התפקדות יוני

berez23

New member
שלום

שם: ארז שיר החודש של PT: Half Light שיר החודש של בלאקפילד: - שיר החודש של אמן אחר: King Crimson - Fallen Angel אלבום אחרון שהתנגן אצלך במערכת: Miles Davis - Kind Of Blue סרט אחרון שראית: 300 דבר טוב שעבר עליך החודש: ה1 ביוני... דבר פחות טוב שעבר עליך החודש: מכבש משהו שהייתם רוצים להגיד לשאר חברי הפורום: אני צריך המלצה למוזיקה טובה כמו PT אם מישהו יכול לעזור ותמונה, כדי שנטלי לא תלך אחד אחד ותכריח אתכם לשים :

ahbarfilez

New member
מתפקד!

שיר החודש של PT: קשה לומר, לפי דעתי Anesthetize שיר החודש של בלאקפילד: לא שמעתי אותם הרבה החודש, אבל אם כבר אז Summer שיר החודש של אמן אחר: Dream Theater - Repentance סרט אחרון שראית: מפתח הלב... סרט לא רע. דבר טוב שעבר עליך החודש: לא הרבה. הייתי בהופעה של Salem ו-Betzefer נחשב? דבר פחות טוב שעבר עליך החודש: Next משהו שהייתם רוצים להגיד לשאר חברי הפורום: Steven Wilson ist Krieg תמונה: כבר שמתי לפני כמה ימים תמונה שזיעזעה את כל חברי הפורום.

Musedol

New member
זה לא זיעזע!

אני מצטערת בשמי ובשם כולם על התגובות... לא הזדעזענו... פשוט הבענו את דעתנו בצורה קיצונית! [וואי, איך יש לי רגשות אשמה עכשיו! :( ]

Tin Doll

New member
אני

שם: Tovi שיר החודש של PT: Lips Of Ashes שיר החודש של בלאקפילד: Once בקושי שיר החודש של אמן אחר: יפה יותר מיפה - אביתר בנאי וסיון שביט אלבום אחרון שהתנגן אצלך במערכת: In Absentia סרט אחרון שראית: ממ הגנן המסור? דבר טוב שעבר עליך החודש: לא ממש עניינכם. P: דבר פחות טוב שעבר עליך החודש: כנל משהו שהייתם רוצים להגיד לשאר חברי הפורום: ותמונה, כדי שנטלי לא תלך אחד אחד ותכריח אתכם לשים: טוב טוב

Apoca1ypse

New member
here are we, servants three

flesh and blood! שם: מתן שיר החודש של PT: .3 שיר החודש של בלאקפילד: ממ...הרבה זמן שלא שיר החודש של אמן אחר: Circus Maximus - Glory of the Empire אלבום אחרון שהתנגן אצלך במערכת: classical mushroom, מפתיע סרט אחרון שראית: אמריקן ביוטי דבר טוב שעבר עליך החודש: דבר פחות טוב שעבר עליך החודש: כנראה נכשל במגן, אין זמן משהו שהייתם רוצים להגיד לשאר חברי הפורום: ותמונה, כדי שנטלי לא תלך אחד אחד ותכריח אתכם לשים : אני עדיין חושב שאינטרנט זה מקום חופשי :>

אממ...

שם: עומר שיר החודש של PT: כל הדיסק האחרון...קשה לי לבחור :( שיר החודש של בלאקפילד: אין שיר החודש של אמן אחר: pearl jam-off he goes אלבום אחרון שהתנגן אצלך במערכת: האחרון של PT סרט אחרון שראית: מחסומים..בעעע.. דבר טוב שעבר עליך החודש: החלטתי מה אני הולך ללמוד+הרכב מוזיקלי חדש דבר פחות טוב שעבר עליך החודש: ויתרתי על השלמת הבגרות האחרונה שנשארה אחרי שהשלמתי את כל המקצועות כבר מההתחלה...חוסר מוטיבציה :(( משהו שהייתם רוצים להגיד לשאר חברי הפורום: מקווה שתקבלו אותי יפה :) ותמונה, כדי שנטלי לא תלך אחד אחד ותכריח אתכם לשים : אין לי תמונה במחשב של העבודה :/

handlessman

New member
חח PT ופרל ג'אם...

