או במילים אחרות שלא נכנסות בכותרת "כל האלה שרוצים, אבל לא יכולים"... אבל בתכל'ס אומרים שמי שמנגן טוב, הוא יישמע טוב יחסית על כל גיטרה, אפילו אם יש לה צליל של סיר כמו של סקוויר... אז אני עכשיו חוסך... PRS זה החלום שלי, אבל ברור לי שאני לא אגיע לכאלה סכומים (לפחות לא כאלה שאני אוכל להרשות לעצמי לבזבז), אז חשבתי אולי על Fender Strat Highway או Gibson SG... אה וקבלו אתר עם הגיטרות שאף אחד לא שמע עליהן! יש שם כל כך מוזרות, ואפילו גיטרת פקאצות!! אעעהההה!!!
שלב שלב, עד שאני אעלה ברמה ואקנה בסוף גיטרה ממש טובה. PRS זה נראה לי די חלום של כל גיטריסט... אני לא אוהב את סדרת ה- Highway ואם אתה הולך על ה- SG אז אל תיקח את ה- special... ושמעתי על רעש געש, הגיטרות של הלבבות והפרחים זה אחד הדברים המצחיקים ביותר אבל הרבה גיטרות שם הן חיקויים של גיבסון וגרטש...
אני יודע שיש את הגירסה החדשה יותר, ואת הישנה משנות ה-60 שמה שמיוחד זה שהצוואר מתחיל איפה שהגוף נגמר ויש גישה נוחה מאוד לסריגים הגבוהים... אני לא מכיר אפילו חברה אחת ממה שיש שם! כנראה זה שמיוחד בהם שהם לא מוכרים מה שיש בהרבה מקומות... בכל מקרה ראיתי כמה נחמדות, אבל הרוב נראות סתם חרטא
יש לי גם מקסיקנית, ואני מרוצה ממנה מאוד (למרות שהיא קצת מגבילה אותך לדעתי, אבל היא עדיין מעולה). בעתיד הקרוב אני מתכוון לקנות גיבסון, הלב אומר SG Supreme, הכיס אומר משהו אחר, אבל לכו תדעו.
שם: אורטל שיר החודש של PT: where we would be שיר החודש של בלאקפילד: summer שיר החודש של אמן אחר: נשל הנחש-מאיר אריאל אלבום אחרון שהתנגן אצלך במערכת: since from a memory- dream theater סרט אחרון שראית: המספר 23. תקשיבו, סרט בנזונה.. דבר טוב שעבר עליך החודש: מממ המון אלכוהול דבר פחות טוב שעבר עליך החודש: בגרויות =\ משהו שהייתם רוצים להגיד לשאר חברי הפורום: סדוקו בשירותים זה כיף! ואני שונאת תנך =\ ותמונה, כדי שנטלי לא תלך אחד אחד ותכריח אתכם לשים:
הקיץ בא אוטוטו, אם הוא עדיין לא כאן... אין מצברוח אז ממלאים שאלון: שם: דור שיר החודש של PT: Fear of a black planet שיר החודש של בלאקפילד: once והיחידי
שיר החודש של אמן אחר: Samson- Regina spektor אלבום אחרון שהתנגן אצלך במערכת: במערכת? אולי במחשב? המערכת לא עובדת כבר שלוש שנים. במחשב Hybrid Theory של Linkin Park סרט אחרון שראית: מחול הפיגיונות דבר טוב שעבר עליך החודש: כלום בערך דבר פחות טוב שעבר עליך החודש: הכל בערך משהו שהייתם רוצים להגיד לשאר חברי הפורום: בחייאת, שמישהו ישעשע אותי אני צריכה להעלות מצברוח ותמונה, כדי שנטלי לא תלך אחד אחד ותכריח אתכם לשים: וואלק, עם איפור. נדיר ביותר! + צלקת מהעגיל בגבה + שריטה כי הכנסתי לעצמי אגרוף בטעות [?!]
שם: ניקו שיר החודש של PT: Stop Swimming שיר החודש של בלאקפילד: האמת שלא ממש שמעתי בלקפילד החודש. שיר החודש של אמן אחר: Rolling Stones - Paint it Black אלבום אחרון שהתנגן אצלך במערכת: Marillion - anoraknophobia סרט אחרון שראית: שודדי הקאריבים 3 דבר טוב שעבר עליך החודש: מלא. בכלל זה היה חודש טוב. דבר פחות טוב שעבר עליך החודש: נגנבה לי הויזה. ככה שלא יכלתי לעלות למרכז ולעשות מאל דברים כמו שרציתי. משהו שהייתם רוצים להגיד לשאר חברי הפורום: תמשיכו ככה. ותמונה, כדי שנטלי לא תלך אחד אחד ותכריח אתכם לשים
שם: יוגב שיר החודש של PT: Don't Hate Me.... שיר החודש של בלאקפילד: Open Mind שיר החודש של אומן אחר: Ours - Myseryhead (כבר כתבתי לכם לפני כמה ימים שהם להקה מדהימה ומאודדדדד מומלצת...) אלבום אחרון שהתנגן אצלך במערכת: Rage Against The Machine - The Battle Of Los Angeles סרט אחרון שראית: Family Guy - Stewey Griffin The Untold Story (אחד המצחיקים...) דבר טוב שעבר עליך החודש: גיליתי מחדש את הדיסקים הישנים של PT.. דבר פחות טוב שעבר עליי החודש: לחץ מבגרויות.. משהו שהייתם רוצים להגיד לשאר חברי הפורום: מוסיקה זה מגניב רצח!
תמונה: אני בבצפר בהופעה, מבצע את "לא פראיירים" נראה לי.. יום נעים...
שם: לוטוס שיר החודש של PT: shallow שיר החודש של בלאקפילד: summer שיר החודש של אמן אחר: אביב גפן- מלח הדמעות אלבום אחרון שהתנגן אצלך במערכת: אביב גפן- ממנטו מורי סרט אחרון שראית: הדבר הטוב הבא. [היי, מדונה לא שחקנית רעה בכלל !] דבר טוב שעבר עליך החודש: הבשורה בקשר לפלסיבו!!! דבר פחות טוב שעבר עליך החודש: ערב שבועות משהו שהייתם רוצים להגיד לשאר חברי הפורום: אני באמת באמת אוהבת אותכם.