שאלון
קדימה

mmmbam

New member
עונה, כי אני משועעמת תיחו../images/Emo152.gif

1. שם מלא כתוב הפוך: נייעמ 2. קבוצת גיל (0-12, 12-16, 16-18, 18-21): 12-16 3. האם הינך זכר?
4. האם צפית אי פעם במשחק כדורעף מתחילתו ועד סופו?
וגם שיחקתי בו
[או בעצם- בהם] 5. מהו הטעם המועדף עליך של Juicy Fruit ? שונאת!!! 6. איזה שיר יפה אתה יודע לנגן בגיטרה? לא יודעת
7. האם קורה לך שאתה נמצא איפשהו וחושב "האם באמת ישימו לב אם לא אהיה פה?"?
8. האם גם אתה צופה ב"אפקט הפחד" רק בגלל המשימה השנייה?
9. האם ראית אי פעם סרט ישראלי בקולנוע?
10. תמורת כמה כסף תהיה מוכן לאכול חיפושית? לא הייתי מוכנה
11. האם קיבלת פעם בדואר מכתב שממש ממש שימח אותך?
12. מה אתה יודע אודות לארס אולריך? לא יודעת
13. מתי לאחרונה פתרת תרגיל במתמטיקה? אתמול... 14. היכן תרצה לשרת בצה"ל? גל"צ או עיתון במחנה *מפנטזת* 15. מתי לאחרונה שטפת כלים? מתישהו השבוע... 16. מהו הפרס הגדול ביותר בו זכית בכרטיס גירוד? בכרטיס גירוד- כלום, אבל בהגרלה של "לואקר" - כרטיס טיסה לאלפים!!!
17. באיזה גיל אתה משער שיקרה שינוי בחייך? 14
18. מתי לראשונה החזקת יד לבן/בת המין השני? אין לי מושג 19. האם כל הקדימונים לסרטים בקולנוע גורמים לך לרצות מאוד לראות את הסרטים האלה? בדרך כלל כן
20. ולסיום חידה: 10 ועוד 10 זה לא 20 אבל אם מוסיפים לזה 50 זה 11. מה המספר (רמז: לאו דווקא מספר) לא יודעת, ומעדיפה לא לדעת
מישהו קרא?

mikmikonet

New member
תשובותיי ../images/Emo13.gif

1. שם מלא כתוב הפוך: לכימ. (זה תמיד משעשע אותי, "לכימ"
)
2. קבוצת גיל (0-12, 12-16, 16-18, 18-21): 12-16. או בקיצור, אני בת 15.
3. האם הינך זכר? לא, אינני זכר.
4. האם צפית אי פעם במשחק כדורעף מתחילתו ועד סופו? ממש ממש לא.
5. מהו הטעם המועדף עליך של Juicy Fruit ? אני באמת לא יודעת מה זה.
6. איזה שיר יפה אתה יודע לנגן בגיטרה? פעם אבא שלי הכריח אותי ללמוד גיטרה, ובגלל שממש לא רציתי יצאתי מזה אחרי בערך שבועיים. אני לא יודעת לננגן כלום.
7. האם קורה לך שאתה נמצא איפשהו וחושב "האם באמת ישימו לב אם לא אהיה פה?"? בטח יצא לי לחשוב ככה פעם.
8. האם גם אתה צופה ב"אפקט הפחד" רק בגלל המשימה השנייה? אאאוו גאד נוט, את המגעילות אני הכי שונאת
9. האם ראית אי פעם סרט ישראלי בקולנוע? מצויירים ושיט
10. תמורת כמה כסף תהיה מוכן לאכול חיפושית? כמה שיותר, יותר טוב. 3000 ש"ח יספיקו לי. אבל רק אם היא מתה כבר.
11. האם קיבלת פעם בדואר מכתב שממש ממש שימח אותך? כן, כשאני מתכתבת עם חברה שלי תמיד כייף לקבל ממנה מכתב.
12. מה אתה יודע אודות לארס אולריך? אין לי מושג מיהו, וגם בבילון לא מצא שום דבר אודותיו
13. מתי לאחרונה פתרת תרגיל במתמטיקה? לפני המון זמן. היה אמור להיות לי היום שיעור פרטי אבל המורה פשוט לא הופיע. אבל לא התלוננתי.
14. היכן תרצה לשרת בצה"ל? במקום לא קשה במיוחד, שבו אכיר המון המון חברים וגם חבר חתיך, אבל שאף אחד מהם לא יעשן.
15. מתי לאחרונה שטפת כלים? אולי לפני שלושה ימים.
16. מהו הפרס הגדול ביותר בו זכית בכרטיס גירוד? כלום...
17. באיזה גיל אתה משער שיקרה שינוי בחייך? 20?
18. מתי לראשונה החזקת יד לבן/בת המין השני? בגיל ממש קטן... בטח לאבא שלי
19. האם כל הקדימונים לסרטים בקולנוע גורמים לך לרצות מאוד לראות את הסרטים האלה? רובם!
20. ולסיום חידה: 10 ועוד 10 זה לא 20 אבל אם מוסיפים לזה 50 זה 11. מה המספר (רמז: לאו דווקא מספר) האייקיו שלי אחרי התרגיל הזה?

