שאלון
קדימה

Sahar 11

New member
../images/Emo175.gif שאלון ../images/Emo176.gif קדימה ../images/Emo196.gif

1. שם מלא כתוב הפוך: 2. קבוצת גיל (0-12, 12-16, 16-18, 18-21): 3. האם הינך זכר? 4. האם צפית אי פעם במשחק כדורעף מתחילתו ועד סופו? 5. מהו הטעם המועדף עליך של Juicy Fruit ? 6. איזה שיר יפה אתה יודע לנגן בגיטרה? 7. האם קורה לך שאתה נמצא איפשהו וחושב "האם באמת ישימו לב אם לא אהיה פה?"? 8. האם גם אתה צופה ב"אפקט הפחד" רק בגלל המשימה השנייה? 9. האם ראית אי פעם סרט ישראלי בקולנוע? 10. תמורת כמה כסף תהיה מוכן לאכול חיפושית? 11. האם קיבלת פעם בדואר מכתב שממש ממש שימח אותך? 12. מה אתה יודע אודות לארס אולריך? 13. מתי לאחרונה פתרת תרגיל במתמטיקה? 14. היכן תרצה לשרת בצה"ל? 15. מתי לאחרונה שטפת כלים? 16. מהו הפרס הגדול ביותר בו זכית בכרטיס גירוד? 17. באיזה גיל אתה משער שיקרה שינוי בחייך? 18. מתי לראשונה החזקת יד לבן/בת המין השני? 19. האם כל הקדימונים לסרטים בקולנוע גורמים לך לרצות מאוד לראות את הסרטים האלה? 20. ולסיום חידה: 10 ועוד 10 זה לא 20 אבל אם מוסיפים לזה 50 זה 11. מה המספר (רמז: לאו דווקא מספר ועוד בדיחה שהייתה לסוף חח: בדיחה: עורב אומר לעורבת: "אני אקרע אותך!!!!!" אז העורבת אומרת: "קרע קרע !!!!!!!!!!

SummerNightCity

New member
חחחחח. ../images/Emo6.gif עשי לי ילד! ../images/Emo99.gif

1. שם מלא כתוב הפוך: ytiCthgiNremmuS ואם לא אין לי כח לתקן. 2. קבוצת גיל (0-12, 12-16, 16-18, 18-21): 16-18. 3. האם הינך זכר? לא. 4. האם צפית אי פעם במשחק כדורעף מתחילתו ועד סופו? יש מצב. 5. מהו הטעם המועדף עליך של Juicy Fruit ? כל מסטיק מתקבל בברכה. 6. איזה שיר יפה אתה יודע לנגן בגיטרה? אני לא.
7. האם קורה לך שאתה נמצא איפשהו וחושב "האם באמת ישימו לב אם לא אהיה פה?"? אוי כל כך הרבה. והכי מעצבן שתמיד שמים לב.
8. האם גם אתה צופה ב"אפקט הפחד" רק בגלל המשימה השנייה? בגלל כל המשימות. 9. האם ראית אי פעם סרט ישראלי בקולנוע? לא. 10. תמורת כמה כסף תהיה מוכן לאכול חיפושית? נראלי שסביבות 250 300 שקל. 11. האם קיבלת פעם בדואר מכתב שממש ממש שימח אותך? כן! 12. מה אתה יודע אודות לארס אולריך? כלום? 13. מתי לאחרונה פתרת תרגיל במתמטיקה? לפני כמה חודשים. 14. היכן תרצה לשרת בצה"ל?
15. מתי לאחרונה שטפת כלים? לפני שבועיים נראלי. אל תזכירו לי. 16. מהו הפרס הגדול ביותר בו זכית בכרטיס גירוד? יש מצב שבגלידה\ 20 ש"ח.
17. באיזה גיל אתה משער שיקרה שינוי בחייך? בכל גיל. 18. מתי לראשונה החזקת יד לבן/בת המין השני? בגן?
19. האם כל הקדימונים לסרטים בקולנוע גורמים לך לרצות מאוד לראות את הסרטים האלה? לא כולם, אבל יכול להיות שחלק. וואי אני זוכרת את הפרומו פעם לקיוב איך מתתי לראות את זה, ובסוף יצא לי לראות את זה שנתיים אחרי.
20. ולסיום חידה: 10 ועוד 10 זה לא 20 אבל אם מוסיפים לזה 50 זה: עזבו אותי אני 3 יחידות.
11. מה המספר (רמז: לאו דווקא מספר הא? בחיי, שוב הייתי צריכה לתקן את המדגישומטיק! הוא עילג.

Sahar 11

New member
../images/Emo99.gif

"לפני כמה חודשים"
מעניין מתי הפעם האחרונה שראית מחברת משובצת חח

SummerNightCity

New member
את תופתעי.

