מסדר נוכחות יוני

ויקס

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo51.gif

אנייייי ../images/Emo150.gif

שם: אנה תאריך לידה: 18.08.87 איפה אתם גרים: קריות כמה זמן אתם בפורום: מאז הקומונה שיר אהוב של HIM: נכון להיום? right here in my arms ושיר אהוב לא של HIM: כרגע? והכי מתאים להרגע? lacuna coil - to myself I turn מה אתם שומעים עכשיו? רואה. שודדי הקריביים. תיבה של איש מת. גררר קפטיין ג'ק ספאור
דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם? ארוך מדי
דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה? גלעעעעעד
מסן/אייסי: מסר דירוג לפורום 1-10: 9. כי התחיל להתמלא קצת
הצעות לשיפור?יותר פעילות... הרבה יותר
עוד משו שבא לכם להגיד?אני רוצה לסוע לסינגפורררררררררר
ותמונה!

DanaValo

New member
אז מה?

שם: תאריך לידה: איפה אתם גרים: ק.אונו :) כמה זמן אתם בפורום: וואו, הממ, לא זוכרת כמה זמן, נדמה לי ששנה וחצי בערך(פחות?יותר?) שיר אהוב של HIM: הממ כרגיל, תקופות, אבל עכשיו אני חורשת (שוב) על LM. ושיר אהוב לא של HIM: נראה לי Hey there Delilha או Don't stop me now. מה אתם שומעים עכשיו? Apres Moi של רג'ינה ספקטור :) דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם? ניתקתי קשר עם מישהו שעשה לי ממש רע
דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה? הממ, שיסתיימו הלימודים :) מסן/אייסי: בכל מקרה אני אף פעם לא שם (קארין תעיד^^ ) דירוג לפורום 1-10: 10, כי זה פורום מלך. ולא משנה אם אני מגיבה או לא, אני תמיד אוהבת להיות פה. הצעות לשיפור? להפסיק עם המשפט הזה ~"הצעות לשיפור"~ חח
עוד משו שבא לכם להגיד? יאללה חבר'ה, פוש אחרון :) ותמונה! (הממ, כן בטח.)

linkintrance

New member
נוכחת!

שם:קטיה תאריך לידה:30.10 איפה אתם גרים:חיפפה כמה זמן אתם בפורום:ביולי זה יהיה שנה נראה לי שיר אהוב של HIM:משתנה ושיר אהוב לא של HIM:אהה.Royksopp - What Else Is There מה אתם שומעים עכשיו?כלום. דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם?נפטרתי מערבית! דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה?אההה...כלום. מסן/אייסי:325491774 adiba@[email protected] דירוג לפורום 1-10:10 הצעות לשיפור?להשאר פעילים! עוד משו שבא לכם להגיד?אנא בחיבק אתכם. ותמונה!אני בחולצה לבנה..(אני וליזה נדבקות לחלון של האודיטוריום ברגע שאנחנו רואות משהו שדומה למורה שלי במתמטיקה..סקסי סמיון)

Shitgoose19

New member
גם אני פה

• מסדר נוכחות יוניו inbal287 [מצורף קובץ jpg] ו 14:22 | 01/06/07 שם: סהר תאריך לידה: 8.12.86 איפה אתם גרים: בהתנחלות(פאדיחווווותתת) כמה זמן אתם בפורום: הייתי פעם ועכשיו אני מתקמבק לי שוב שיר אהוב של HIM: Right here in my arms ושיר אהוב לא של HIM: In the end - של לינקין פארק מה אתם שומעים עכשיו? Join Me דבר טוב שקרה לכם בחודש הקודם? הרבה דברים טובים קרו שקשה לבחור אחד דבר שאתם מצפים שיקרה בחודש הזה? שמשיך כמו כל 9 החודשים האחרונים מסן/אייסי: יש אייסי מי שרוצה, 207123887 דירוג לפורום 1-10: 10 הצעות לשיפור? צריך פה יותר בנים.. עוד משו שבא לכם להגיד? HIM ROCKS!!!

Rose131

New member
אמג הוא מדהים!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

מתי עשית?
באיזה גיל? [ועכשיו הקטע שאני מסתכלת על הצד הרע: את לא מפחדת שתתחרטי?X:] אבל הוא באמת ממש יפה

Shitgoose19

New member
קודם כל..

אני בן!! (עוד מעט 21,חייל אם זה משנה משהו..) עשיתי את זה לפני שנה בערך פחות או יותר, כן כן באמצע השירות הצבאי.. להתחרט? לא אני לא אתחרט בחיים, כי לא עשיתי את זה רק בגלל שזה הסמל של HIM , למרות שכמובן גם בגלל שזה קשור בהם, אלה בגלל שאני ממש אוהב את הסמל הזה... בלי קשר ללהקה.. וכן הוא קעקוע יפה לדעתי, וזה שהוא ממוקם אצלי בכתף שמאל, וזה שאני לא רואה אותו כל הזמן לא גורם לי להתחרט או להתייאש ממנו

sacrament

New member
זה לא נחשב השחתת רכוש צה"ל?../images/Emo3.gif

סתם סתם, אחלה קעקוע (-:

Shitgoose19

New member
האמת?

שזה כן נחשב השחטת רכוש צהל אבל מה אכפת לי? אפילו המפקד שלי אהב את זה.. חחח

למעלה