התפקדות חודש אוגוסט

MiDdLe Girl

New member
ושוב שכחתי משו חשוב...../images/Emo3.gif

אני מצפה להופעה של סימפל...

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifמתפקדת../images/Emo195.gif../images/Emo6.gif

שם: קרןןן :]
תאריך לידה: 4.11.95 ><
)
מיקום בארץ: נחשונים \=
דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק וכו'): מסן - [email protected] טוויטר - keren4562 פייס - keren amir
משהו טוב שקרה בחודש יולי: מפגשון קטן וסקסי
ושטום ראה את הסרטון שלנוו
~ אני מנסה לחשוב. :| ~ שסתיו הצטרפה לפורום
האא וגם שבאתי אליה וקרעתי אותה ברמז XDDD ~ היא כמעט הרגה אותי עכשיו *שוק* ~ ושיוב עברה לקיבוץ
~ don't kill me ~
משהו רע שקרה בחודש יולי: לסבתא שלי היה אירוע מוחי
~ אבל היא בסדר עכשיו D: ~ לאח שלי היו סיבוכים אחרי הניתוח שהוא עבר :\ ( למרות שעכשיו גם הוא בסדר
) כל החודש סבלתי מ- כאבי בטן, בחילות, דלקת באוזן, ועוד... XD ~ זה ממש נשמע כאילו שאני בהריון XDD אבל אני לא
~
למה אתן הכי מצפות בחודש אוגוסט: מפגש... D: פוסטר של מקפליי
ומשו שאני ממש לא מצפה לו - אבל הוא יקרה בכל זאת
- הולכים לעשות לי גשר :| ~ נראלי שעושים לי החודש
אבל יש מצב בספטמבר ><" ~
באות למפגש הפורום מחר: ברוררררררר !#$$^$!$!#%$^#$%^^$
שיר החודש: stairway to heaven - led zeppelin
תמונת החודש: מחושמל XDDDDD
מסר לאומה: תראו "הנבואה" אבל בקולנוע! XDDD לא מהשוק שאנשים מתהלכים באמצע.XD ותראו את זה עם חברים/משפחה. כי זה מאוד מאוד מצחיק. XD ~ לא הסרט, אלא שכולם קופצים מהסרט. XD בעיקר שהחתול שלי בא וקופץ לך על הכתף באמצע מתח... ~ XD אוו ואח"כ תסבירו לי בסוף מזה. ישלנו ריב בין
ל
XD

McLife135

New member
../images/Emo55.gifחחחחח גמאני לא הבנתי את הסוף ../images/Emo6.gif

ואוי זה סרט גדול אבל .. אבל לא ראיתי בקולנוע .. ידיד שלי (לא זה שעצבן אותי; לא זה שחזר מארצות הברית; ולא זה עם החולצה של רוב; חחחח מישו אחר) קיצר אז ידיד שלי שלח את את הסרט וזה סרט אחד המגניביםם אבל נראלי שבסוף אלה היו חייזרים כי הם באו בחללית לא? חחחח

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifכןןןXD

אבל.
LOL אבל תקשיבי למה זה מלאך ולא חיזר. :| כי היו להם כנפיים שקופות. וזה אמור להיות כאילו שליחי ה'. יענו אדם וחווה.XD ועץ הדת וכל החרא הזה.XD אז למה שחיזר יעשה את זה...?XD לעומת זאת מלאך, זה התפקיד שלו. הבנתוס ?
חחחחחחחחחחחחח

../images/Emo146.gifחחחחחחחחחחחחחחחחח קרן

"~ זה ממש נשמע כאילו שאני בהריון XDD אבל אני לא
~ חחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי
LLOL

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifגשר?!?!

וואייי מגניייייב תתחדשייייי :) חחחחח גם אותי הבהילו כשראיתי הנבואה...אני כולי במתח ובשוק מכל מה שקורה שם ובני דודים שלי מקפיצים אותי כל רגע XDDD את בטוחה שאת לא בהיריון?? חחחחחחחחח

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifXDDDD

מגניב?! XD תודה באמת
אני לא בהריון. >< מה קרה
למה לא באת?
עמית. אני דואגת לך! :|

DannyMcFly

New member
../images/Emo1.gifהתפקדותתת

שם: ניצןXDD תאריך לידה: 1.8.96. היום יומולדתתתת גיל: 13 מיקום בארץ: מנחמיה (החור שליד טבריה) דרך ליצירת קשר: מסן - [email protected] פייס - nitzan salem tewiterאו איך שלא כותבים את זה - nitzanXD משהו טוב שקרה בחודש יולי: יומולדת לחברה שלייי משהו רע שקרה בחודש יוני:דוד שלי נפטר למה אתן הכי מצפות בחודש אוגוסט: חתונהההה באות למפגש הפורום מחר: לא בטוח שיר החודש:וואי מלא תמונת החודש: התמונה שחברה שלי הכינה לי ליומולדת מסר לאומה: "חייה את הרגע עד הסוף".."עדיף למות צעיר עם חיים מלאים מאשר למות זקן עם חיים מעפנים" חח נראה לי אומרים את זה ככה לא זוכר

yuuki

New member
מתפקדת D:

אואו החודש שלי :)
שם: שיר
תאריך לידה: 31.8
מיקום בארץ: חור
דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק וכו'): [email protected]
משהו טוב שקרה בחודש יולי : אמממ...אמ... לא זוכרת חחחחחח
למה אתן הכי מצפות בחודש אוגוסט : אחרי המון זמן ששמרתי לעצמי את הסוף של הארי פוטר [וחברה שלי הרסה לי אותו] אני הולכת לקנות את הספר השביעי עם כריכה קשה באנגלית:)
שיר החודש: האקונה מאטטה :p סתם אמממ James Morrison - Wonderful World
מסר לאומה: כשמהחדר יוצאים את האור מכבים כי אמא ואבא בחברת חשמל לא עובדים P:

גרבע

New member
../images/Emo105.gifחחח המסר../images/Emo6.gif

אני אף פעם לא מכבה את האור.הם כבר התחילו לעקוב אחרייXD

גרבע

New member
../images/Emo105.gifדרך אגב,

למה הכינוי שלך זה ככה? מזכיר לי איזה פיק שקראתיO.O

למעלה