Red Bull Air Race July 2007

butbut

New member
חח צריכים לבוא לו בלילה ולגזור לו את כול

הרעמה הזאתי.

McFly rullz

New member
נכון.

אבל ממש קצת. בקטנה... ולסרק אותו בלי שירגיש כי זה לא נראה טוב!

butbut

New member
נכוןן דחוף..איזה לסרק?המסרק יישבר!

מה שצריך כאן זה מגרפה כבר חחחXD

McFly rullz

New member
חחחחחחח

קודם... כשהוא יושן בלי שהוא שם לב ניקח אוות למקלחת נחפוף היטב היטב היטב ואז נשים קפוטה של מרכך [אני חופפת לו כמובן
] ואז נסרק לו...
אוךוךווךךוךךךךךךך דאגיייייייייייייייייייייי

butbut

New member
איזה מרכך?חחח השיער שלו קש..אני יסביר לך

אנחנו מגיעות עם בגדים שחורים צמודים וסקסיים כאלה, ובלי כובא כרב על הראש !!1. מטפסות על הגדר שצמודה אל החלון של החדר של דאגי,ומגלות שישן שם עטלף..אז אנחנו נופלות,ונכנסות כמו גנבות אמיתיות[כן,בטח] דרך הדלת,כי היא פתוחה[כי דאגי שכח לסגור,היה יותר חשוב לו לדאוג לגן-זוחלים שלו]. אח"כ אנחנו ממהרות אל החדר שלו,ורואות אותו ישן על המזרון מים. במהירות אנחנו חוטפות אותו,והוא לא מתנגד כי הוא ישן חזק כמו לטאה אמיתית.[כי זהו חלום חיוו כנראה] ואז..את יכולה מצידי להפשיט אותו,אני יורדת אל הגינה לחפש מגרפה.. חוזרת. אח"כ את מנסה לחפוף לו את השיער עם מרכך,ומגלה שזה לא עוזר..אנחנו יורדות אל המטבח מביאות שמן! ..ולאחר 10000 נסיונות מגיעות למסקנה שמה שצריך כאן זה דלק..!אבל אין לנו אז הסתפקנו בביצים ומיונז!. אחרי שהשיער שלו רך,אנחנו "מסרקות" לו אותו עם המגרפה,ומגלות שזה דווקא יוצא מעולה. אח"כ לוקחות מספריים *תופים* "בם בם בם בםבםבבבםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם". *מחייכות אחת אל השנייה* "בםבםבם בם בם בם בם בםםםםםםםםםםם" ואז מגלות שאי אפשר לגזור קש,אז נעזרנו במזמרה. אולי קצת חיפפנו בפוני אבל זה יצא משגע! מחר הוא יקום בבוקר מושלם,וילך אל הספר כדי שיתקן לו את הנזק שגרמנו![גזרנו לו את הפוני עקום..אוי לא!!! #$@#$@] סוף!! חחחחחחחחחח XD תנסי לדמין את זה=] ואיי איזו חפירה חח=]

McFly rullz

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יאוווווווווווווווווווווווווו את הרגת אותי עכשיוווווווווווווווווווווווווו
להפשיט אותו
בכיףףףף מסכןןןןןןןן מה עשינו לשיער שלווו חחח שמן מיונז דלק מה עוד?!?! טחח פישפש קטןן שלייי
חח וכןן...אני דימיינתי את זההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

butbut

New member
חחחחחחחחחח..נו ואיך זה היה?

נכון חלומי?
חחחחחחחח XD וכן השיער שלו עבר הרבה,אבל תיראי איך הוא נראה! נראה לי שהייתי צריכה להוסיף גם שמן תינוקות וודקה..אולי זה היה עוזר חחח:]

McFly rullz

New member
חחחחח אווו כןן אני עדיין מפנטזת על זהה../images/Emo99.gif

בראש זה נראה כזה מצחיקק חחח כזה שנינו עם הבגדים השחורים עם משקפיים כמו סוכנות חשאית נכנסות להציל את דאגי החתיך מכולם חחח איןן את מכלהה הרגתת אותיי עשית לי את הערבבב בטח אני אחלום על זה בלילה

butbut

New member
חח פתאום בבוקר את מספרת לי מה קרה אחר כך..

את יודעת אחרי שדאגי קם וגילה שפרצנו לו אל הבית, ועשינו לו שינויים ..קיצוניםם :} חחח איזה פנטזיה ^^

McFly rullz

New member
בת אל רק שתדעיי!../images/Emo7.gif

לא חלמתיי על זהה:( טחחXDD אבל חשבתי על זה לפני שנרדמתיי חחחחחחח

butbut

New member
חחח לא נורא! עצם זה שחשבת על זה..

זה אומר שזה עבר לך בתת מודע=] חחח XD

McFly rullz

New member
חחחח

היה כיף לחשוב על זה! צריך להמציא דברים כאלו עוד בעתיד=] P:

butbut

New member
חח אל תדאגי אני אוהבת להמציא דברים כאלה=]]

בגלל זה כתבתי פיק,ואני תמיד כותבת כאן "סיפורונים" כאלה קטנים מדי פעם..חח זה כייף! כוח הדימיון=]

McFly rullz

New member
והכיצד עוד לא קראתי את הפיק הזה?O.O

אני רוצה לקרוא את הפיקקקקקקקק! תפרסמי איפושוווווו אני חולת פיקים. וגם אני כותבת פיק
ועוד נמציא ביחד משו...*פרצוף שטני עם חיכוך ביידים*

butbut

New member
חחח ../images/Emo190.gif אני יפרסם את זה כאן כשיהיה תורי

שזה די עוד הרבה זמן.. אבל אני יכולה להעביר לך אותו במסן^^ חלק ששכתבתי ממנו בכול אופן חח=]יש לי כבר עונה שנייה. ומה גם לך יש פיק? אני רוצה לקרוא!!!אני פריקית של פיקים חח=]

McFly rullz

New member
אין לי מסןןן../images/Emo7.gif

הוא דפוק..! אין לך אייסי?ץעשיי חדש אם לא... וכןן יש לי פיק...9 פרקים כבר!!חחחח ואני מתהה על פיקים גם כןן...

למעלה