התפקדות חודש אוגוסט

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifמתפקדדדדדת ../images/Emo3.gif

שם: יווווב D: תאריך לידה: 8.3 גיל: 15 וחצי ^^ מיקום בארץ: נחשונים
דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק וכו'): מסן - [email protected] פייסבוק - yuval adrey טוויטר - yuval050 משהו טוב שקרה בחודש יוני: מיני מפפגש D: קנו לי מלאמלאמלמלא בגדים D: הרבה הרבה ת"א XD נסעתי פעם ראשונה לשוק בראש העין - דווקא ממש מאגנייב שם [= פגשתי חברה אחרי שנה שלא ראיתי אותתה =\ קנו לי שתיי זוגות נעליים ממש ממש יפות D: בקיצור מללללללא כייף וביזבוזים
משהו רע שקרה בחודש יוני: עזבתי את מודיעין
למה אתן הכי מצפות בחודש יולי: בר מצווה של בן דוד שלי
לנסוע עוד פעם לבקר אנשים במודיעין ^^ ללכת להופעה של ליידי גאגא D= לנסוע לסופרלנד עם חברות שלי D: לנסוע לדיאלוג החשכה =] לנסווווע כמה ימים לכנרת ^^ ולפוסטטטטטטטטטטטר הענק של מק D: באות למפגש הפורום מחר: בארורררר [= שיר החודש: החדש של בלאק אייד פיז XD תמונת החודש: דנייי
מסר לאומה: תראו 'הנבואה' אחלה סרט :]

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifיובלללללללל1#$@^!#%$$@^

שחכת את הבובספוגג
ואחלה מסרר לאומה ישלך XD

yael0000

New member
../images/Emo195.gif לא לעוד הרבה

שם:יעל תאריך לידה:17/12 גיל:19 מיקום בארץ: חור... דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק וכו'):[email protected] משהו טוב שקרה בחודש יוני:אמממ לא בזבזתי מלא כסף!!! משהו רע שקרה בחודש יוני: אממממ למה אתן הכי מצפות בחודש יולי: נון סטופ מיוזיק פסטיבל באות למפגש הפורום מחר: יאפ שיר החודש:אמממממ תמונת החודש: מסר לאומה:

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gif../images/Emo176.gif../images/Emo175.gifמתפקדת../images/Emo9.gif../images/Emo175.gif../images/Emo176.gif

שם:
עמית, עמיתיק, עמיתוש, ג'חנון, רביייינו XD
תאריך לידה:
19/11/1992
מיקום בארץ:
ראש העין
דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק וכו'):
פיישמוק- http://www.facebook.com/home.php#/profile.php?id=1512965691&ref=profile טוויטר- http://twitter.com/AmitTi מסן- [email protected] אייסי- 201986122
משהו טוב שקרה בחודש יוני:
הרבההה דברים חחח
משהו רע שקרה בחודש יוני:
שומדבר !! :)
למה אתן הכי מצפות בחודש יולי:
אממ...פסיכומטרי
יומולדת לחברה שלי
באות למפגש הפורום מחר:
לא
שיר החודש:
realese me לא זוכרת מי הזמרת חחח i gotta feeling :DD
תמונת החודש:
נראה מה יש...
מסר לאומה:
אל תבטיחו לאנשים להיות במקום כלשהו ואז תבריזו... גם אם אתם בטוחים שאתם יכולים ללכת...גאדד... זה יכול להיות כ"כ מבאססססס !!! מצטערת :(

rotem 177

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo141.gifהתפקדות...P=

שם:רותם
תאריך לידה:13.8.93 עוד 11 ימים יומולדת!
מיקום בארץ:ראשון לציון
דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק וכו'):rotem greenberg בפייס
משהו טוב שקרה בחודש יולי: יומולדת ליפה מכולם!!!טומי המושלם!!!
ראיתי הארי פוטר 6 פעמיים!!!
משהו רע שקרה בחודש יולי: ההורים שלי אמרו לי שאני צריכה ללכת לטיול עם הילדה שאני הכי שונאת בעולם!!!
למה אתן הכי מצפות בחודש אוגוסט: יומולדת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שבוע אצל סבא וסבתא!!!! ושההורים לא יקחו אותי בסוף לטיול הזה!!
באות למפגש הפורום מחר: לא יכולה אני בצפון...):
שיר החודש: אין משו מיוחד...
תמונת החודש: הייתי שמה אבל אני במחשב אצל סבא וסבתא שלי ואין שם תמונות.. אבל מהטוויטר של ג'ובאנה יש תמונה של טום מסתפר..לא!למה?!?!? http://img220.yfrog.com/i/kxz.jpg/
מסר לאומה: תשתו הרבה מים,ותהנו בחופש..ו...תזכרו את היומולדת שלי..כל הזמן שוכחים אותו!!!:(

