שאלון
קדימה

JULI4561

New member
../images/Emo73.gif

1. שם מלא כתוב הפוך:ילוג'[
]
2. קבוצת גיל (0-12, 12-16, 16-18, 18-21):12-16 3. האם הינך זכר?
4. האם צפית אי פעם במשחק כדורעף מתחילתו ועד סופו? לא שזכור לי 5. מהו הטעם המועדף עליך של Juicy Fruit ? אין ספציפי 6. איזה שיר יפה אתה יודע לנגן בגיטרה? כל מיני שירים . 7. האם קורה לך שאתה נמצא איפשהו וחושב "האם באמת ישימו לב אם לא אהיה פה?"? אממ לפעמים , 8. האם גם אתה צופה ב"אפקט הפחד" רק בגלל המשימה השנייה?
לא 9. האם ראית אי פעם סרט ישראלי בקולנוע?
לא 10. תמורת כמה כסף תהיה מוכן לאכול חיפושית?500,000 דולר ואני אוכל אפילו 2 חחחחחח 11. האם קיבלת פעם בדואר מכתב שממש ממש שימח אותך? כןן , אבל לא זוכרת איזה
12. מה אתה יודע אודות לארס אולריך?
הוא זכר
[
] 13. מתי לאחרונה פתרת תרגיל במתמטיקה?
כבר הרבה זמן לא פתרתי , אני כבר לא עושה ש"ב במתמטיקה היא אף פעם לא בודקת חחחחחח 14. היכן תרצה לשרת בצה"ל?להקה צבאית נראה לי שיהיה מתאים לי 15. מתי לאחרונה שטפת כלים? ממזמן , יש מדיח
16. מהו הפרס הגדול ביותר בו זכית בכרטיס גירוד? פעם זכיתי ב300 שקל שהיתי קטנה ואמז אבא שלי כל הזמן נותן לי לגרד ת'שטויות האלה
17. באיזה גיל אתה משער שיקרה שינוי בחייך? אני מאוד מקווה שבגיל הזה 18. מתי לראשונה החזקת יד לבן/בת המין השני? איףף חחח אני לא זוכרת דברים כאלה חחח 19. האם כל הקדימונים לסרטים בקולנוע גורמים לך לרצות מאוד לראות את הסרטים האלה?
לפעמים זה סרטים משעממים 20. ולסיום חידה: 10 ועוד 10 זה לא 20 אבל אם מוסיפים לזה 50 זה 11. מה המספר (רמז: לאו דווקא מספר ) אע
חחח השאלה היא מה המספר ואז בסוגריים כתוב שזה אולי לא מספר
חחח שאלה לא ברורה ,

L U Z I A

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo15.gif

1. שם מלא כתוב הפוך: הנד 2. קבוצת גיל (0-12, 12-16, 16-18, 18-21): 12-16. מה זה כבר נחשב
3. האם הינך זכר? לא שידוע לי
4. האם צפית אי פעם במשחק כדורעף מתחילתו ועד סופו? אולי בבצפר.. 5. מהו הטעם המועדף עליך של Juicy Fruit ? לא משנה לי, כל מסטיק שהוא. 6. איזה שיר יפה אתה יודע לנגן בגיטרה? את המנגינת פתיחה של "סיינפלד"
7. האם קורה לך שאתה נמצא איפשהו וחושב "האם באמת ישימו לב אם לא אהיה פה?"? כן
8. האם גם אתה צופה ב"אפקט הפחד" רק בגלל המשימה השנייה? ברור
9. האם ראית אי פעם סרט ישראלי בקולנוע? לא. 10. תמורת כמה כסף תהיה מוכן לאכול חיפושית? הרבה.
11. האם קיבלת פעם בדואר מכתב שממש ממש שימח אותך? כן
12. מה אתה יודע אודות לארס אולריך? כלום
13. מתי לאחרונה פתרת תרגיל במתמטיקה? היום
14. היכן תרצה לשרת בצה"ל? עוד רחוק 15. מתי לאחרונה שטפת כלים? היום
16. מהו הפרס הגדול ביותר בו זכית בכרטיס גירוד? חמישה שקלים
17. באיזה גיל אתה משער שיקרה שינוי בחייך? אני לא בטוחה שיהיה גיל כזה
סתם, נו. לוידעת. 18. מתי לראשונה החזקת יד לבן/בת המין השני? לראשונה? מזמן. 19. האם כל הקדימונים לסרטים בקולנוע גורמים לך לרצות מאוד לראות את הסרטים האלה? לא כולם. אבל חלק כן
20. ולסיום חידה: 10 ועוד 10 זה לא 20 אבל אם מוסיפים לזה 50 זה 11. מה המספר (רמז: לאו דווקא מספר) עזבו אותי

נקודונת

New member
קרע קרע, באיחור נורא (חרוז? תפוז!)

