שרשור הפרק השישי

../images/Emo6.gif

זה נראה כאילו היא אומרת איכ ושופכת תמשקה
וזה ההפף הגמור ממה שהם רצו שם

גוחגוח

New member
חחח אןן כ"כ שולללללללטת

מה קאסי בוכה?!! כולה כתבה לה על העוגהה! בכיינית ! בעע שונאת אותה! אןן שולטטת היא כ"כ יפהה ולדעתי התמונה השהם היצטלמו בג'מיקה ממשש יפה!!!!!!!

The Evil Fairy

New member
אמ :$

משום מה תפוז לא אישר את ההודעה שלי כששלחתי אותה ולקח לה המון זמן לעלות.. בינתיים היא הפכה להיות די לא אקטואלית אז אממ סורי :]

purple rain2

New member
כי הודעות של גולשים חדשים עוברות

סינון והן לא עולות לפורום עד שאני מאשרת אותן

tOmMy GiRl 1

New member
היה פרק יפה היום...

אן ואווה הרגו אותי איך שהן רשמו על העוגה של קאסי, היא לקחה את זה כ"כ קשה. זה לא שהיא לא יכולה אח"כ לאכול את העוגה, הם שה"כ כתבו משהו עם סכין, איך היא עשתה בלאגן מזה.... ויה-יה, לא "כ אהבתי אותה בהתחלה, אבל היא באמת מדהימה, היא כ"כ אמיתית ואובייקטיבית, היא באמת נשמה. אמנדה, וואי וואי איך שהיא הוציאה את המקל הליכה שלה.... חחחח. מה היא לא יכלה לתת למישהי יד ולהעזר בה??? אןןןן, היא כ"כ יפה.... לא משנה איזה כובע היא תשים עלייה, היא ממש יפה... היה פרק נחמד, האמת שאני דיי שמחה שהעיפו את קלי, כי היא באמת לא יפה, לא יודעת, יש בה משהו מוזר...

Dark Force

New member
../images/Emo41.gifפינת הכי הכי..../images/Emo56.gif|פגרה|

הכי מביך- לדבר על בולימיות, ולא לדעת שקאסי היא בולימית..
הכי מתנשא- אמנדה אומרת על מה שאווה אומרת "בלה בלה.."
הכי אבן שירדה מהלב- קאסי מספרת לטיירה שיש לה הפרעת אכילה..
הכי ג'יימס בונד- אווה ואן במבצע הכתיבה על העוגה, קורע
הכי לקחנו ללב- קאסי ויהיה לקחו את הכתיבה על העוגה כחטא הנורא מכל.
הכי דפוק- להראות לדוגמניות שזה כמו צבא, רואים שהם אמריקאים ולא ישראליים
הכי איכס- כמה שיה-יה מדהימה, העור שלה נהיה מגעיל מרגע לרגע..
הכי היה שווה- לראות את קלי מקפצת לה בטרמפולינה כמו קופה
הכי באסה- לגלות שיה-יה לא הכי מושלמת באופי וביופי מבחינת השופטים
הכי ראינו את זה כבר- קלי נשארת ב2 האחרונות, ומקבלת אותה ביקורת של שבוע..
ברוך שפטרנו
קלי BYE
ולסיכום, אווה שולטת

Blue Aura

New member
../images/Emo4.gif

תודה לאל שקלי עפה! אוי איך שנאתי אותה. לפני כמה פרקים התחלתי לשנוא אותה ותודה לאל שהיא עפה. מקווה שלא העלבתי מישהו\י שאוהבים אותה.

niranat

New member
פשוט מצחייייק ../images/Emo6.gif

אן ואווה קרעו אותי עם הבראוניז, קאסי ויה-יה לקחו את זה כל כך ל
יעני מה קרה?!?! בדיחה, תרגעו... באמת שזה היה מצחיק אהבתי מה שג'אניס אמרה לקאסי "את נראית כמו דחליל שמנסה להפחיד את העורבים בשדה תירס" או משהו כזה... מצחיייק אמנדה הזאת יווווו שמישהו יקח אותה!!!! יצאה לה תמונה מהממת [לא בפנים] אבל אוף היא כזאת מעצבנתתת לניקול הייתה את התמונה הכי טובה איזה יפייפיה אח"כ אמנדה ואח"כ אווה

Pink Angel1

New member
אממ

במשך כל הפרק צחקתי!! קאסי לקחה קצת קשה את מה שאן עשתה.. כולה עוגה. התמונה הכי יפה בפוטושוט לדעתי זה של ניקול פזה ממש יפה תמונה הכי גרועה קאסי נראת כמו קרפדה עם הפוזה הזאת עוד משו ג'ניס הזאת נהיית רעה משבוע לשבוע ממש מוגזם =\ זהו בסך הכל פרק יפה כרגיל.

Blue Aura

New member
חדשה../images/Emo70.gif

היי אני הילה,בת 15 מהצפון. מתה על התוכנית הזאת. ראיתי את כל העונות שלה. אני כל כך שונאת את קלי,תודה לאל שהעיפו אותה,הכי יפה ניקול ויה-יה---שליטה
ביי בנתיים.

purple rain2

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אני גם שמחה שהעיפו את קלי

למעלה