רותי ואמילי

nnaann

New member
לאמלי ורותי ../images/Emo47.gif

קודם כל הגיע לכם לזכות כי אתם הזוג הכי טוב והכי מאוזן . מעבר לכך שהגיע הזמן שהמין החזק באמת ישלוט . ורציתי להגיד שאני איתכם , הזלתי דמעה ברגע הודחתכם, בידיעה שהנצחון והכסף יגיע לבחורה הבייכנית שלא עשתה שום דבר חוץ מלהעביר כמה חרקים ומתנחל שתמיכתו במעשים של אבא שלו היא מבחילה בעיניי ולא לשתי בחורות חזקות,חכמות ונחושות שלא רואות ממטר ודווקא בגלל זה היו הכי טובות במשחק "סוף הדרך". אני לא הייתי רואה את התכנית בלעדיכם ואת האמת הפסקתי לראות את הגמר ברגע שהודכתם. ולשאלה- זה רק אני או שעובד וזניה היו יותר מדי בטוחים בניצחון שלהם מהתחלה?

yesmoreyes

New member
גם אני לא ראיתי את הגמרלאחר שהודחדן

לא היו צריכים להדיח אף צוות המהלך תוכנית הגמר. מיותר. טיפשי. לא הוגן. אמילי ורותי עבורי ועבור עוד הרבה ---> אתן צוות סוף הדרך .

itpro

New member
רותי אני מרחם עלייך כל כך

רותי את מדהימה אבל באמת חבל שהיית עקשנית. את מקסימה והלוואי שתצליחי בחייך ויהיו לך ילדים מדהים ותהיי מאושרת.

הרגע האמיתי

כל התכנית הזו היא יענו ריאליטי, אבל הרגע האמיתי ביותר בתכנית היה אמש כשאמילי אמרה לרותי שקורעים אותה באינטרנט והיא יוצאת ביצ'ית. זה באמת ריאליטי. אני לא הייתי בעדן כ"כ, אבל זה היה אמיתי וצובט בלב.

לאמילי ורותי ../images/Emo15.gif

האמת לא נראה לי ממש שהן יקראו את זה אבל לא נורא. אני רציתי להגיד שהייתן תותחיות הייתן פשוט גדולות. אמילי אמרו שאת ביץ' אמרו שאת רעה ואמרו הרבה דברים בשבילי את תותחית על לא הסתתרת מתחת לאיזה דמות מצטדקת ככה זה העולם וככה כולם רק את לא הסתרת את זה, ושיהיה לכן הצלחה בהכלללל

תודה רבה

תופתעי לדעת שקראתי את תגובתך ושמחתי מאוד על הכנות והפרגון. מצטרפת גם חברתי הטובה רותי תודה ובהצלחה גם לך אמילי

איזו ספקנות...

אין לי מושג למה השם שלי לא באדום, אולי כי כתבתי ביוזמתי מהמחשב הביתי ללא שום קשר להפקה. תפסיקו להיות כול כול ספקנים ושוב תודה לכול המפרגנים לי ולתותי אין מה לעשות בתחרות כמו בתחרות יש רק מנצח אחד...

במקרה הזה יש שניים

ואני ספקנית מטיבעי מצטערת... במקומי גם לך היו ספקות לא?

dm101

New member
אמילי את 10 חבל שרותי הרסה לך

זה ממש מטורף לראות את הגמר איך שבגלל של עשירית שניה שז'ניה ועובד השיגו צוללן והשיגו את כולם אמילי היא 10 היא בעלת תושיה ואומץ ומעיזה ומשיגה ומצליחה ואולי בגלל שהיו לה נקיפות מצפון שהיא לא מקשיבה לרותי ובגלל שקטלו אותה אז היא ניסתה להיות בסדר ולהקשיב לרותי ונפלה וחבל כי זה ממש צחוק הגורל אמילי למדה בדרך הקשה להקשיב ללב ולעולם ושאם מליון איש אומרים שאתה שיכור או סע לירושלים אז כדאי להקשיב להם אמילי בסופו של דבר הקשיבה לשכל הישר חבל רק שבדרך רותי קלקלה לה בכל מקרה אמילי מחזיקים לך אצבעות את אלופת סוף הדרך

shakshuka6

New member
מה זו הצביעות הזו??

אמילי בעצמה לא כועסת על ש"רותי הרסה לה", זה שזו באמת אמילי לא אומר שאת צריכה ככה להתחנף. מסכנה רותי לא ראית איך היא בכתה:"נתנו לי מתנה ודפקתי אותה במו ידיי", אז לא צריך להאשים אותה כי היא עשתה טעות אחת גורלית, אפשר להסתכל על הצד החיובי שהיא הצליחה בהרבה משימות אחרות שאפילו אמילי לא הצליחה לעשות, כגון המשימה עם החיות המגעילות וטיפוס החבלים.

dm101

New member
נכון רותי הצליחה אבל בסוף נזק

נכון רותי עשתה דברים טובים אבל ראבאק הטעות שלה בסוף היא טעות גורלית וסתם היא טעתה סתם סתם התעקשה סתם נאטמה סתם התנהגה כמו לא מאמינה סתם חששה ופחדה שמתנקלים לה בקיצור פישלה והתנהגה בחוסר הגיון ודפקה את אמילי וזה מה שחבל לי אין שום הסבר הגיוני להתנהגות של רותי היא ממש התנהגה כמו טפשה חבל שאמילי הבינה את זה מאוחר מידי

chagiti

New member
לרותי המדהימה

רציתי להגיד לך-שזה בכלל לא נורא שהפסדת תיראי:שעיתם צעד מאוד גדול רק כדי להגיע לגמר וזה גם משהו טוב אז אל תיהי עצובה ותמשיכי להנות מהחיים! אוהבת אני

למעלה