השיעור המדהים שלנו היום!!../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif
ב3 וחצי הלכתי לאורווה וישר הבאתי את טאורה והתחלתי להבריש אותו לידלים אבל הם התקשרו ובילטו אז סיימתי להבריש אותו ושמתי אותו בתא. ואז יחד עם ירדן והדס הוצאנו את החומת תחרויות(לא קפצתי אותה אף פעם!!! ) ומיקמנו אותה בקושי רב במנז', את האימון עשינו בהרכב הבא- אני על דיזל אור על נפו(עם השוט המהמם!) הדס על קאייייייייה וכרמל על טאורה(דה נוזבנדלס) התחלנו בחימום קל, לקחתי את המתג של קליירי, ניסינו אותו על דיזל, אומנם הוא לא לעס את המתג אבל חוץ מזה לא היה שינוי רב, נחזור למתג הקודם.. קיצור אחרי חימום קצר התחלנו להכנס לאיקס בטרוט, אני עבדתי על שחרור טוב של הידים בלי לזרוק את הסוס, בסוף היה נחמד. אז החלפנו מושכה והעלנו את האפרייט לאיזה 90 אחרי כמה כניסות(עדיין בטרוט) שמעון אמר לי איזה 2 מטר לפני הקפיצה הראשונה לפנות לחומה(סיבוב של 90 מעלות) אז די בבלאגן נכנסתי לחומה שהיתה איזה מטר ואדומה ומפחידה.. אמאלה! והוא קפץ!!! אחר כך המשכנו ככה די הרבה פעמים, היתה לי הפלה אחת כי ממש נכנסתי עמוק מדי אבל חוץ מזה היה מושלם! ואז אורגד ושמעון העלו את החומה ל130, ומה זה פחדנו1! ואני נכנסתי לאפרייט הראשון והמשכתי לחומה עם הסיבוב הקטן וזה היה ע-נ-ק ואדוווווום! ומפחיייייד! היתי משוכנעת שהוא יעצור לי, אבל לא! הוא קפץ! הוא כזה מדהים!! כבר בנחיתה צרחתי "איזה נשמה!" והתחלתי לתת לו טפיחות.. ובזה סיימתי את השיעור שלי. מחר אני לא הולכת לבית ספר אז אני וירדן ננקה את האורווה ונרכב בצהריים. איזה כיף!!! אני מצרפת תמונה של ושל כספיאן קופצות מאתמול..