Fergie7

New member
../images/Emo158.gif ../images/Emo171.gif ../images/Emo173.gif ../images/Emo172.gif

1. שם מלא כתוב הפוך:הנירד 2. קבוצת גיל (0-12, 12-16, 16-18, 18-21): 12-16 3. האם הינך זכר? כנראה. 4. האם צפית אי פעם במשחק כדורעף מתחילתו ועד סופו? מה אין לי חיים
5. מהו הטעם המועדף עליך של Juicy Fruit ?מנטה. 6. איזה שיר יפה אתה יודע לנגן בגיטרה? אני לא יודעת
7. האם קורה לך שאתה נמצא איפשהו וחושב "האם באמת ישימו לב אם לא אהיה פה?"? לא. 8. האם גם אתה צופה ב"אפקט הפחד" רק בגלל המשימה השנייה? אני אף פעם לא יודעת מתי זה משודר. 9. האם ראית אי פעם סרט ישראלי בקולנוע? סוף העולם שמאלה. 10. תמורת כמה כסף תהיה מוכן לאכול חיפושית? אולי מיליארד דולר. 11. האם קיבלת פעם בדואר מכתב שממש ממש שימח אותך? כן, מחברה שלי כשהיא הייתה במחנה בקנדה. 12. מה אתה יודע אודות לארס אולריך?
13. מתי לאחרונה פתרת תרגיל במתמטיקה? לפני שבוע במבחן במת'. 14. היכן תרצה לשרת בצה"ל? אין לי שמץ. 15. מתי לאחרונה שטפת כלים? ממ..אתמול אולי. 16. מהו הפרס הגדול ביותר בו זכית בכרטיס גירוד? 20 ש"ח. מישהו באמת זוכה בגירודים האלה? 17. באיזה גיל אתה משער שיקרה שינוי בחייך? 14- עוד חודש.
18. מתי לראשונה החזקת יד לבן/בת המין השני?
ממ..ממש ממש מזמן. 19. האם כל הקדימונים לסרטים בקולנוע גורמים לך לרצות מאוד לראות את הסרטים האלה? לפעמים. 20. ולסיום חידה: 10 ועוד 10 זה לא 20 אבל אם מוסיפים לזה 50 זה 11. מה המספר מממ...39?
הודגש באמצעות מדגישומטיק
כפרעליו

randu

New member
../images/Emo171.gifשאלון שבועות!../images/Emo171.gif ../images/Emo199.gif

החאר הכללי:
-שמך? -גיל: -גובה: -5 תכונות שמאפיינות אותך/הכי טובות בך: -עם יד על הלב, ממה את הכי מפחד? -צבע אהוב: -מאכל אהוב: -מזל: -ארץ:
שבועות:
-איך אתה חוגג את חג השבועות? -אוכל את המאכלים של החג? אוהב? -נוסע על טרקטורים וכאלה?[לא, זה לא רק ביום העצמאות:] -בכלל, אתה אוהב את החג הזה? -למה? -חג השבועות מסמל בשבילך משהו מיוחד? -איך אתה מדרג את האהבה לחג מ-1 עד 10? -אם היית יכול להחליט, איך היית קורא לחג? -היית רוצה לשנות את התאריך שלו? -האם התאריך שלו נופל על תאריך מיוחד בשבילך? -גם בשבילך שבועות הוא חג השלשולים?
שבועות בתפוז:
-אתה חושב שצריך לעשות ספיישל שבועות? -פורום שבועות? -פורום משהו בנושא שבועות? -לפתוח כאן שרשור מיוחד? -להוסיף עוד אייקונים? איזה? אני בבעיה אחושרמוטה, מי שעשה ת'שאלון רשם: "לא להעתיק בלי בקשה במסרים ממני" או משהו כזה.. ו..לא בדיוק שלחתי לו משהו,יש מצב יעפו אותי מתפוז או משהו!? טנקס.

