התפקדות חודש אוגוסט

Simple Girl 175

New member
../images/Emo175.gif../images/Emo42.gifהתפקדות חודש אוגוסט../images/Emo181.gif../images/Emo179.gif

אתן מאמינות שכבר עבר וחלף לו חצי חופש?! אני עדיין מתקשה להאמין ><"
שם:
תאריך לידה:
דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק וכו'):
משהו טוב שקרה בחודש יוני:
משהו רע שקרה בחודש יוני:
למה אתן הכי מצפות בחודש יולי:
באות למפגש הפורום מחר:
שיר החודש:
תמונת החודש:
מסר לאומה: סופ"ש טוב כולן
קישור למדגישומטיק: http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/ ~אקראית~

McLife135

New member
../images/Emo55.gifאוגוסט ../images/Emo178.gif זה הולך להיות חםםםם ../images/Emo6.gif

שם: לילך :)
תאריך לידה: 11.5.1995
מיקום בארץ: גינות שומרון יישוב ליד כפר סבא
דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק וכו'): מסן -- [email protected] טוויטר -- lilahmcfly
משהו טוב שקרה בחודש יולי: יומולדת לחברה D: יומולדת לעוד חברה XD יומולדת לטוממיי
הארי פוטר 6 %^*^%$#@%@#$ ידיד שלי חזר מארצות הברית D: יומולדת לבתדודה שלי מקנדה הסתפרתי סוף סוףף!! חחחחח ועשיתי פוני D: למרות שאני צריכה להתרגל לראות את עצמי ככה
חחחח
משהו רע שקרה בחודש יולי: ממממ .. לא ממש זוכרת משו כזה
למה אתן הכי מצפות בחודש אוגוסט: הופעה של סימפלללל!!!!!!!!!!! עהאהעאהעהאה #%$%&%^&*^%#$%@^$*^&)% לראות את ידידים שלי מכיתה יומולדת לידיד ממש טוב שלי מפגגששש!! DD:
באות למפגש הפורום מחר: אופקקווררסס!! D:
שיר החודש: ממממ ... secondhand serenade - your call panic at the disco - nine in the afternoon ומלא של סימפל - צריך להתאמן לקראת ההופעה חחחח
תמונת החודש: מרוויןן! הוא כזה ממאמיי
מסר לאומה: זה לא ממש מסר - אולי בשביל כל העולם אתה סתם מישו אבל בשביל סתם מישו אתה כל העולם . נדבקתי למשפט הזה אחרי שקראתי אותו באיזשהו פיק

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifמרווייין!!!!../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif

ס'סקסי XD אולי אני ישדך אותו לטום/מצק/נזק....
~ החתול עם הפיצול אישיות הקשה שלי ~ אז מה אם שניהם בנים...?XD יהיה להם ילד לבן/ג'ינג'י/בלונדיני
חחעחעחע XD

McLife135

New member
../images/Emo55.gifחחחחחחחחחחח ועוד אני ויובל שרוטות ../images/Emo6.gif

חחחחח סתם קרנוש
הלוואי שטומי יהיה עם מרווין כי אז ככה טומי האנושי יבוא לבקר את הנכדים החתוליים שלו D: ואז ככה הוא ייגרור איתו את כל הלהקה לישראל ואז הם יבואו להופעה וטומי יהיה בבית שלך בגלל טומי החתולי ואז אני אבוא אלייך 'במקרה' ואז 'במקרה' נלך לנחשונית ואני אפול לבריכה ודני יציל אותי *פלשבאק מאיזי וואי אאוט* חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עזבי השעות האלה לא עושות לי טוב

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifXDDDDDDDDDDDDDDD

כןכן. ואז דאגי יאנוס את עוגי *-* ואני סוףסוף יוכל למשמש את הטוסיק של דני כמו שתמיד חללמתי.XD וגם של דאגי
אואו, וגם באלי לאנוס את הארי
ולצבוט לטום את הגומות הסקסיות שלו XDDDDD חלמות, חלמות. יאללה טום, הגיע הזמן שתחבוש את ליבו של מרווין!
~ ד"א עד לא מזמן הוא היה מרגיז. והיום אמא שלי קנתה לו קולר, והוא נראה כ"כ סקסי אם זה. וממש פרוותי! איך מרווין לא התאהב?! XD ~

McLife135

New member
../images/Emo55.gifחחחחחחחחחחחחחח הלוואיי! ../images/Emo99.gif

עהעהעה אבל עד דני שומעת?? חחחחחחחחח סתם אבל אם זה רק התחת שלו אני מרשה את לא מקבלת שום איבר אחר
חיחיחיחי

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo205.gif ארגגג תפוזבל! ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אני כבתי התפקדות ממש ארוכה וזה לא שלח את ההודעה! אין לי זבלנות לכתוב הכל שוב אז את הדברים החשובים. רות 26.9.1995 עוד 56 ימים יומולדת 14 חיפה היפה מסנ - [email protected] אייסי - 480348349 פייסבוק - Ruth Albalak מקווה שזה מספיק טוב.

McLife135

New member
../images/Emo55.gifחחח ספרת את הימים עד ליומולדת שלך? ../images/Emo6.gif

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifהתפקדות חודש אוגוסט../images/Emo9.gif

החופש עובר ממש מהר
שם:מור
תאריך לידה:11.4
מיקום בארץ:ראשל"צ
משהו טוב שקרה בחודש יולי:חופש חופש חופש!!!
, הלכתי לעזריאלי, קניון רמת אביב ולכל קניון אחר שקיים בארץ
, ראיתי הארי פוטר[פעמיים
], זה כל מה שאני זוכרת....
משהו רע שקרה בחודש יולי:מלא..החיים חרא
למה אתן הכי מצפות בחודש אוגוסט:מפגש פורום, שינה+טלוויזיה+מחשב+מוזיקה [כמו כל חודש יולי
]
באות למפגש הפורום מחר:יאפ
שיר החודש:אחד?!?!טוב נגיד What Hurts The Most ובכללי מלא מלא של מקפליי
ועוד הרבה של דה סקריפט
תמונת החודש:ג'וניייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!חולה עליו
מסר לאומה:אל תעשנו....שונאת אנשים שמעשנים
ועוד כמה סוגים של אנשים שיום יבוא והם יהרגו את כולנו...[אני לא אפרט את כולם...אבל אני שונאת אותם
] יצא לי פעמיים מכל אייקון ואין לי כוח לסדר...תסתדרו...XDD

למעלה