התפקדות חודש אוגוסט

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif מתפקדת ../images/Emo195.gif

שם: שני תאריך לידה: 15.5 גיל: 12 מיקום בארץ: ראשון דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק וכו'): מסן: אין מי שישלח לי את הכתובת שליXD משהו טוב שקרה בחודש יוני: מלא.D: משהו רע שקרה בחודש יוני: כנ"ל. למה אתן הכי מצפות בחודש יולי:מממ..באולינג,ממדיון,אילת,גמר כוכב נולד.D: באות למפגש הפורום מחר:לא.=\\\ שיר החודש: דונט נוא וואי.^-^ תמונת החודש: מסר לאומה:תהנו בחופש.D:

Charley XD

New member
Well I'm sure you could have made it that bit

better on your own זה אני או שזה של חודש הקודם חברים ? שם: אורטל תאריך לידה: 9.10 גיל: אממ בקרוב 17 ? מיקום בארץ: מרכז דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק וכו'): אממ במסרים משהו טוב שקרה בחודש יוני: (יולי- כי אני לא זוכרת מה היה לפני חודשיים) כסף D: ושנגמרו הבגרויות אממ חברים וזה משהו רע שקרה בחודש יוני: (יולי) שרובו הייתי מתה מעייפות ? למה אתן הכי מצפות בחודש יולי: אממ עם הכוונה לאוגוסט .. שיהיה חופש. ואז שהא יגמר .. כי ספטמבר הולך להיות אחד הטובים ^^ באות למפגש הפורום מחר: לא שיר החודש: Artic Monkeys - Crying Lightning
ווהו הו אלבום חדש בקרוב D: תמונת החודש: מסר לאומה: תחלמו חלומות. מה מסר ? מה אתם רוצים ממני ? XD אני לא במצברוח יצירתי או בקטע של שלום עולמי עכשיו ... סופ"ש טוב כולן

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif../images/Emo195.gifמתפקדת../images/Emo195.gif../images/Emo115.gif../images/Emo14.gif

שם:
ספיר \ פוצקע \ פליצה .
תאריך לידה:
1.1.95
מיקום בארץ:
בת ים
דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק וכו'):
מסן + אימייל - [email protected] איסיקיו - 197604485 פייסבוק - http://www.facebook.com/s.php?q=Rotem+Peretz&init=quick#/profile.php?id=1798945475&ref=profile טוויטר - http://twitter.com/Sapir_B
משהו טוב שקרה בחודש יוני:
מיני מפגש פורומקפליי D: סרטון חתולי לטומי :] כרטיסים להופעה של סימפל פלאן [#@$#@%#$^%$&%$&%עהעהאהעהעהא] יומולדת לטומי, לאבא, לאח ולדוד. הרבה ת"א. האולפן השקוף בבת ים. הכרתי מישהו ממש חמוד. צימרים בצפון.
משהו רע שקרה בחודש יוני:
באולפן השקוף יש רק מזרחית. אין לי כסף. החלטתי שאני לא צריכה חבר ואני מנסה להתעלם מהמישהו החמוד.
למה אתן הכי מצפות בחודש יולי:
יומולדת לאמא. יום נישואין לאמא ואבא. מפגש פורומקפליי. עולם הגופות, שחייה לילית, ספארי בלילה, ימית 2000, הרבה ים, סינמה סיטי. להוריד את הגשר.
באות למפגש הפורום מחר:
ברור !@#$%^&*
שיר החודש:
30STM - From Yesterday 30STM - The Kill SP - I Can Wait Forever SP - What's New Scoobi Doo SP - Save You Story Of The Year - Terrified Eric Dill - I'd Follow You Erreway - Tiempo Linkin Park - Faint Avril Lavigne - I'm With You You Me At Six - If I Were In Your Shoes Three Days Grace - Home Green Day - 21 Guns
תמונת החודש:
יש כמה.. התמונה הזאת לחלוטין אחת מתמונות החודש !
מסר לאומה:
תנצלו את החופש עד המעט שנשאר

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif../images/Emo153.gif../images/Emo191.gif

אני והכלבה שלי [לולה] בצימרים בצפון.

../images/Emo73.gif ואיי ספיר איזה תמונה מדהימה!../images/Emo9.gif

איזה חמודה הכלבה שלך!!!

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif תודהתודהתודה ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

איזה חמודות אתן DDD:

../images/Emo34.gif מה ?! OOOOOO

פוווצקע ??!! את לא יכולה להיות פוצקעעעעעע אני פוצקע O______________O

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif וואי גם אני משהו כמו שנה O_O

רגע זה פוצקע ככה: puzka או ככה: pozka ?

Simple Girl 175

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo59.gifגמאני פה../images/Emo9.gif

שם: רייבן~אלמוג
תאריך לידה: 30.1.92
מיקום בארץ: הוד השרון
דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק וכו'): מסן- [email protected] פייסבוק- Almog Mazor טוויטר-Raven175
משהו טוב שקרה בחודש יולי: מינימפגש פורום!! טום ראה את הסרטון שלנו 8DDDDDD וכל מיני דברים עם החברות ^^
משהו רע שקרה בחודש יולי: 99% שאני לא הולכת להופעה של סימפל וקייזר צ'יפס
למה אתן הכי מצפות בחודש אוגוסט: מפגש פורום מחר *_________*
באות למפגש הפורום מחר: שאלה רטורית
שיר החודש: Jonas Brothers - Turn Right Jonas Brothers - Much Better Jonas Brothers - World War 3 Gary Go - Open arms Gary Go - Wonderful Daniel Merriweather - Change Daniel Merriweather - Red Daniel Merriweather - Could You
תמונת החודש:
מסר לאומה: הרעיונות והמחשבות הכי טובים באים שנייה לפני שנרדמים.. ובמקלחת

../images/Emo34.gif

שם: מור תאריך לידה: יום לפני דאגלססס |ריר| 29.11.95 גיל: 13 וחצי מיקום בארץ: גבעתיים דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק וכו'): Mor_xP@hotmail M_D_MyLove (טוויטר) ופייסבוק בפרטי או משהו XD משהו טוב שקרה בחודש יוני: יוני? OO לאדעת אנערף מאיפה לי . משהו רע שקרה בחודש יוני: יולי יעני ? ולא יודעת נו
למה אתן הכי מצפות בחודש יולי: ההופעה של סימפל וליידי גאגא @$%#^# והמחנה !!!11 באות למפגש הפורום מחר: נופ. הייתי אמורה לבוא לסנטר אבל בגלל כל המפגשים אני באה בשני חחח שיר החודש: כל האלבום החדש של דמס ורדיואקטיב תורXD תמונת החודש: אינלי כח לעלותתת מסר לאומה: מה המסררררר להיות קו 10 D: וסטפי היא אחת המוזרות שאומרת שאני מדמיינת אבל אני פאקינג לא @!$#%&$#^

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifשתקי כבר.קלטנו שעבדנו עלייך ._.

אבל אני לא מאמינה שפאקינג האמנת לזה שאת מדמיינת ולזה שלא כתבנו לך שום הודעות XDDDD

למעלה