מה עשיתם בשיעור רכיבה

Shai Felton

New member
../images/Emo175.gifמה עשיתם בשיעור רכיבה../images/Emo175.gif

אני לא מוצאת את הקודם

Shai Felton

New member
../images/Emo175.gifהשיעור שלי../images/Emo41.gif

עשיתי חימום ממש קצר, ואז נעם רצה שאני אקפוץ איזה אפרייט, קיצור אז באתי אליו וגיל סירב לי פעמיים
... נעם רצה להדגים לי משהו אז הוא עלה עליו, הוא הראה לי איך לעשות קאנטר ממש איטי אבל גם ממש קדימה, וניסיתי והלך לי דיי טוב, אז קפצתי את האפרייט כמה פעמים וגם במעגל.... אחר כך קפצתי את הגריד והוא הלך טוב ואז מסלול של אפרייט ו-2 דאבלים עם אוקסר, והיה איזה מכשול אחד שהוא סירב לי בו פעמיים (שוב - לא אותו מכשול) ואז ניסיתי שיטה אחרת ולפני המכשול הפרדתי קצת ת'ידיים וזה בלבל אותו והוא קפץ, אחר כך עשיתי שוב את הדאבל הזה והיה בסדר... הבעיה היא שאני ממש לא יודעת מה אני צריכה לעשות ובאיזה מכשול וזה מבלבל נורא, נעם אמר שזה יבוא בטבעיות אבל לא נראה לי....

טוי בוי

New member
השיעור שלי ../images/Emo60.gif

אני היתי ביום שישי בחווה וביום חמישי והיה ממש כיף!!!!!!!!! אני יספר על יום שישי כי זה היה יום ממש מיוחד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עדי הגיע ב-3 בערך עם ליאור שהיא המדריכה שתחליף אותה וליאור הזו הסתבר שהיא הבעלים של אידהו [סוס פרטי אצלינו] ושהיא רכבה בג'וקי קלאב ונסעה לאיטליה לכמה שנים והשאירה את אידהו לשני חצי פנסיון ושהיא ממש מכירה את גלורי!!!!!!!!!!! ליאוא הדריכה את כל השיעורים של עדי ועדי צפתה מהצד אבל אני ביקשתי שאת השיעור שלי עדי תדריך [אני עוברת לרנה ונועם אחרי שעדי תעזוב].. בקיצור איכפתי את כל הסוסים [ענת לא היתה היו לה בגרויות אז אני עבדת לבד] ואז היו לי שלוש שעות בלי לעשות כלום אז דיברתי עם פרנקי על חצי פנסיון אז אמרתי לו שאני באורווה ושהוא רוצה לדבר עם עדי אז שיקרא לי... אמרתי לעדי שאני דיברת עם פרנקי אז היא שאלה אותי בשקט בצד אם אני סגור על חצי פנסיון בחופש אז אמרתי לה לא למה יש לך הצאה טובה יותר והיא אמרה לי את מה שכל כך רציתי לשמוע כבר מאז שהיא סיפרה לי על החווה שלה ושל נועם בדני היי אבל אני ממש ממש צריכה לשמור את זה בסוד אז אני לא יספר....כי ארם זה יגיע לפרנקי או לעי שסיפרתי את זה כודם כל פרנקי ירצח את עדי ועדי תרצמח אותי...חחחח אז רכבתי על ג'רי הממוש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והיה כ כך טוב בשיעור הוא היה כזה חמוד על המתג חמודי!!!!!!!!!!! וביום חמישי רכבתי על קלייד וקפצתי עם נועם והיה גם ממש טוב!!!!!!!!!!!!!!!!

