רותי ואמילי

reutt19

New member
רותי ומילי הגדולות

רותי ואמילי אתם גדולות פשוט. לא נורא, אל תקחו את זה קשה.

liatka4

New member
אמלי ורותי היקרות

הייתן מקסימות, אהבתי לראות אתכן כל שבוע מחדש, אני אומנם לא דתיה אז לא התפללתי אבל כל כך קיוויתי כי תזכו. הייתן בתוכניות הראשונות ממש חבל על הזמן אבל נראה כי עייפתן, למרות שהזוגיות שלכן היתה מדהימה, הכריזמה שלכן המוטיבציה והאומץ. כל הכבוד לכן יישר כח. נ.ב. אמלי אין לי מושג מה כתבו עליך פה שעד כדי כך השפיע עלייך אבל כל מי שכתב עליך משהו כנראה שרק קינא כי אי אפשר לקרוע אותך. שיהיה לכן בהצלחה, וכל משתתפי סוף הדרך היה אחלה תוכנית ליאת

TEENAGER1

New member
../images/Emo175.gif רותי ואמילי ../images/Emo175.gif

כל הודעותיכם על רותי ואמילי - לכאן!

mayan174

New member
אמילי - שוב, את ממש לא בסדר...

אולי אני טועה ולא ראיתי טוב, אבל לפחות לפרגן בגמר הגדול, לבוא לחבק ולמחוא כפיים. כנ"ל, רותי. חבר'ה, שמתם לב שהיו לרותי דמעות בעיניים - יש לכם מושג למה?

חוטהשני

New member
אמילי התנהגה ממש בסדר... וואלה לא יודעת מה יש לכם נגדה ? ../images/Emo2.gif

mayan174

New member
איך את טוענת שהיא התנהגה בסדר?

זה יפה ככה לא לפרגן, ת'אמת שממש נעלבתי במקום ז'ניה ועובד ש2 הגברות לא טרחו אפילו להגיד להם מזל- טוב! מה יש, אסור לפרגן? הפרגון לא יהרוג אותה, תאמיני לי... זה כל הקטע שעושה אותה רעה- שהיא תחרותית מדי..

חוטהשני

New member
אז הם לא פרגנו.. אבל למה לכנות אותן כמכשפות ?? הן ממש לא מכשפות (לעומת צמד הבנות מהעונה הקודמת..)

הפעם אני ממש ממש לא מסכימה איתך...

צמד הבנות מהעונה הקודמת היה פי אלף על הבנות האלו... אורית לא הייתה רעה..היא הייתה תחמנית..לעומתה,אמילי,היא ר-ע-ה-
רננה לא הדליקה את אורית על מתמודדים אחרים,הייתה הרבה יותר חכמה מרותי וכ'ו..צמד הבנות של עונה קודמת היה הרבה הרבה יותר טוב משתיי הנוכלות האלו..

חוטהשני

New member
האם היה משהו ביום האחרון של הסבב את יכולה לתת לי דוגמה על התנהגות רעה שלהן ? כי אני לא זוכרת שראיתי משהו כזה..

כן,אני מוצאת../images/Emo3.gif

הן ניסו לקחת את הצוללן והעמידו אותו במצב לא נעים..אוהד וישאל ביקשו ממנו קודם ואמילי הנוכלת הזאת ניסתה למשוך אותו אליהן... חוץ מיזה-אל תסתכלי רק עם פרק אחד..תראי לאורך כל הפרקים את ההתנהגות שלהן..פשוט גועל נפש..מעולם לא ראיתי כזה זוג זוועה בתוכנית הזאת

chagiti

New member
לרותי ואמילי המדהימות!

היי מה שלומכן? קודם כל רציתי להגיד לכן שהיתם מעולות וזה לא סוף הדרך אם הפסדתם תראו את כל המתמודדים האחרים שהפסידו בהתחלה ולא כ"כ נהנו ולפחות אתם נהנתם רותי-לפעם הבאה כדאי שתקשיבי לאחרים ולא רק לעצמך)אבל חוץ מזה אין על מה להצטער ויכול להיות שיהיה לך הזדמנות נוספת!רק אם תירצי אמילי-היית מעולה ולא נורא אם הפסדדת ואני מקווה שאת לא כועסת על רותי כי היתם אחלה זוג וחבל שהקשר יתנתק אז תמשיכו לשמור על קשר ולא נורא אוהבת ותומכת חגית

רותי ואמילי היו גדולות !!!

קיוויתי שהן ינצחו
לא נורא, העיקר החוויה
בהצלחה בהמשך

reut1412

New member
רותי ואמילי כל הכבוד!!!

רותי ואמילי נהניתי מאוד לעקוב אחריכן הייתן ענקיות!!!! פשוט אין מילים!!! כמעט בכיתי שבוע שעבר כשכמעט הודחתן אך האמנתי בתוך תוכי שיקרה משהו שישאיר אתכן כי בכל זאת הגיע לכן ועליתן בצדק ליום האחרון הייתן תותחיות לאורך כל הדרך מילאתן באומץ משימות קשות וכולם הבינו שאתן מתמודדות שקשה לעבור /להדיח אותם אז למרות שלא לקחתן את הפרס שיחקתם אותה בגדול!!! 2 בנות במשימות פיזיות ואתגריות... כל הכבוד!!! ישארו לכם החוויות זה דברים שלא עושים כל יום! חזקו ואמצו ובהצלחה בכל אשר תפנו... שיהיה לכולם רק טוב אמילי למרות שהרבה חושבים שאת ביצ'ית הם שכחו שזו הדרך זו תחרות אין מה לעשות (נכון שזה לא כיף לרמוס אבל ככה זה בתחרות). אתן המנצחות עבורי ועבור עוד הרבה אנשים רעות

yesmoreyes

New member
אתן המנצחות עבורי (ולא עובד ו"הצל")

כל הכבוד! אתן המנצחות ... עשיתן הכל אחת למען השניה ... (אמילי כל הכבוד על עזריאלי show ...) לא כמו בצוות "טאטא" ---> סתם יותר מדי מזל לטעמי... וברור שלא כמו בצוות " עובד והצל" --->רק ... עובד שעובד ועובד ועובד ועובד...ועובד ועובד ... ... ;o) ... ממש נהנתי מכל רגע מכן ---> תודה !

למעלה