התפקדות יוני

../images/Emo175.gifהתפקדות יוני../images/Emo175.gif

שם: שיר החודש של PT: שיר החודש של בלאקפילד: שיר החודש של אמן אחר: אלבום אחרון שהתנגן אצלך במערכת: סרט אחרון שראית: דבר טוב שעבר עליך החודש: דבר פחות טוב שעבר עליך החודש: משהו שהייתם רוצים להגיד לשאר חברי הפורום: ותמונה, כדי שנטלי לא תלך אחד אחד ותכריח אתכם לשים
:

LightbuIb sun

New member
מתפקד

שם: נעם שיר החודש של PT: The sky moves sideways phase 1 שיר החודש של בלאקפילד: אין כזה שיר החודש של אמן אחר: אלבום אחרון שהתנגן אצלך במערכת: Porcupine tree-the sky moves sideways סרט אחרון שראית: West bank story, Garden state דבר טוב שעבר עליך החודש: פופיק, כיף.. דבר פחות טוב שעבר עליך החודש: לחץ בגרויות משהו שהייתם רוצים להגיד לשאר חברי הפורום: אתם נחמדים:) ותמונה, כדי שנטלי לא תלך אחד אחד ותכריח אתכם לשים :

Benn Is Kane

New member
הולך לקנות אקדח מים מפלסטיק.

שם: בן ג'יני שיר החודש של PT: אני אלך על Way Out of Here. שיר החודש של בלאקפילד: שמעתי רק אחד, Once. שיר החודש של אמן אחר: יפן, אינפקציה. אלבום אחרון שהתנגן אצלך במערכת: Amputecture של The Maes Volta (אני חושב שכהה כותבים את זה). סרט אחרון שראית: מורטל קומבט (
) דבר טוב שעבר עליך החודש: גמר ליגת האלופות. הרבה חבר'ה באו אלי הביתה והיה ממש מצחיק וכיף. דבר פחות טוב שעבר עליך החודש: עייפות בלתי פוסקת, נהרס לי הצורב, קבלתי את האלבום החדש של ראש והיה סדק בקופסא
. כמובן ששלחתי את זה בחזרה לאמזון, ואמורים לפצות אותי
. משהו שהייתם רוצים להגיד לשאר חברי הפורום: וואלה, לכו לקנות אקדח מים מפלסטיק. ותצאו לקנות מאוורר, סתם בשביל הרוח. ותמונה, כדי שנטלי לא תלך אחד אחד ותכריח אתכם לשים
: תגיע בקרוב....

Benn Is Kane

New member
אה, זה קרה בטעות...

דברתי על השם של האלבום, שאני לא בטוח בקשר לאיות שלו.

handlessman

New member
איזה כיף מסיבת בריכה היום בערב

שם: עמרי שיר החודש של PT: גם Way out of here שיר החודש של בלאקפילד: ת'אמת לא שמעתי אותם החודש בכלל שיר החודש של אמן אחר: Orphaned Land - Mabool אלבום אחרון שהתנגן אצלך במערכת: אין מערכת, יש מחשב... Opeth - Blackwater Park סרט אחרון שראית: לא יודע כבר מלא זמן לא הייתי בקולנוע... איזה משהו של אימה בהוט סרטים דבר טוב שעבר עליך החודש: קיבלתי את FOABP, ועברתי את המגנים דבר פחות טוב שעבר עליך החודש: לא הסתדר לי להגיע למופע מחווה לדויד ברוזה שהיה בחיפה לפני שבוע משהו שהייתם רוצים להגיד לשאר חברי הפורום: יהיה טוב ותמונה, כדי שנטלי לא תלך אחד אחד ותכריח אתכם לשים: להגיד שוב שאין לי תמונות שלי? ואין לי כוח לצלם

InnocenceLost

New member
רק קמתי.. ../images/Emo122.gif

שם: אריאלה שיר החודש של mellotron scratch שיר החודש של בלאקפילד: this killer שיר החודש של אמן אחר: אלג'יר - דם על הים אלבום אחרון שהתנגן אצלך במערכת: oasis - (whats to story) morning glory? סרט אחרון שראית: ראית היום בצהריים איזה סרט על הומו שלא מרשים לו להביא את הבן זוג לנשף סיום... ונרדמתי:| דבר טוב שעבר עליך החודש: היה חודש טוב! אני אוהבת את מאי דבר פחות טוב שעבר עליך החודש: לחץ של בגרויות.. ביומיים האחרונים לא ישנתי בגלל אזרחות בע. משהו שהייתם רוצים להגיד לשאר חברי הפורום: מנייניםם ותמונה, כדי שנטלי לא תלך אחד אחד ותכריח אתכם לשים : אין במחשב הזה

כבר יוני??

