מסדר נוכחות יוני

lintu1

New member
DDD:

שם:אביב תאריך לידה:12.12.93 איפה אתם גרים:חדרה;[ כמה זמן אתם בפורום:לא יודעת0_____O שיר אהוב של HIM:די נו
ושיר אהוב לא של HIM:ניחס. מה אתם שומעים עכשיו?Nightwish-Eva דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם?אממ..פגשתי את ישראל?וזאק?0____O דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה?לטוס לפינלנד
מסן/אייסי:[email protected] דירוג לפורום 1-10:10 הצעות לשיפור?נייט. עוד משו שבא לכם להגיד?תהנו. ותמונה! חס וחלילה

danduuu

New member
סליחה, לא שמעתי טוב../images/Emo12.gif

יותר נכון קראתי
לאן את נוסעת? פי..פינננ..פינלנד?!?!?!?!? ומה שמעתי שאת לוקחת אותי איתך?

milkshakit

New member
../images/Emo12.gif

שם: קארין
תאריך לידה: 11.9.87 איפה אתם גרים: פ"ת כמה זמן אתם בפורום: מאז שהוא נפתח, ומאז הקומונה.. הספקתי לנטוש קצת (
), אבל חזרתי@!
שיר אהוב של HIM: רייט היר אין מיי ארמס. ושיר אהוב לא של HIM: יש טונות! מה אתם שומעים עכשיו? Iron Maiden - Infinite Dreams
פשוט אלוהי! דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם? התאהבתי בפעם הראשונה. דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה? שזה יתממש? (למרות שאין מצב) מסן/אייסי: הכל הכל בכרטיס, חופשי. דירוג לפורום 1-10: 9 הצעות לשיפור? כמו תמיד - יותר דיונים, ואפשר גם אופים, זה מעניין! עוד משו שבא לכם להגיד? I Love To Love ותמונה!זאת התמונה הכי חדשה שיש לי, מלפני כמה שבועות.. אני משמאל כמובן (חייבת להגיד את זה
) D: שבת שלום לכולם!!

danduuu

New member
מהמהמהמהמה

מה קרה לך בחודש שעבר שאני לא יודעת עליו? נו מה זה אנחנו בקושי מדברות כבר
לא רוצה
את נמצאת במסנג'ר לא? צרפי אותי[email protected]

Such a Tragedy

New member
שלישלישליD:../images/Emo14.gif

שם: חן
תאריך לידה:12.6 איפה אתם גרים:חדרה
כמה זמן אתם בפורום:אין לי מושג.מישו רוצה לבדוק לי?
שיר אהוב של HIM:הממ..נו,באמת.יש כ"כ הרבה.אני מניחה שplease don't let it go ושיר אהוב לא של HIM:ממ..אוקיי,הרגע חשבתי 5 דקות.אין לי מושג. מה אתם שומעים עכשיו?את עטר מחרחרת^_^ דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם?המ.
דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה?המ.
טוב,נו.אביב עיקר
מסן/אייסי:מסן-chen0_0@wallacom דירוג לפורום 1-10:אוו..הממ..8^_^ הצעות לשיפור?חיים? עוד משו שבא לכם להגיד?משעמם לי
ותמונה!אהאעאהאע לא

[[[: ../images/Emo163.gif

שם: נואה בשביל כמעט כולם פה P: תאריך לידה: 25.7 איפה אתם גרים: כמה זמן אתם בפורום: מממ שנה-שנתיים? הייתי חצי שנה+ - בקומונה ואח"כ כשעברנו לפה.. קיצר מהשניה שהוא נולד :) שיר אהוב של HIM: יש המון P= ושיר אהוב לא של HIM: Forever Young-Youth Group אבל ברמת העיקרון יש המון מה אתם שומעים עכשיו? Fallen Leaves-Billy Talent דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם? ממממ.. בגרות במתמטיקה? :D עאלק דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה? לסיים כבר בצפר!!!!!!!!!!!!!! ואם לא, אז לפחות לעבור את הבגרות בהיסטוריה ובלשון מסן/אייסי:[email protected] דירוג לפורום 1-10: 10 הצעות לשיפור? לאדעת עוד משו שבא לכם להגיד? כפרעל כולכם ותמונה!

למשפחה שלי אין שם!!! ../images/Emo163.gif

היא באה לבד!!!!!!!!! *סטאגדיש* סתם לא. אבל ענבלי צודקת

Girl In The Box

New member
../images/Emo3.gif

שם:לוטם תאריך לידה:5.6.91 איפה אתם גרים:ק.אתא כמה זמן אתם בפורום:מימי הקומונה שיר אהוב של HIM:ביוטיפול ושיר אהוב לא של HIM:grace-jeff buckley מה אתם שומעים עכשיו?את אחותי מדברת בטלפון חח דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם?לא יודעת דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה?יומהולדת
לעבור את כל הבגרויות הקקי האלה ולמצוא עבודה מסן/אייסי:[email protected] דירוג לפורום 1-10: 10! הצעות לשיפור? עוד משו שבא לכם להגיד?לשון זה מקצוע חרא וצריכים להוציא אותו מתכנית הלימוד ותמונה!

ויקס

New member
../images/Emo98.gifשבוע אחרוןןןןן

שם:ויקי תאריך לידה:2.11.88 איפה אתם גרים:מעלות כמה זמן אתם בפורום:הרבה שיר אהוב של HIM:poison girl ושיר אהוב לא של HIM:כל הזמן משתנה... מה אתם שומעים עכשיו?כלום דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם?אמממ דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה?סיום טירונות תחילת קורס מסן/אייסי:248408415 [email protected] דירוג לפורום 1-10:9.5 הצעות לשיפור? עוד משו שבא לכם להגיד? דיי מעוצבנת..יעבור ותמונה!
השיער שלי כלכך לא נראה ככה עכשיו
צריך צבע ותספורת שוב...

למעלה