<:

שם:לילך תאריך לידה:13.1 גיל:14 דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק וכו'):[email protected] משהו טוב שקרה בחודש יולי:הסינים כפרה עליהם עובדים ממש מהר. משהו רע שקרה בחודש יולי:חם. למה אתן הכי מצפות בחודש אוגוסט:ההופעה של סימפל והקייזר צ'יפס3> באות למפגש הפורום מחר:לא שיר החודש:השיר של פייגנזיכט
תמונת החודש: מסר לאומה:האומה תסתדר גם בלי פניני החוכמה שלי.

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo129.gifA change is gonna coooome

Or maybe not. ><
שם: נסטיה.
תאריך לידה: 23 לאפריל.
מיקום בארץ: Guelph, Ontario, Canada.
דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק וכו'): פייסבוק: Anastasia Fridman. טוויטר: AnastasiaFrid.
משהו טוב שקרה בחודש יולי: קאמפינג, צבעתי ת'שיער.
משהו רע שקרה בחודש יולי: כלום.
למה אתן הכי מצפות בחודש אוגוסט: קאמפינג (שכרגע חזרתי ממנו <:)
שיר החודש: Broken Strings, דפנאטלי.
תמונת החודש: כמה תמונות שלי
מסר לאומה: אל תשנאו את השונים מכם, תאהבו קראדם, תשנאו הייקינג, תקראו טויילייט, תראו הארי פוטר 6, אל תשרפו ת'צמכם
, תגידו בבקשה, תמצאו תחביב, תחשבו על העתיד O: ופיס.

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo129.gif|

כשיש מראה כזה- זה גורם לי להרגיש ש-אולי- יש אלוהים, אבל רק למאייה אחת.

dougie10

New member
אני!!!! OMG חודש של יומולדת!!!

שם: ליהי תאריך לידה:30.8 האהא עוד מעט!! גיל: 15 --- בסוף החודש מיקום בארץ: קיבוץ שפיים דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק וכו'): תבקשו ואני אתן משהו טוב שקרה בחודש יולי: ווואי הרווחתי 560 שקל!! משהו רע שקרה בחודש יולי:אין למה אתן הכי מצפות בחודש אוגוסט: יומולדת!!!!!!!! באות למפגש הפורום מחר: אני שכחתי ממנו והוא היה =\ שיר החודש:lonely- mcfly תמונת החודש:אין מסר לאומה: ווואייי קרח זה טעים || לעבוד זה באסה- לבזבז את הכסף שהרווחת זה שיא הכיף!

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo175.gif../images/Emo26.gifמתפקדתDD:../images/Emo36.gif../images/Emo175.gif../images/Emo168.gif

שם:מור
תאריך לידה:22.7.93
מיקום בארץ:אזור
דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק וכו'):
משהו טוב שקרה בחודש יוני: זה לא אמור להיות יולי?
יומולדת מדהים בטירוף!!!
ימי הולדת לחברים
מלא ים ויציאותDD:
מחשב חדש!!!!
הופעה מדהימה של יוסלס וגוט נו שיים@!#$%^&היה מושלם
הופעה של שירי מימון
השתלמויות בתקשורת
משהו רע שקרה בחודש יוני:לא נסעתי בסוף לחול
למה אתן הכי מצפות בחודש יולי: נמ..נמ...הופעה שניה של יוסלס,ופסטיבל המוסיקה
באות למפגש הפורום מחר: הייתיD:
שיר החודש: מלא של בון ג'ובי
תמונת החודש:
מסר לאומה:אל תפסיקו לשמוע מוסיקה!@#$%^
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

../images/Emo34.gif את אוהבת את גאט נו שיים? XD

הם כאלה חמודים גאד ! :| אחרי ההופעה של סימפל פגשנו אותם, הם מזה מצחיקים XD ישלי תמונה עם אחד מהם

למעלה