זה מצחיק בגלל איך שסטיבן מתאר את היחס שלו אליהם ב-FOABP...

אני מודה שזה מעט הטריד אותי..

כי הוא יכל "לבעוט" בהרבה להקות שונות וחדשות שהרבה יותר מסריחות(אפילו לדעתו) מלהקה ותיקה (וטובה לדעתי) כמו פרל ג'אם.. אבל זו זכותו ואני מעריך אותו ואת היצירה שלו וזה לא ימנע ממני להמשיך להאזין גם לפרל ג'אם..

אני לא חושב שלזה סטיבן התכוון ממש

קודם כל השיר הוא מפי ילד, ולא מפי סטיבן, ומעבר לזה, בא לרדת על כך שכלכך הרבה להקות היום מנסות להשמע כמו להקה אחרת ומחקה את הסאונד שלה במקום ליצור סאונד חדש.

אבל המילים אומרות במפורש..

they sound like pearl jam....the music is crap לא נראה לי שיש מקום לדמיון..

ושוב אני אומר

השיר הוא לא דיעותיו של ילד, ולא של סטיבן. וזה כל הקטע they SOUND LIKE pearl jam סטיבן אפילו אמר שכשמעריצים שולחים לו קלטות שלהם מנגנים, והוא שומע שהם פשוט נשמעים כמו פורקיופיין, הוא לא אוהב את זה. הוא אוהב לשמוע דברים מקוריים. אני אישית גם מכיר חבורת ילדים שלובשים חולצות של נירוונה, והשירים שלהם נשמעים כאילו הם גנבו לנירוונה את הסאונד. אני חושב שהם חרא של להקה. זה לא אומר שאני חושב שנירוונה היא חרא של להקה.

LightbuIb sun

New member
אני לקחתי את זה אחרת לגמרי.

אני חושב שסטיבן לא התכוון שפרל ג'אם זה חרא, אלא שפשוט מלא להקות נשמעות כמוהם.

handlessman

New member
אבל אחרי זה...

הוא אומר שהמוזיקה חרא, כלומר המוזיקה שנשמעת כמו פרל ג'אם, כלומר גם פרל ג'אם עצמם...

handlessman

New member
אה, תתעלמו...

כתבתי את זה לפני שקראתי את ההודעה של ניקו ^^^

singlestroke

New member
מתפקד גם !

שם: שיר קרני !!!!!!!!!! :) שיר החודש של PT: בהחלט Anesthetize. חופר אותו כבר כמה ימים רצוף ולא נמאס. כלכך מדהים. שיר החודש של בלאקפילד: אמממ האמת שאני לא ממש שומע אותם. שיר החודש של אמן אחר: אין, רק פורקיופיין מתנגן אצלי. אולי The Glass Prison של Dream Theater (הוא היחידי שיוצא לי לפעמים לשמוע). אלבום אחרון שהתנגן אצלך במערכת: הכל במחשב, ושוב - רק פורקיופיין בינתיים (נותן דוגמא כמה הם יצירתיים ומשתנים ומדהימים). סרט אחרון שראית: אקס מן 2. דבר טוב שעבר עליך החודש: אמממ... לא קרה כזה לצערי. חודש קשה :-\ אבל יכול להיות שזה ישתנה, אולי אקנה רייד חדשה בשבוע הקרוב. דבר פחות טוב שעבר עליך החודש: לא ממש מעוניין לדבר על זה
משהו שהייתם רוצים להגיד לשאר חברי הפורום: שנעים להכיר אתכם
ותמונה, כדי שנטלי לא תלך אחד אחד ותכריח אתכם לשים: תכירו, זה שיר כשהיה קטן. חלק חושבים שהוא אחלה צב נינג'ה, חלק מפחדים שגדל להיות מתאבד.

handlessman

New member
חח גם אתה ראית אתמול אקס-מן 2 בהוט סרטים?

חשבתי שאני המשועמם היחיד... אתה באמת נראה פה כמו איזה ילד בקייטנות פתאח האלה שמגדלים אותם להיות שאהידים חחח...

למעלה