טוי בוי

New member
אני לא יכולה לספר...../images/Emo60.gif

אני יספר אבל אתם תהיו בשקט אבלסתמו ת'פה ברצינות שלא יהרגו אותי ואת עדי!!! כל אחד שישמור על כבודו ולא יספר בעירק רוכבי דני היי שלא יספרו לעדי או נועם [זו החלטה משוטפת של שניהם ואם זה יגיע שסיפרתי פה לא היה ללי ראוש!!!]ובעיקר רוכבי רשפון!!!כי פרנקי ירצח אותי וגם המדריכות וגם את עדי אתם לא יודעים איך היא השביע אותי לא לספר אז באמת תשתקו אפילו שלא יתפלק לכם!באמת ששששששששששששש!!! כמו שאומרים שש וחשש!!! אוקיי עדי אמרה לי שהיא תסדר לי מקום מגורים עם עוד כמה ילדים שרוכבים אצלם לחודשיים בחווה אצלם ליד ושאני יעבוד שם כל החופש וירכב שם ויעבור שם תמבחני שלב במקום חצי פנסיון ברשפון [היא עוזבת דרך אגב מרשפון] הקטע שאני עכשיו צריכה לתרץ תרוצים לחווה ברשפון למה אני לא היה חודשיים שם או שאני כן היה ולא יקח שיעורים..בקיצור זה עוד בלגן ולא בטוח שזה יקרה אבל אתם תהיו באמת שקטים בעיקר בדני היי וברשפון!!! מילה יוצאת ואני עורפת את רואשכם [כמו שעדי הזהירה אותי] באמת תהיו בשקט אני מתחננת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Shai Felton

New member
בסדר בסדר נהיה בשקט../images/Emo175.gif

אבל למה ברשפון אכפת להם שאת הולכת לרכב במקום אחר לקצת? זה רק מקדם דבר כזה! למה זה כלח כך מפריע להם?!

טוי בוי

New member
מפריע להם כי אני ../images/Emo60.gif

הבטחתי לעבוד שם והם ממש ממש מצפים לעזרה שלי [לפוחת שירית בונה עלי מתחלית השנה כבר....] וזה ממש לא יפה שאני יעזוב כך חוץ מזה כלום לא בטוח ואני לא יודעת מה יהיה וגם הם צריכים למצוא לי מחליף לחודשיים שיעבוד... בקיצור סיבוך גם פרנקי לא ממש רוצה שעדי תיקח אותי לקיסריה...עזבו סיפר אבל תהיו שקטים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edubite

New member
../images/Emo58.gifמבטיחה..

פחח סתם. אין לך מה לדאוג, גם אני מכירה את האי-נעימויות שיש בין 2 חוות....איזה כיף! שיו אז נתראה הרבה בקיץ (אני אחת מהילדים שהולכים להתנחל שם..פחח)! איזה כיף יהיה!

טוי בוי

New member
כן אני יודעת שאת תהיי שם ../images/Emo60.gif

כל החופש עדי סיפרה לי...חחח אבל לא לבנות על כלום כי כלום לא בטוח עדי רק הציע רעיון...

Sweet SuGaR

New member
השיעור שלי

אוקיי היום לא רכבתי על צ'יקו (כן כן שי, כמה לומדים) רכבתי על בארט קווטר חביב. בהתחלה הייתי חזקה עם היד ככה שעם קצת לחץ הסוס התחיל לעשות טרוט מהיר, או לעבוד לקאנטר. הסתדרתי עם זה ובסוף גם אספתי אותו והוא הלך חמוד. אח"כ חיים שם לי איקס (
)והוא קפץ את זה אחלה. הוא סוס כבד... האיקס הפך לאפרייט ואז סיבוב לעוד אפרייט שהוא בהתחלה קפץ את זה שטוח ואז זה השתפר. אח"כ הוא הוסיף לי אוקסר שקפצתי אותו מרחוק (אתם כבר תראו בתמונות...). ואז IN&OUT קטן (של שני מכשולים) 4צעדים ואוקסר (שאמא לא הצליחה לתפוס). בסוף הצלחתי לאסוף את הסוס אליי והוא קפץ טוב
אפילו הישיבה שלי הייתה היום חביבה (שכואב לי ממנה הגב
זה כואב לשבת ישר
). וזהו...

השבוע בערך....

