מה עשיתם בשיעור רכיבה

Sweet SuGaR

New member
רק תשימו ../images/Emo23.gif ל.....

צ'אפס החידישים היפים שלי! תציעו שמות!!!!!!

היום היה לי כיףףףףףףףףףף

כי לא הלכתי לביה"ס אלא לחווה! וגם מחר זה ככה דרך אגב.... חחח אוקי אז בסביבות הצהריים ככה הגיע מאלף שחזר מארה"ב הוא מכיר את יעל וקפץ להגיד שלום הוא ממש נחמד ואישתו ממש חמודה הם דוברי אנגלית והם ממש אנשים נחמדים! אז למרות שהם לא באו למטרות עבודה ביקשתי ממנו לעלות על באז והוא הסכיפ הוא בהתחלה עשה לו מין "היכרות" שיבין מי הבוס כי הוא קצת חוצפן איכף אותו וכל זה ועלה ורכב עליו איזה שעה הוא הלך לו ממש טוב והוא בכלל לא הזיע הוא אמר שהוא בנה את האימון ככה שהסוס מתאמץ בהדרגתיות וכו... הוא ממש טוב! אממ אחרי זה הוא אמר שזה סוס שיהיה טוב לביהס! ושיש לו כוונות ורוח טובה והוא מנסה לתת מה שמבקשים רק צריך ללמד אותו הוא הסביר לי מה לעשות ומה הוא צריךל בהמשך הדרך ואז נשארו עוד קצת אישתו ממש ממש חמודה! דיברתי איתה מלא וכשהיא שמעה שאני מתחילה ביה"ס ב8 ומסיימת ב1 וחצי היא הייתה בשוק הרי הם מסיימים בשלוש והיא אומרת שלילדים זה בלתי נסבל חח ואז הוא עלה על אלאדין! אלאדין מזה התעצבן נראה לי הבן אדם רק ניסה לבקש ממנו ללכת אחורה ואלאדין כמעט התיישב שם!!1 שיו זה היה ענק! וזיהו היה לי שיעור ממש טוב למרות הגב שלי לא עשינו יותר מידי ועבדנו על הפקודות ועל מיסי וכו היה לי ממש טוב מיסי קולטת כל כך מהר חחחח

©yaara©

New member
../images/Emo42.gif השיעור שלי........

היום באתי לחווה ואז הוצאנו את הסוסים ועלינו...התחלנו גוג ואז טרוט ואז עברנו לקאנטר ועבדנו בעיקר על הישיבה. עשיתי בערך 4 סיבובים ואז עינת (המדריכה החדשה- כי הקודמת עזבה) אמרה שבלי לקצר וזה לא היה טוב אז היא רצתה לעלות על רמה כדי להראות לי משהו ואז לא רציתי כי לא יצא לי מזה כלום! אז היא רצתה שאני ישים דורבנות ולא רציתי, אני לא עדינה ברגליים... אז בסוף הצלחתי להעביר את רמה לקאנטר כי היא הייתה ממש עצלנית. אז היא עשתה קאנטר ורצה ישר לתוך השער ועינת אמרה שזה לא טוב כי זה אומר שהיא רוצה לברוח. אז היא אמרה לי לעשות עוד פעם ולקח לי שנה להעביר את הסוסה שוב אז עד שהצלחתי נפלתי..
כי היא נראה לי נתנה באקינג ואז מצאתי את עצמי על הרצפה...נראה לי שזה פעם ראשונה שמישהו נופל ממנה...חחח אז הקיצר עינת עלתה עליה והראתה לי את השטויות שלה ואיך לתקן אותם ולהוריד את הראש (כי היא הייתה ממש לא רגועה שהיא עלתה עליה)...אחרי זה הלכתי לשטוף את הסוסה אז רציתי שמישהו יחזיק לי אותה אז עוז עזר לי והיא לא עשתה שטויות כמו תמיד...ולמדתי איך לשטוף פנים..חח זה מצחיק לאללה!! וכשסיימתי כולם הזכירו לי שאני חייבת עוגה עם ביסקוויטים.
וזהו...... סליחה על המגילה....

©yaara©

New member
../images/Emo42.gif אה כן ו........

לפני שאתם פותחים שרשור נפילות תודיעו לי יומיים לפני...
.

©yaara©

New member
../images/Emo42.gif אה...אז לא רק לי יש מזל רע

בגל השירשור, הא?
גם סתיו נפלה יום אחרי זה לא?

חחח נפלתי באותו יום!

וכן נפלתי מבז חיזקתי לו תחגורת בטן יטותר מידי (מה שאסור לעשות עם סוסים צעירים ומתחילים...) ומכיוון שכבר רכבתי עליו לפני והוא לא עשה בעיות אז וויתרתי על הלונג' לפני הפעם ברוב טיפשותי וול הכנסתי אותו למנג' עליתי עוד לא עשיתי כלום הוא עמד סידרתי את הארכובות ובאמצע הסידור של הארכובה הראשונה הוא עשה מין חצי צעד קדימה ודפק באקינג חבל על הזמן עשיתי שתי סלטות אחורה ונחתתי על העורף (בידיוק על עמוד השידרה!) קיצור כשהצלחתי לנשום שוב עליתי ליו די צחקתי מכל העסק כי תוך כדי הסלטה ראיתי תשמיים כזה פעמיים ולא מצאתי תריצפה וכשנחתתי אז הארכובה נחתה לידי וגם הקסדה קיצור הוא היה ממש טוב באותו יום אבל הצוואר שלי התנפח נתפסו לי השרירים והגידים (אם יש כאלו) בגב... יש לי כאב ממש חזק בעמוד השידרה למעלה אבל אני ממשיכה לררכב אומנם לא הרבה ועושה את הרוב בישיבה קלה אבל זה עדיף על כלום בכל מקרה מחר אורטופד! תחזיקו אצבעות! &&&

טוב אז אני יספר בקצרה על 2 השעורים!

