שרשור הפרק השישי

niranat

New member
את טועה...

אחרי זה בראיונות האישיים [בקטע שהן כזה מדברות למצלמה] ניקול אמרה "יש אנשים שחושבים שלהרוג זה מצחיק, זה לא עושה את זה מצחיק" או משהו כזה [אל תתפסי אותי במילה
]

niranat

New member
את טועה...

אחרי זה בראיונות האישיים [בקטע שהן כזה מדברות למצלמה] ניקול אמרה "יש אנשים שחושבים שלהרוג זה מצחיק, זה לא עושה את זה מצחיק" או משהו כזה [אל תתפסי אותי במילה
]

ד א ר י ה

New member
רק אני שמתי לה שיה-יה

די צבועה? למשל בפרק הזה - בהתחלה כשהיא דיברה למצלמה היא אמרה בזלזול שקאסי התעצבנה שנגעו לה בבראוניז ה"קדושים" שלה, אבל אח"כ שאר הפרק היא הגנה על קאסי ונתנה לכולן את ההרצאה הקטנה שלה על כבוד. או לפני שני פרקים (בפרק שעשו עניין מהעיוורון של אמנדה) - כשהבנות היו במכונית בדרך חזרה מתצוגת האופנה, היא זרקה לאן ואווה איזה משפט מזלזל על אמנדה, אבל בשאר הפרק היא כל הזמן הסתחבקה עם אמנדה ודאגה לה שתמצא את הקריסטלים שלה. מה שכן, אני לא מבינה למה עושים עניין מהרקע שלה כרקדנית. במקום שכל הדוגמניות ילכו אותו דבר ויצלטמו אותו דבר, הנה מגיעה מישהי שמביעה את עצמה בצורה קצת שונה וכפי שכולנו ראינו, התמונות שלה דווקא יצאו הכי טובות משל כולן - אז למה לרדת עליה?? כי היא לא נראית כאילו היא ירדה מאותו פס ייצור?

purple rain2

New member
שיר תודה רבה על כל התמונות../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

ומעכשיו גם בקישורים, כרגיל
ולהלן דעתי המלומדת על הפרק:
קאסי- קחי בקלות. אז אן "כתבה" לך על הבראוניז, בוהו.
אמנדה- אוף למה כל פעם רק משבחים אותה מחדש? מעצבנת
אווה- סתם מעצבנת אותי
קלי- פעם רביעית כבר שהיא בין השתיים האחרונות, הגיע הזמן שתעוף.
ניקול- למה לא מבליטים אותה, למה? טוב שהראו אותה לשניה וחצי כל הפרק
נורל- תהרגו אותי אני לא מבינה מה מוצאים בה. היא ממש מכוערת בעיני וכל השאר אין לי משהו מיוחד להגיד

אוגסלט

New member
סוגיית הבראוניז דלי הפחמימות

בפרק הזה פשוט רציתי להכות את קאסי. אז מה אם אן כתבה לה על הבראוניז?! ג'יז! והיא אפילו לא כתבה משהו פוגע... לא הבנתי למה היא עשתה מזה כזה סיפור.

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifיה-יה כל כך יפה../images/Emo7.gif

אוף
אני ממששששש אוהבת אותה
מסכנה קלי
לדעתי היו צריכים להעיף אותה קודם -אפילו שהיא יפה- ולחסוך את כל ההשפלות האלה שאחריהן רק היא הולכת הביתה... ומסכנות כולן
מזה לרוץ במדרגות 14 קומות
צער בעלי חיים
אבל יה-יה ניצחה
אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף לא נראה לי אני אראה שבוע הבאאאאא
כי אני אהיה בים המלח ואני לא יודעת אם אני אוכל...
יש מצב שמישהיא עם כרטיס טלויזיה תקליט ואחרי זה תשלח לי
או מקום כלשהוא אחר שאני אוכל לראות את הפרק אחרי/לפני שאני אהיה בים המלח
אם מישהיא יודעת פליז תגידו לי

purple rain2

New member
אין לי כרטיס טלוויזיה, סורי../images/Emo4.gif

אין לך VOD? מקסימום תסנג'רי חברה ותבקשי שתקליט לך

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifVOD../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

יש את זה ב-VOD
פיו מזל שאמרת לי

חחחחח כנסוו!! פרקקק מצחייייקק...

איזה תותחית אווה!!! חח קרעה אותי.. איך היא עושה כזה: "הבן אדם שהיה צריך את הטיפול...קיבל את הטיפול" חחחחחח ולא שיש לי משהו נגד יה יה כי היא מדהימה!! אבל נקרעתי מזה.. ויש לה הערות מצחיקות כאלו בדיוק מה שאני חושבת על כל אחת!!.. ובכלל אן ואווה פשוט צוות תותח!! חחחח הן שתי קרועות כאלו..והיחידות שקלילות כאלו ולא מעצבנות כמו חלק שם!!.. עוד קטע שקרע אותי היה עם קאסי..חחח איזה טיפשה היא יצאה ( למרות שהיא יפה יש חסרונות..חח) היא עושה כזה: " אני לא מבינה למה הבנות נטפלות אליי ואומרות שרק אני לא מנקה את הכלים..כרגע יש מלא כלים בכיור ושום דבר מהם לא שלי!! " ואז עשו תקריב לכיור והראו את הקערה של הבראוניז שלה...חחחח והיא הולכת חחחחח יצאה טיפשה בטירוף.. וזאת רק אני או שנורל מדהימה?!@ כאילו היא מזה מותק..והיא קלילה כזאת כמו אווה ואן..היא לא פרינססה.. בקיצצצצצצצצר, פרק מצחיק :) מחכה כבר לשבוע הבאא..

Dark Force

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo56.gif|פגרה|

כל מילה שרשמת חקוקה בסלע
אווה ואן שולטות, קאסי טיפשה, ונורל יפהפיה

butterfly211

New member
חחחחח../images/Emo28.gif

היא שרה כל הזמן... "זבל זבל זבל..." "בלשים!! בלשים!!..." XD

היה פרק מצחיק בטירוף!!

הצחיקה אותי אמנדוש
בכמה דברים שאמרה- אני גרה עם עוד 8 חזירות בבית!! ושהם הלכו ברגל בלילה אז היא אמרה- הרפתקאות לעיוורים!! חעחעחעעחע.. גדול! ושאווה אמרה- מי שקיבלה את הטיפול הייתה צריכה לקבל אותו! חחחחחח.. אהבתי את הפרק.. רק מבואס שקלי עפה.. אני ממש חיבבתי אותה! היא כזאת מאמיי!!

Danielushhhh

New member
היה ממש מצחיק

הקטע שקלי נתקעה בעמוד הליכה של אמנדה
המריבה המפגרת על הבראוניז
התמונה של קאסי, למרות שהיא שולטת
אני שונאת את אווה יה יה וקאסי רולז

למעלה