JULI4561

New member
יעיפו אותך מתפוז בגלל שהעתקת שאלון?

חחחחחח בלי להסחף, אל תדאג זה כולה שאלון

randu

New member
עונה!!../images/Emo171.gif../images/Emo199.gif

החאר הכללי:
-שמך?
-גיל: 13 וחצי. -גובה: מטר שישים וארבע. -5 תכונות שמאפיינות אותך/הכי טובות בך: אני פחדן,אני די איש סודות, אני שונא שחצנים (אבל מדי פעם נראה לי שאני כזה
),זהו!
-עם יד על הלב, ממה את הכי מפחד? מהרבה,סרטי אימה זה ה-דבר, כשאני רואה אותך יש לי סיוטים לכל התקופה של החצי שנה אחרי. עד עכשיו אני פוחדת שמגרש השדים ייכנס בי.
-צבע אהוב: כחול, שחור. -מאכל אהוב: שניצל עם צ'יפס! -מזל: קשת. -ארץ: תאילנד!
שבועות:
-איך אתה חוגג את חג השבועות? בטח עם המשפחה.בבית. -אוכל את המאכלים של החג? אוהב? "מאכלים האלה"? כל משפחה והמאכלים שלה,לא? -נוסע על טרקטורים וכאלה?[לא, זה לא רק ביום העצמאות:] מה קשור
-בכלל, אתה אוהב את החג הזה? כה. -למה? כי אוכלים בו את כל החרא [
] החלבי הזה. -חג השבועות מסמל בשבילך משהו מיוחד? כה,עוד שני קילו עודפים. -איך אתה מדרג את האהבה לחג מ-1 עד 10? איזו שאלה סתומה! 9 וחצי. -אם היית יכול להחליט, איך היית קורא לחג? גרר
-היית רוצה לשנות את התאריך שלו? לא! -האם התאריך שלו נופל על תאריך מיוחד בשבילך?
-גם בשבילך שבועות הוא חג השלשולים? איכסססס,וואט?!?!
שבועות בתפוז:
-אתה חושב שצריך לעשות ספיישל שבועות? כה.. -פורום שבועות? לא,אל תגזימו! -פורום משהו בנושא שבועות? עם יש "החלפת מפיות ודברי יצירה" בטוח יש "עוגות גבינה". -לפתוח כאן שרשור מיוחד? זה בטוח! **דרלית ידאגו לזה.
** -להוסיף עוד אייקונים? איזה? יש כבר! כפרעליכם!

Xx Pinki xX

New member
עונה P:.../images/Emo172.gif

החרא הכללי:
-שמך?:קט. -גיל:14. -גובה:174. -5 תכונות שמאפיינות אותך:[איזה מעפן זה לתאר את עצמך נכון ><"?] אמ,ספונטנית,מדברת הרבה,בישנית [חא.לפעמים.],אוהבת לרקוד
-עם יד על הלב, ממה את הכי מפחד?:מכלום.אולי לאבד את האנשים שאני אוהבת. -צבע אהוב:ירוק. -מאכל אהוב:כולמיני.עקב דיאטה שניצל תירס [לייט
] -מזל:אריה
-ארץ:מה לידה?אוקראינה P: אבל אני כ"כ לא.
שבועות:
[ואי נכון שה'זר' הזה נראה ממשממש מרושע?] -איך אתה חוגג את חג השבועות?:בסירונית. -אוכל את המאכלים של החג? אוהב?:אהא.עוגת גבינה
-נוסע על טרקטורים וכאלה?[לא, זה לא רק ביום העצמאות:]אמ,יצא לי כמה פעמים לעלות על טרקטורון D: נחשב? -בכלל, אתה אוהב את החג הזה?:יאפ. -למה?:כי הוא מגניב.אבל מצד שני לבן זה משמין.טוב,הוא עדיין טעים ומגניב. -חג השבועות מסמל בשבילך משהו מיוחד?:לא. -איך אתה מדרג את האהבה לחג מ-1 עד 10?:איזה חפירה ><" אמ..8? -אם היית יכול להחליט, איך היית קורא לחג?:חלב. -היית רוצה לשנות את התאריך שלו?:לא. -האם התאריך שלו נופל על תאריך מיוחד בשבילך?:לספתא יש הומולדת [תאריך עיברי D:] -גם בשבילך שבועות הוא חג השלשולים?:לא
שבועות בתפוז:
-אתה חושב שצריך לעשות ספיישל שבועות?:לא. -פורום שבועות?:WTF?! -פורום משהו בנושא שבועות?:אוי נו. -לפתוח כאן שרשור מיוחד?:אמ כה,של חויות מהחופש וזה. -להוסיף עוד אייקונים? איזה?:של..אמ..טוב יש הכול. מה זהו? נמנמ...חג שמח במת'