שכחתי להביא היום דפדפת ומישהו הביא לי וזו הייתה דפדפת משבצות.
[
]

Xx Pinki xX

New member
^__^

1. שם מלא כתוב הפוך:יטק. 2. קבוצת גיל (0-12, 12-16, 16-18, 18-21):12-16. 3. האם הינך זכר?:
4. האם צפית אי פעם במשחק כדורעף מתחילתו ועד סופו?:כמובן.גם שיחקתי באחד כזה P: 5. מהו הטעם המועדף עליך של Juicy Fruit ?:זה של הללא סוכר D: 6. איזה שיר יפה אתה יודע לנגן בגיטרה?:משו של ביטלס. 7. האם קורה לך שאתה נמצא איפשהו וחושב "האם באמת ישימו לב אם לא אהיה פה?"?:שיעור מת' למשל.וברור שישימו לב. 8. האם גם אתה צופה ב"אפקט הפחד" רק בגלל המשימה השנייה?:אמ..כה D: 9. האם ראית אי פעם סרט ישראלי בקולנוע?:לא ><" 10. תמורת כמה כסף תהיה מוכן לאכול חיפושית?:חא.גם לא תמורת 546468797787 שקלקלים. 11. האם קיבלת פעם בדואר מכתב שממש ממש שימח אותך?:אמ,כה. 12. מה אתה יודע אודות לארס אולריך?:נופ. 13. מתי לאחרונה פתרת תרגיל במתמטיקה?:יום..שני. 14. היכן תרצה לשרת בצה"ל?:אין לי שמץ. 15. מתי לאחרונה שטפת כלים?:היום בצהורים. 16. מהו הפרס הגדול ביותר בו זכית בכרטיס גירוד?:אני גם זוכרת. 17. באיזה גיל אתה משער שיקרה שינוי בחייך?:שנה הבאה ב"ה D: 18. מתי לראשונה החזקת יד לבן/בת המין השני?:כשנולדתי? 19. האם כל הקדימונים לסרטים בקולנוע גורמים לך לרצות מאוד לראות את הסרטים האלה?:לא. 20. ולסיום חידה: 10 ועוד 10 זה לא 20 אבל אם מוסיפים לזה 50 זה 11. מה המספר (רמז: לאו דווקא מספר) אוי נו די.אני מבשלת נכשל במת'

Sahar 11

New member
../images/Emo192.gif

1. שם מלא כתוב הפוך: רהס 2. קבוצת גיל (0-12, 12-16, 16-18, 18-21): 16-18 3. האם הינך זכר? לא 4. האם צפית אי פעם במשחק כדורעף מתחילתו ועד סופו? אולי 5. מהו הטעם המועדף עליך של Juicy Fruit ? לא מתה על זה 6. איזה שיר יפה אתה יודע לנגן בגיטרה? אני לא
7. האם קורה לך שאתה נמצא איפשהו וחושב "האם באמת ישימו לב אם לא אהיה פה?"? כן לרוב שמשעמם 8. האם גם אתה צופה ב"אפקט הפחד" רק בגלל המשימה השנייה? לא. בגלל הכל 9. האם ראית אי פעם סרט ישראלי בקולנוע? לא 10. תמורת כמה כסף תהיה מוכן לאכול חיפושית? בשום סכום 11. האם קיבלת פעם בדואר מכתב שממש ממש שימח אותך? יאפ 12. מה אתה יודע אודות לארס אולריך? כלום 13. מתי לאחרונה פתרת תרגיל במתמטיקה? לפני כמה שבועות ומחר שוב
14. היכן תרצה לשרת בצה"ל? עדיין לא יודעת 15. מתי לאחרונה שטפת כלים? גאונות המדיח
16. מהו הפרס הגדול ביותר בו זכית בכרטיס גירוד? 20 ש"ח 17. באיזה גיל אתה משער שיקרה שינוי בחייך?כל גיל 18. מתי לראשונה החזקת יד לבן/בת המין השני? בגן נראה לי 19. האם כל הקדימונים לסרטים בקולנוע גורמים לך לרצות מאוד לראות את הסרטים האלה? לפעמים 20. ולסיום חידה: 10 ועוד 10 זה לא 20 אבל אם מוסיפים לזה 50 זה 11. מה המספר (רמז: לאו דווקא מספר) הלכתי לאיבוד

Sahar 11

New member
../images/Emo3.gif

מה את רוצה. גם אני לא הבנתי מה רוצים בשאלה

SummerNightCity

New member
התכוונתי לחלק שאני לא פתרתי תרגילים

כמה חודשים ואת הולכת לפתור מחר.

randu

New member
איזה קצר.