. שם מלא כתוב הפוך: ריש 2. קבוצת גיל (0-12, 12-16, 16-18, 18-21): 12-16 3. האם הינך זכר? לא, את/ה? 4. האם צפית אי פעם במשחק כדורעף מתחילתו ועד סופו? ממש לא. 5. מהו הטעם המועדף עליך של Juicy Fruit ? לא יודעת. אדום. 6. איזה שיר יפה אתה יודע לנגן בגיטרה? אני לא יודעת לנגן בגיטרה...
7. האם קורה לך שאתה נמצא איפשהו וחושב "האם באמת ישימו לב אם לא אהיה פה?"? כמובן. 8. האם גם אתה צופה ב"אפקט הפחד" רק בגלל המשימה השנייה? לא. אני לא צופה ב"אפקט הפחד". 9. האם ראית אי פעם סרט ישראלי בקולנוע? כן 10. תמורת כמה כסף תהיה מוכן לאכול חיפושית? הרבה. 11. האם קיבלת פעם בדואר מכתב שממש ממש שימח אותך? כן!
12. מה אתה יודע אודות לארס אולריך? שהוא זדוני? 13. מתי לאחרונה פתרת תרגיל במתמטיקה? מחר בבוקר 14. היכן תרצה לשרת בצה"ל? תיאטרון צה"ל או להקה צבאית. המיקום הגיאוגרפי לא חשוב. 15. מתי לאחרונה שטפת כלים? אתמול בערב. 16. מהו הפרס הגדול ביותר בו זכית בכרטיס גירוד? כרטיס נוסף חינם..
17. באיזה גיל אתה משער שיקרה שינוי בחייך? לא יודעת.. 18. מתי לראשונה החזקת יד לבן/בת המין השני? בגיל כמה חודשים, אבל היד של אבא שלי, אני מניחה. 19. האם כל הקדימונים לסרטים בקולנוע גורמים לך לרצות מאוד לראות את הסרטים האלה? תלוי איזה קדימונים.. 20. ולסיום חידה: 10 ועוד 10 זה לא 20 אבל אם מוסיפים לזה 50 זה 11. מה המספר (רמז: לאו דווקא מספר) תות.

עונה

1. שם מלא כתוב הפוך: תרפא לארה 2. קבוצת גיל (0-12, 12-16, 16-18, 18-21): 12-16 3. האם הינך זכר? לא 4. האם צפית אי פעם במשחק כדורעף מתחילתו ועד סופו? לא 5. מהו הטעם המועדף עליך של Juicy Fruit ? לא טעמתי אף פעם.. 6. איזה שיר יפה אתה יודע לנגן בגיטרה? לא יודעת לנגן... :X 7. האם קורה לך שאתה נמצא איפשהו וחושב "האם באמת ישימו לב אם לא אהיה פה?"? חח..כן 8. האם גם אתה צופה ב"אפקט הפחד" רק בגלל המשימה השנייה? חח..צפיתי,אבל עכשיו יש לי יס 9. האם ראית אי פעם סרט ישראלי בקולנוע? אמ...לא 10. תמורת כמה כסף תהיה מוכן לאכול חיפושית? לא אוכל. 11. האם קיבלת פעם בדואר מכתב שממש ממש שימח אותך? כן 12. מה אתה יודע אודות לארס אולריך? WHO? 13. מתי לאחרונה פתרת תרגיל במתמטיקה? היום 14. היכן תרצה לשרת בצה"ל? אני בת 12. 15. מתי לאחרונה שטפת כלים? לא שוטפת.. 16. מהו הפרס הגדול ביותר בו זכית בכרטיס גירוד? הכרטיס גירוד היחידי שגירדתי אי פעם זה כרטיס חניה. 17. באיזה גיל אתה משער שיקרה שינוי בחייך? כל יום זה שינוי למשהו 18. מתי לראשונה החזקת יד לבן/בת המין השני? בגן,כשרצתי עם מישהו לארגז החול או משו כזה 19. האם כל הקדימונים לסרטים בקולנוע גורמים לך לרצות מאוד לראות את הסרטים האלה? כן..לפחות חלקם 20. ולסיום חידה: 10 ועוד 10 זה לא 20 אבל אם מוסיפים לזה 50 זה 11. מה המספר (רמז: לאו דווקא מספר) o_O ?

למעלה