Fergie7

New member
פה עם חברה ../images/Emo3.gif

החאר הכללי: -שמך? אני הוא
-5 תכונות שמאפיינות אותך/הכי טובות בך:
-עם יד על הלב, ממה את הכי מפחד?ממות של מישהו שקרוב עליי או שלי. וגם מנחשים. -צבע אהוב: אדום. -מאכל אהוב: סיני ופיצה. -מזל: סרטן. -ארץ: מה ארץ? שבועות: -איך אתה חוגג את חג השבועות? לא. -אוכל את המאכלים של החג? אוהב? עוגת גבינה
-נוסע על טרקטורים וכאלה?[לא, זה לא רק ביום העצמאות:] לא. -בכלל, אתה אוהב את החג הזה? מממ...יש חופש, לא? -למה? חופש. ועוגת גבינה. -חג השבועות מסמל בשבילך משהו מיוחד? עוגת פירורים עם אוכמניות
כל כך
-איך אתה מדרג את האהבה לחג מ-1 עד 10? 3. לעוגה, לחופש, ולמים. -אם היית יכול להחליט, איך היית קורא לחג? עזבו אותי. -היית רוצה לשנות את התאריך שלו? לא. -האם התאריך שלו נופל על תאריך מיוחד בשבילך? פעם זה היה לי ביומולדת. -גם בשבילך שבועות הוא חג השלשולים? אה? שבועות בתפוז: -אתה חושב שצריך לעשות ספיישל שבועות? איזה ספיישל? -פורום שבועות? פחח ממש לא. מיותר. -פורום משהו בנושא שבועות? לא. -לפתוח כאן שרשור מיוחד? לא. -להוסיף עוד אייקונים? איזה? של רובה מים, ושל עוגת גבינה!!! הודגש באמצעות מדגישומטיק

SummerNightCity

New member
../images/Emo171.gif../images/Emo152.gif

שמך? נאאקסט. -גיל: 17 וחצי. -גובה: 1.65 אולי יותר. -5 תכונות שמאפיינות אותך/הכי טובות בך: אופטימיות. אנרגטיות. עקשנות. אני צריכה לחשוב על זה. -עם יד על הלב, ממה את הכי מפחד? מוות. -צבע אהוב: ירוק. -מאכל אהוב: קוקומן! [סהר.
] -מזל: גדי? -ארץ: שנולדתי? פה. שבועות: -איך אתה חוגג את חג השבועות? לא יודעת. -אוכל את המאכלים של החג? אוהב? לא, לא. -נוסע על טרקטורים וכאלה?[לא, זה לא רק ביום העצמאות:] לא. -בכלל, אתה אוהב את החג הזה? אין לי בעיה איתו. -למה? -חג השבועות מסמל בשבילך משהו מיוחד? לא. -איך אתה מדרג את האהבה לחג מ-1 עד 10? 1. -אם היית יכול להחליט, איך היית קורא לחג? עוד ראש השנה? -היית רוצה לשנות את התאריך שלו? לא. -האם התאריך שלו נופל על תאריך מיוחד בשבילך? לא. -גם בשבילך שבועות הוא חג השלשולים? לא. שבועות בתפוז: -אתה חושב שצריך לעשות ספיישל שבועות? אפשר, אני מניחה שעושים. -פורום שבועות? אני מניחה שיש. [לכל חג יש בד"כ.] -פורום משהו בנושא שבועות? לכל פורום יש איזה קשר מסויים לשבועות. לכו לפורום מתכונים- יהיו מתכונים לעוגות גבינה. -לפתוח כאן שרשור מיוחד? אפשר להגיד חג שמח [?] -להוסיף עוד אייקונים? איזה? לא.