ואלה תשובותי לרגע זה: [
1.שם מלא כתוב הפוך: נר.
2. קבוצת גיל (0-12, 12-16, 16-18, 18-21): 12-16. 3. האם הינך זכר?
4. האם צפית אי פעם במשחק כדורעף מתחילתו ועד סופו?
5. מהו הטעם המועדף עליך של Juicy Fruit? לא טעמתי. 6. איזה שיר יפה אתה יודע לנגן בגיטרה?
,אני יודע רק את טיטאניק,ועוד מעט את ליסנ טו יור
,בפסנתר. 7. האם קורה לך שאתה נמצא איפשהו וחושב "האם באמת ישימו לב אם לא אהיה פה?"?
,תמיד שמים לב אליי.
8. האם גם אתה צופה ב"אפקט הפחד" רק בגלל המשימה השנייה?
,
,כ"כ כן. 9. האם ראית אי פעם סרט ישראלי בקולנוע?
,גם לא בטלוייזיה.
10. תמורת כמה כסף תהיה מוכן לאכול חיפושית?
,לא כשר
11. האם קיבלת פעם בדואר מכתב שממש ממש שימח אותך?
,שנבחנתי כמחונן [|משקפיים|],ושהמליצו עליי לחוגים,לא הלכתי. 12. מה אתה יודע אודות לארס אולריך? שאין בנאדם כזה. 13. מתי לאחרונה פתרת תרגיל במתמטיקה? אתמול. 14. היכן תרצה לשרת בצה"ל? בבית,מול הטלוייזיה. 15. מתי לאחרונה שטפת כלים? פוופ,ממזמן. **רגע נוסטלגי חשוב בחיי.** 16. מהו הפרס הגדול ביותר בו זכית בכרטיס גירוד? חמישה שקלים.
17. באיזה גיל אתה משער שיקרה שינוי בחייך? 16,אני בטוח,ב"ה שיהיה שינוי לטובה. 18. מתי לראשונה החזקת יד לבן/בת המין השני? היום,שגררתי את שני
למכונות. 19. האם כל הקדימונים לסרטים בקולנוע גורמים לך לרצות מאוד לראות את הסרטים האלה? תלוי. 20. ולסיום חידה: 10 ועוד 10 זה לא 20 אבל אם מוסיפים לזה 50 זה 11. מה המספר? וואלה אין לי מושג.
אני נשבע שאני הולך לקפוץ מהגג,נגמר "ילדות רעות".

JULI4561

New member
גמאני נבחנתי למבחן של מחוננים, אבל

ממזמן .... אבל לא סיימתי בזמן את המבחן

MeetLofe

New member
קצר וקולע ^_^.

1. שם מלא כתוב הפוך:יטומ 2. קבוצת גיל (0-12, 12-16, 16-18, 18-21):16-18 3. האם הינך זכר?הנני 4. האם צפית אי פעם במשחק כדורעף מתחילתו ועד סופו?אינני 5. מהו הטעם המועדף עליך של Juicy Fruit ?ממש אין לי שמץ 6. איזה שיר יפה אתה יודע לנגן בגיטרה?אף שיר[?] 7. האם קורה לך שאתה נמצא איפשהו וחושב "האם באמת ישימו לב אם לא אהיה פה?"?יש מצפ 8. האם גם אתה צופה ב"אפקט הפחד" רק בגלל המשימה השנייה?כן!!!!! 9. האם ראית אי פעם סרט ישראלי בקולנוע?יאפ-סוף העולם שמאלה.ומאז שיניתי את דעותיי על סרטים ישראלים. 10. תמורת כמה כסף תהיה מוכן לאכול חיפושית?1000 שקל 11. האם קיבלת פעם בדואר מכתב שממש ממש שימח אותך?יאפ 12. מה אתה יודע אודות לארס אולריך?שוo_O 13. מתי לאחרונה פתרת תרגיל במתמטיקה?שנה שעברה בבגרות [ואני רציני] 14. היכן תרצה לשרת בצה"ל?קל"ב 15. מתי לאחרונה שטפת כלים?ביומולדת של אמא 9.3 16. מהו הפרס הגדול ביותר בו זכית בכרטיס גירוד?עוד פיצה או עוד משקה או משהו כזה 17. באיזה גיל אתה משער שיקרה שינוי בחייך?18 וחצי ככה 18. מתי לראשונה החזקת יד לבן/בת המין השני?גיל 13 וחצי כאילו ממש בקטע רומנטי 19. האם כל הקדימונים לסרטים בקולנוע גורמים לך לרצות מאוד לראות את הסרטים האלה?מאוד! 20. ולסיום חידה: 10 ועוד 10 זה לא 20 אבל אם מוסיפים לזה 50 זה 11. מה המספר (רמז: לאו דווקא מספר)69?סתם ניחוש באמת אל תצפו שזה יהיה נכון כי אני השנה לא ניגש לבגרות במתמטיקה בכלל האם יש קשר לאוהבי טופ מודל,גרועים במתמטיקהo_O