שם: הדר שיר החודש של PT: sound of music שיר החודש של בלאקפילד: שיר החודש של אמן אחר: ferige - fergelisious אלבום אחרון שהתנגן אצלך במערכת: משהו צרוב סרט אחרון שראית: מר וגברת סמיט דבר טוב שעבר עליך החודש: הרבה כסף
דבר פחות טוב שעבר עליך החודש: הרבה עבודה
משהו שהייתם רוצים להגיד לשאר חברי הפורום: חולה עליכם ותמונה, כדי שנטלי לא תלך אחד אחד ותכריח אתכם לשים

Pipe Dreamer

New member
כבר יוני?

שם: גיל שיר החודש של PT: אני מניח שThe Sky Move Sideways בגרסתו האלטרנטיבית שיר החודש של בלאקפילד: לא בדיוק שמעתי, אבל בפעמיים-שלוש שיצא לי מאוד חיבבתי את Some Day שיר החודש של אמן אחר: זה קשה... נראה לי Locomotion של קולטריין אלבום אחרון שהתנגן אצלך במערכת: "ענה לי" של אהוד בנאי סרט אחרון שראית: לא יודע.. לא רואה כמעט סרטים דבר טוב שעבר עליך החודש: סיימתי עם מתמטיקה, תולדות המוזיקה, חיבור ואנגלית! דבר פחות טוב שעבר עליך החודש: עדיין לא סיימתי עם כימיה, תנ"ך, אזרחות וספרות משהו שהייתם רוצים להגיד לשאר חברי הפורום: בואו להופעה של הלהקה שלי ב6/6, יום רביעי הקרוב, בבארבי כפ"ס. הופעה חגיגית ואחרונה לפני גיוס, חומר מקורי שנותן בראש לכל מי שאוהב רוק ותמונה, כדי שנטלי לא תלך אחד אחד ותכריח אתכם לשים : אין לי כוח

איי איי קפטן...

שם: אוּרי שיר החודש של PT: להלן DIslocated Day בגירסא החיה מ- Coma Divine שיר החודש של בלאקפילד: אין שיר החודש של אמן אחר: For Marthe - Smashing Pumpkins אלבום אחרון שהתנגן אצלך במערכת: Iron & Wine - Our Endless Numbered Days סרט אחרון שראית: שודדי הקריבים 3 (או בעצם ראיתי בבית "שוקולד" לפני שעתיים.....) דבר טוב שעבר עליך החודש: סיימתי להקליט שיר... דבר פחות טוב שעבר עליך החודש: חזרתי לסימסטר.... משהו שהייתם רוצים להגיד לשאר חברי הפורום: לאכול קילו תאנים זה גם טעים וגם מבחיל באותו זמן... ותמונה, כדי שנטלי לא תלך אחד אחד ותכריח אתכם לשים

LightbuIb sun

New member
היי

ראיתי בדיוק את הסרט Garden state ויש שם שיר ממש ממש מקסים של Iron&wine. איך הם? אתה ממליץ? ממש התעניינתי בהם

ממליץ בחום

זה לא הם - רק שם במה של סאם בים. שווה ביותר אלבום מומלץ - Our Endless Numbered Days

לא....

האלבומים שיש לי הם זה שהזכרתי ו The Creek Drank the Cradle השיר לא נמצא על אף אחד מהם..ככה שלא יצא לי לשמוע. אבל אני עובד על השגת כל האלבומים...בקרוב אצלי..

נמ

שם: נטע שיר החודש של PT: רכבות שיר החודש של בלאקפילד: קיץ שיר החודש של אמן אחר: מה את משחקת בי מה אני מונופול? אלבום אחרון שהתנגן אצלך במערכת: *בודקת*, houses of the holy של זפלין סרט אחרון שראית: קיי-פקס דבר טוב שעבר עליך החודש: כל מיני אנשים דבר פחות טוב שעבר עליך החודש: דמקה מתה (הכלבה של סבתא) משהו שהייתם רוצים להגיד לשאר חברי הפורום: אני עייפה ותמונה, כדי שנטלי לא תלך אחד אחד ותכריח אתכם לשים: ישןישן

אני חוקי+ יום!

שם: חגי. שיר החודש של PT: My Ashes שיר החודש של בלאקפילד: Pain שיר החודש של אמן אחר: Nine Black Alps- Shot Down אלבום אחרון שהתנגן אצלך במערכת: In Absentia סרט אחרון שראית: לא זוכר... דבר טוב שעבר עליך החודש: אני חוקי ויכול לקנות אלכוהול באופן חוקי עכשיו! דבר פחות טוב שעבר עליך החודש: כל מיני... משהו שהייתם רוצים להגיד לשאר חברי הפורום: בהצלחה בבגרויות! ותמונה, כדי שנטלי לא תלך אחד אחד ותכריח אתכם לשים: הנה ----> שעוד היה לי שיער ארוך ועם גיטרת הסקווייר המסריחה שלי...

../images/Emo2.gif

חגי, היה לך יום הולדת ולא פתחנו לך שרשור מזל טוב!? לא בסדר... מזל טוב!
ו...מה, אין יותר שיער ארוך עכשיו?

למעלה