שעור ראשון היה ביום שישי.... אממממ הוא היה ממש מעצבן בהתחלה אבל אחר כך בקפיצות הוא היה ממש חמוד... קפצנוכזה בטרוט אפרייט ובסוף האפרייט הגיע ל-1.20 ואפולו קפץ את זה בקלילות!! בלי צעד קאנטר אחד הכול בטרוט וזה היה פשוט כייףףףף כי הרגישו איך הוא זינק למעלה!!!... וזה לא היה טרוט מהיר זה היה טרוט עם אימפולסיה ומצד שני גרמתי שהאימפולסיה תעבור לרגליים האחוריות ואז היה לו את התנופה בשביל לדחוף את עצמו למעלה!!. הוא קפץ מדהים.. אבל אחר כך ליאון אמר לי לבוא בקאנטר לאיזה אפרייט של 90 ס"מ שהיה ליד מ-2 הצדדים אז בקאנטר ימין הוא קפץ פצצה ובקאנטר שמאל הוא כנראה פחד ממשהו שהיה ליד ולא הסכים לקפוץ!! הוא כל הזמן ברח ימינה!! ושום דבר לא עזר נתתי לו שוטים ודירבנתי אותו עם הדרובנות והוא העיף באקים חופשי אבל באקים חבל"ז!!!! ואז היה פעם אחת שנכנתי יותר עמוק לפינה בשביל שאני יכנס לצד השמאלי של המכשול ואם הוא יברח ימינה אז הוא יגיע לאמצע המכשול ויקפוץ קיצר לא הלך ונפלתי... ישר עליתי ובסוף הוא קפץ כי ממש הענשתי אותו ואחר כך קפצתי את זה שוב והוא קפץ חלק ובקו ישר.. האימון השני היה אתמול... קפצתי איתו אפרייט של 1.10 והיה ממש כייף ואוקסר של 90 כזה.... זה לא היה אימון של גובה זה היה יותר על שליטה בסוס לפני המכשול ויותר משוחרר כי קפצתי את הקפיצות האלו עם מושכות חצי משוחררות... והיה ממש כייף... זהווו....

TauraMan

New member
טוב היום שלי באורווה../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

אחרי תקופת "דאון" החלטנו לקחת את עצמנו בידים מחדש ולהשקיע שוב את מלוא כוחנו באורווה. אני וירדן חזרנו מהבית ספר ב10 והלכנו לאורווה ב12, ניקינו עד אחת(אז הלכנו לאכול
) אחר כך המשכנו עד איזה שתיים לנקות ואז עליתי על כספיאן, תמונות מחר! אחר כך שיחררתי אותה במנז' כדי שהיא תתפלש- תמונות, מחר!! והמשכנו לנקות! האורווה היתה מדהימה!!!! ב5 היה לנו שיעור, היתי על טאורה, עבדנו על הבסיס הבסיסי ביותר, אפרייט אחד, כניסה בטרוט יציאה על רגל נכונה, בכלל לא שמנו לב לזה שהבסיס שלנו זקוק לעבודה רבה.. יש את כל החופש לזה... בסוף הצלחתי ואז הגבהנו ונכנסו בקנטר כמה שיותר עמוק אל המכשול ועדיין כמובן יציאה על רגל נכונה עם מינימום קשר בפה, גם בכניסה. היה ק-ש-ה אבל כיףףףף! ואז שטפתי את כספיאן ואת טאורה והלכתי ב6 הביתה להתכונן לבר מצווה של כל הילדים של ז' מהקיבותץ שלי ורק עכשיו חזרתי. היה מה זה כיף!יש ילדה אחת שרוכבת וצילמו אותה לקליפ שלהם קופצת עם קליירי! יצא מה זה יפהההה!!!

niko girl

New member
טוב.היה לי שיעור ביום שלישי

יותר נכון טיול. רותי השלימה לקבוצה אחת שיעור בטיול. אז באתי איתם. רכבתי על ברוס ורכבה מאחורי ילדה אחת. שהייתה כל כך שקטה אז שהייתי בטוחה שהיא נפלה בדרך. אחר כך עצרנו בפארק הצפרות וקשרנו את הסוסים. כל אחד ליד מקום אחר. כל הסוסים אכלו ואנחנו גם. היה לנו ביסלי במבה, קרקרים, וציפסי. אחר כך הגיעה דבורה עם המים שלנו והקולה....עשינו תחרות ציורים במין כאלה עלים.....ותאיר ציירה סוס ואני כתבתי משו...לא יצא. אחר כך חזרנו אני רכבתי על גיזמו שהיה מה זה לחוץ בגלל שהוא רצה לחזור הבייתה.והיה מאחורי ילד ורק בסוף הוא נרגע קצת. חזרנו הבייתה אחרי 3 שעות של רכיבה היה כיף ו.זהו. נ.ב היום יכול להיות שאני הולכת לשטף את הסוסים.

אבל אני הרווחתי משו יותר כיף...

לא קשור לסוסים אבל היה לי שיעור סיום מהפרויקט מחוננים.. והמורה יודע מזה טוב לאפות ולבשל.. והוא הכין לנו כל מיני עוגוצת כאלה מיוחדות.. מזה טעים!!!

למעלה