רותי ואמילי

mayan174

New member
ממש לא מסכימה..

אין רע בלבקש סיוע מה' וז'ניה היא בכלל לא צל... היא עזרה רבות, נכון שעובד יותר אמיץ ומשימות אקסטרים תפורות עליו- אבל גם ז'ניה חכמה... והיא התעלתה על עצמה. ז'ניה שבהתחלה אינה ז'ניה שמנצחת את הגמר, היא השתנתה ולטובה!

חוטהשני

New member
זה קל לכתוב כל דבר.. אבל צריך גם לנמק.. ולאורך כל התוכניות ראו איך כשהם עבדו כצוות הם הצליחו ועלו.. וג'ניה עזרה כל הזמן !!!!

זה לא נכון

עובד לא היה מסתדר בלעדי ז'ניה, ז'ניה היא זאת עם השכל בצוות הזה ובזכותה הם פתרו את משימות החיפוש, ואל תשכח/י את המשימה עם הג'וקים שהיא עשתה אותה בחצי מהזמן, היא גייסה אנשים במשימות קומבינה, בקיצור היא עשתה המון

חוטהשני

New member
במשימת החיפוש של הנקודה היא באמת הצליחה- בזכותה (וגם בזכות עובד) הם ראו את הכתובת דרך המיקרוסקופ.. לדעתי הם היו צוות מוצלח מאד !

ריקיט

New member
לאמילי את 10

ממש לא ביצ"ית!! שיחקתם אותה בשיתוף פעולה מדהים,למרות קשיים בדרך.אחלה צוות.בעיקר היום הוכחת סבלנות לא רגילה. אמנם לא יצאתם עם צק, אבל נראה לי שקבלתן המון וגם אנחנו בבית קבלנו ולמדנו המון מכן.בקיצור בלי חרטות ושימי פס על "הנשמות הטהורות"

yesmoreyes

New member
נכון. מרתק יהיה לראות את ג'ניה עושה

את משימת " עזריאלי" ...

yesmoreyes

New member
אבל עשתה המון דברים אחרים , ...

ג'ניה הנגררת לא עשתה 1% ממה שאמילי עשתה .נקודה.

אמילי רק יודעת לבכות כשלא מצליח לה

משהו ולרדת על אחרים, כל הזמן היו לה טענות נגד ז'ניה שבסה"כ שמה אותה בכיס הקטן. ז'ניה לעומת אמילי ידעה להתגבר על הפחדים שלה כל משימה שהיא הייתה צריכה לעשות היא עשתה, אמילי נתקלה בפחד הכי גדול שלה-זוחלים וישר תפסה פיק ברכיים, לא הצליחה לעשות אפילו חלק קטן מהמשימה. בסה"כ אני חושבת שאם היה יוצא שז'ניה חייבת לעשות משימת אקסטרים (והיא עשתה אחת כזאת-גלגל האוגר) היא הייתה עושה אותה, עובד פשוט יותר טוב ממנה בזה ועשה אותן בפחות זמן

חח ז'ניה בכלל לא בוכה

מה אני אגיד לכם הבחורה הכי פחות מלודרמטית בתוכנית (נא לקרוא בקול ציני עמוק).

yesmoreyes

New member
למישו יש את הכתובת של אמילי או

אי-מייל ... פשוט רציתי לברך אותה אישית על עונה מצויינת .מגיע לה.

MoRRy

New member
חח ראיתם

שאמילי אמרה שבאינטרנט אומרים שהיא מכשפה משהו כזה, בסגנון..אני לא זוכרת בדיוק ושבנוסף לזה היא גם לא תזכה בכסף, ושזה מבאס...חחח היא צריכה לראות את התגבוות פה שאפ'חד לא סובל ת'התנהגות שלה

AdiDaS012

New member
רותי ואמילי ../images/Emo47.gif אין הן מלכות

אני אהבתי אותן ועדדתי אותם הם היו תותחיות זוג חזק ביותררר ועיצבן אותי היום הקטע של מגדל דוד ששעה רותצי אומרת זה לא ירושלים ואחרי שחצי עולם אומר להן זה ירושליםן היא עדיין בשלה "זה לא יאורלים אין מצב" ועד שאמילי לקחהנ את זה לידים שלה באמת זה היה מאוחר מדיי אבל לא נורא חפיף שטיות גם ככה לא היה נשאר להן שקל חחח הן תרמו הכל חיחחח כפרה עליהןןן...
וזהו הן תותחיותתתתתתת
! אמילךי ורותי אתן תותחיות

feel6

New member
גם אני מצטרפת...

אני גם ממש אהבתי אותן הן ממש מקסימות ולא יודעת מה כולם נטפלים אל אמילי היא בסדר גמור אל תהפכו אותה למה שהיא לא...זה בסך הכל תחרות!! אז חפיף תעברו הלאה במילא יש לנו זוכים אחח שלמות!

בטח שהיה נשאר להן

חצי מיליון שקל לשתיהן שזה 250 אלף לכל אחת, גם עובד וז'ניה השתמשו בכל הכסף שאפשר לתרום וזה מה שנשאר להם

sr16

New member
אני לעומתכן....

שנאתי מהרגע הראשון את רותי ואמילי!!!!!!!!!!!!!! זה אומנם תחרות אבל תיהיה בן אדם ותפרגני קצת.....רותי או אמילי אחת מהן.

למעלה