טוב לא כתבתי פה על מה עשיתי בחווה כבר כמה ימים אז לפני כמה ימים רן בא ופירזל לנו תסוסים הוא הסביר שהוא עשה למיסי מין מנעל ספורט או משו כדי שהנחיתה שלה מהקפיצה תהיה יותר... עזבו לוזוכרת! הוא טילף תפונים סוף כל סוף והכול טוב ויפה עידכון בקשר לבאז- באז תפס גוף! הוא השמין בצורה לא יאומנת (הוא הגיע בתור המקל של הסוכרייה על מקל!!) והפרווה שלו הפכה מבריקה לחמרות שהצבע שלה זה הכי לא מוגדר בעולם בתחת הוא חום בהיר בגוף שחור כהה עם נקודות קטנות אפורות והפרצוף די לבן ברובו! הרעמה שלו אפורה לגמרי! הוא סוס מוזר אתמול עשיתי לו לונג' ויש לו תצעד הכי ערבי ומהמם שראיתי בחיים העברנו אותו קוולטים והוא עשה את זה מדהים הוא רוקד זה כל כך יפההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ערבי קטן שלי הוא טקילה 2! ואפילו יותר נוח כמו שכבר אמרתי היום עשיתי לו לונג' הוא כבר לא רקד אבל הלך מצויין מתחיל לתפוס קצת כושר שטפתי אותו טיפה ואז חילקנו תערובת בקשר למסיטי-מיסי היא בובה אבל אני בקושי יכולה לרכב כל הרכיבה שלי עליה מתבצעת בישיבה קלה בלבד כל פםעם שאני מתיישבת אני חוטפת כאבי תופת..... טוב, יום רביעי רופא! אבל היא ממש טובה גם כשאני ככה היום פחות אתמול ממש! חוץ מזה שפגי בל גודל לו ונהיה חזק מיום ליום הוא עדיין חושב שהוא כלב ומשחק איתי וקופץ עלי כמו איזה פודל אבל הוא כבר לא קטן כמו בתמונות שהרמתי אותו! אממ מחר אני לא הולכת לביה"ס כנראה אין כבר מה לעשות חוץ מלארגן תמסיבת סיום הזאתי.... אני אלחך ר ביום רביעי חמישי ושישי לקבלת תעודות!..... וסוף כל סוף החופש הגדול היום אילן אמר לי ולנופר את התוכניות לחופ ואת מה שאני ונופר הולכות לקבל והוא גם אמר לי שיש מישהו שרוצה לקנות לי מתנה והוא שאל אותי מה אני צריכה לסוסה, (לא הצלחתי לחשוב על משהו!) יש לי מה שנאי צריכה הוא לא הסכים להגיד מיזה...... ובכלל החיים שלי ממש נחמדים בזמן האחרון כיף לי! חחחחח

Shai Felton

New member
*שונאת את סתיו*../images/Emo175.gif

עדיין כואב לך התחת? חשתבי שעבר לך
מסכנה מסקנה- לא ללכת מכות עם אנשים אומללים... את כזאאאאאאאאאאאאאאאאאתתתתתת כלבע! אני צריכ הללכת בלצפר עוד יומייייים יומיייייייייים את קולטת? זה הרבה מידי! איזה כיייףףףף לך! נו תבררי מי רוצה להפתיע אותך.....

התחת?

איזה תחת יא דפוקה יש לי ביות גב רציניות! להזכרך עשיתי שתי סלטות ונחתתי לא נכון! אתמול הצוואר שלי התנפח היוא אני אפילו לא יכולתי לנקות לאלדין פרסות!(המאנייק משעין עלי את כל המשקל!!!!!!!!!!!)

Shai Felton

New member
אההההההה ווווואלה../images/Emo175.gif

חשבתי שזה שוב התחת!!
וואלה שכחתי שנפלת מהבאזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז הזה........ בלעעע..

Sweet SuGaR

New member
אני צריכה ללמוד לרכב על סוסים אחרים

בראסמי הוא צודק אבל אין על צ'יקו.....

למעלה