Sahar 11

New member
../images/Emo172.gif

החאר הכללי:
-שמך? סהר -גיל: 17 -גובה: 1.58
-5 תכונות שמאפיינות אותך/הכי טובות בך: אי סבלנות עקשנות חוסר הקשבה לאנשים [רק שמדברים בלי קשר והרבה
] -עם יד על הלב, ממה את הכי מפחד? נחשים ומוות -צבע אהוב: אדום -מאכל אהוב: הרבה -מזל: טלה -ארץ: מה ארץ?
שבועות:
-איך אתה חוגג את חג השבועות? כמו כל חג -אוכל את המאכלים של החג? אוהב? תלוי מה -נוסע על טרקטורים וכאלה?[לא, זה לא רק ביום העצמאות:] לא -בכלל, אתה אוהב את החג הזה? כן -למה? למה לא? -חג השבועות מסמל בשבילך משהו מיוחד? לא -איך אתה מדרג את האהבה לחג מ-1 עד 10? כולה חג יאללה -אם היית יכול להחליט, איך היית קורא לחג? שבועות[?] -היית רוצה לשנות את התאריך שלו? לא -האם התאריך שלו נופל על תאריך מיוחד בשבילך? מתי החג בכלל? -גם בשבילך שבועות הוא חג השלשולים? לא
שבועות בתפוז:
-אתה חושב שצריך לעשות ספיישל שבועות? אם רוצים -פורום שבועות? בטח יש -פורום משהו בנושא שבועות? אולי -לפתוח כאן שרשור מיוחד? אם רוצים -להוסיף עוד אייקונים? איזה? לא

JULI4561

New member
../images/Emo158.gif../images/Emo192.gif עונה!

החאר הכללי: -שמך? ג'ולי -גיל:14 -גובה:מטר חמישים וחמש משהו כזה ,
-5 תכונות שמאפיינות אותך/הכי טובות בך:שומרת סודות טוב,להצחיק ולצחוק,מנסה להנות מהחיים כמה שיותר , וסבלנית. -עם יד על הלב, ממה את הכי מפחד? כלבים
-צבע אהוב:צבעוני -מאכל אהוב:מילקי
אבל הרגיל! -מזל:גדי -ארץ:ישראל[?]
שבועות: -איך אתה חוגג את חג השבועות? רגיל . -אוכל את המאכלים של החג? אוהב? אממ כן ,מאכלים חלביים זה טעים. -נוסע על טרקטורים וכאלה?[לא, זה לא רק ביום העצמאות:]חחחחחחח האמת שלא. -בכלל, אתה אוהב את החג הזה? כן -למה? אחהל חג! -חג השבועות מסמל בשבילך משהו מיוחד? מאכלי חלב [?] -איך אתה מדרג את האהבה לחג מ-1 עד 10?8וחצי -אם היית יכול להחליט, איך היית קורא לחג? חח לא יודעת -היית רוצה לשנות את התאריך שלו? לא -האם התאריך שלו נופל על תאריך מיוחד בשבילך?לא -גם בשבילך שבועות הוא חג השלשולים?אע
שבועות בתפוז: -אתה חושב שצריך לעשות ספיישל שבועות? כן למה לא? -פורום שבועות?
לא להגזים -פורום משהו בנושא שבועות?פורום חגים ומצוות?חחחח -לפתוח כאן שרשור מיוחד? כן ,כמו כל חג -להוסיף עוד אייקונים? איזה? לא 4 זה מספיק ,לא צריך להגזים חחח

L U Z I A

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

החאר הכללי: -שמך? . -גיל: 12.9
-גובה: 155.5! -5 תכונות שמאפיינות אותך/הכי טובות בך:
-עם יד על הלב, ממה את הכי מפחד? ג'וקים
-צבע אהוב: המון
-מאכל אהוב: אש"א
(אוכל של אמא
) -מזל: אריה
מה, זה הכי קרוב שיכולתי למצוא. -ארץ: ישראל
שבועות: -איך אתה חוגג את חג השבועות? בשינה ארוכה. -אוכל את המאכלים של החג? אוהב? פשוט מאכלים חלביים... מי לא אוהב? -נוסע על טרקטורים וכאלה?[לא, זה לא רק ביום העצמאות:] לא, זה רק ביום העצמאות. אם בכלל
-בכלל, אתה אוהב את החג הזה? כן. -למה? כי יש עוד קצת חופש לקראת סוף השנה -חג השבועות מסמל בשבילך משהו מיוחד? לא
-איך אתה מדרג את האהבה לחג מ-1 עד 10? 4, חג סתמי -אם היית יכול להחליט, איך היית קורא לחג? |חגהמאכליםהחלביים|
-היית רוצה לשנות את התאריך שלו? לא -האם התאריך שלו נופל על תאריך מיוחד בשבילך? לא -גם בשבילך שבועות הוא חג השלשולים? לא
שבועות בתפוז: -אתה חושב שצריך לעשות ספיישל שבועות? לא -פורום שבועות? לא! -פורום משהו בנושא שבועות? לא!!! -לפתוח כאן שרשור מיוחד?
-להוסיף עוד אייקונים? איזה?
חפר קצת.

למעלה