IkMfNiY

New member
אנסה לענות ../images/Emo12.gif ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

1. שם מלא כתוב הפוך: מכיוון שאני לא אומרת את שם משפחתי באינטרנט: לעי
2. קבוצת גיל (0-12, 12-16, 16-18, 18-21): 18-21
3. האם הינך זכר
לא
4. האם צפית אי פעם במשחק כדורעף מתחילתו ועד סופו
אממ, רק כששיחקנו בביצפר בשיעורי ספורט
5. מהו הטעם המועדף עליך של Juicy Fruit
אני לא אוהבת Juicy Fruit :X
6. איזה שיר יפה אתה יודע לנגן בגיטרה
אינני מוכשרת
7. האם קורה לך שאתה נמצא איפשהו וחושב "האם באמת ישימו לב אם לא אהיה פה?"
כן
8. האם גם אתה צופה ב"אפקט הפחד" רק בגלל המשימה השנייה
לא, בגלל כל המשימות ובגלל ג'ו ^^
9. האם ראית אי פעם סרט ישראלי בקולנוע
אכן
10. תמורת כמה כסף תהיה מוכן לאכול חיפושית
לא אהיה מוכנה לאכול חיפושית בעד שום סכום כסף
11. האם קיבלת פעם בדואר מכתב שממש ממש שימח אותך
כן
12. מה אתה יודע אודות לארס אולריך
אה, הסתכלתי בגוגל >< המתופף של מטאליקה או משהו
13. מתי לאחרונה פתרת תרגיל במתמטיקה
ב23.1.06 [בגרות אחרונה במתמטיקה]
14. היכן תרצה לשרת בצה"ל
אני לא יודעת. היכן אשרת? סביר להניח שמודיעין
15. מתי לאחרונה שטפת כלים
שלשום
16. מהו הפרס הגדול ביותר בו זכית בכרטיס גירוד
סביר להניח שמשהו בסגנון המבורגר או כזה דבר :X
17. באיזה גיל אתה משער שיקרה שינוי בחייך
בכל גיל קורה שינוי ^^
18. מתי לראשונה החזקת יד לבן/בת המין השני
ממזמן?
19. האם כל הקדימונים לסרטים בקולנוע גורמים לך לרצות מאוד לראות את הסרטים האלה
חלקם
20. ולסיום חידה: 10 ועוד 10 זה לא 20 אבל אם מוסיפים לזה 50 זה 11. מה המספר
[אין לי
של מושג] יעל

../images/Emo141.gif

1. שם מלא כתוב הפוך: ידע
2. קבוצת גיל (0-12, 12-16, 16-18, 18-21): 18-16 3. האם הינך זכר?לא 4. האם צפית אי פעם במשחק כדורעף מתחילתו ועד סופו? לא 5. מהו הטעם המועדף עליך של Juicy Fruit ? מזה? 6. איזה שיר יפה אתה יודע לנגן בגיטרה? לא יודעת לנגן בגיטרה.. אבל רק טאבים של עם הזמן, שאני לא יודעת כל כך אם זה מדוייק... אבל לא יוצא לי טוב כל כך... 7. האם קורה לך שאתה נמצא איפשהו וחושב "האם באמת ישימו לב אם לא אהיה פה?"? כן 8. האם גם אתה צופה ב"אפקט הפחד" רק בגלל המשימה השנייה? לא 9. האם ראית אי פעם סרט ישראלי בקולנוע? לא 10. תמורת כמה כסף תהיה מוכן לאכול חיפושית? נאדה 11. האם קיבלת פעם בדואר מכתב שממש ממש שימח אותך? כן 12. מה אתה יודע אודות לארס אולריך? לא מכירה 13. מתי לאחרונה פתרת תרגיל במתמטיקה? לפני שבועיים.. אבל לא הצלחתי 14. היכן תרצה לשרת בצה"ל? אם הייתי יכולה... לא מגייסים אותי. 15. מתי לאחרונה שטפת כלים? לא זוכרת 16. מהו הפרס הגדול ביותר בו זכית בכרטיס גירוד? 100 17. באיזה גיל אתה משער שיקרה שינוי בחייך? כל יום יש שינויים. 18. מתי לראשונה החזקת יד לבן/בת המין השני? לא זוכרת 19. האם כל הקדימונים לסרטים בקולנוע גורמים לך לרצות מאוד לראות את הסרטים האלה? לא 20. ולסיום חידה: 10 ועוד 10 זה לא 20 אבל אם מוסיפים לזה 50 זה 11. מה המספר (רמז: לאו דווקא מספר לא יודעתתתת

למעלה