member
טרלהל../images/Emo85.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: Too Close For Comfort
Bubble Wrap FCIHH
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע את יפה- שייגעצ מרלין מונרו- שייגעצ פקיד אפרורי- שייגעצ רוצה ללכת- שייגעצ את דומה לכלב- שייגעצ המילים הכי יפות- שייגעצ אינטרקום- שייגעצ מכה אפורה- מוניקה סקס Floods- Fightstar
Keep Holding On- Avril Lavigne My Happy Ending- Avril Lavigne Wherever You Will Go- The Calling 3 Doors Down- Here Without You Stop Crying Your Heart Out- Oasis
הלהקה המגניבה של השבוע: שייגעצ ~התמכרות מחודשת
~ Fightstar
אלבום שחרשתן עליו:
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
על טבעי [סיימתי עונה 3 ואין יותרררר >:] גוסיפ גירל סמולוויל פרוייקט מסלול@#$ אעאע כולם כאלה גייז חמודים וקורעים שם! XD
משהו שהכעיס אתכם השבוע: שמשאירים אותנו ללמוד בבצפר במקום לשחרר אותנו הביתה כשאנחנו פאקינג 4 ילדים בכיתה X__X
משהו ששימח: אנשים D:: 87 במפמר במתמטיקה ו95 במפמר בלשון והבעה D:
משהו שהעציב: לאדעת
ציטוטיה: בטוח היו, אנלא זוכרת.
מתנגן בראש / בפלייליסט: בראש~ The Best Damn Thing- Avril Lavigne
המלצת השבוע: אל תסיימו סדרות מהר. זה קקה
התמונה הכי, אחי:

למעלה