חרי התמונות האלה גם אני הגעתי למסקנה שהוא כנראה יעשה ראסטות><..
D DoLi it is Me New member 31/7/07 #157 בסדר?!?! הוא יראה כמו היפי מצוי רק חסר שהוא חס וחללליילללה יתחיל להיתפנאן ולהישתמש בסמים [טוב אולי אני קצת מגזימה ><]
בסדר?!?! הוא יראה כמו היפי מצוי רק חסר שהוא חס וחללליילללה יתחיל להיתפנאן ולהישתמש בסמים [טוב אולי אני קצת מגזימה ><]
T The Psycho Girl New member 31/7/07 #137 אני יודעת שהוא מופרע בנפשו והכל אבל למה שהוא יעשה דבר כזה זה יהיה כל כך מכוער ! אני מקווה שבשבילו שהוא לא יחליט לעשות את זה
אני יודעת שהוא מופרע בנפשו והכל אבל למה שהוא יעשה דבר כזה זה יהיה כל כך מכוער ! אני מקווה שבשבילו שהוא לא יחליט לעשות את זה
M m i c k e y 15 New member 31/7/07 #136 ../images/Emo45.gifלדעתי זה ממש לא יהיה יפה לו.. כאילו בכלל מה הוא חושב...זה לא יתאים בכלל..אני בשוק שהוא הולך לעשות את זה..
../images/Emo45.gifלדעתי זה ממש לא יהיה יפה לו.. כאילו בכלל מה הוא חושב...זה לא יתאים בכלל..אני בשוק שהוא הולך לעשות את זה..
M McFly rullz New member 31/7/07 #143 חחח נכון... הוא יראה כמו ישראלי מכוער שחזר מהודו [כמו מישהי שאני לא זוכרת מי אמרהXD] וזה לא יפה דאגייי בקשהה מאמי שלי חולעלייךך כל התסרוקות היפות שעשיתת אל תהרוס את שיערך היפה והמושלם בכל העולם! מתחחנתת חחחחחחחחח חשתי מפגרת.><
חחח נכון... הוא יראה כמו ישראלי מכוער שחזר מהודו [כמו מישהי שאני לא זוכרת מי אמרהXD] וזה לא יפה דאגייי בקשהה מאמי שלי חולעלייךך כל התסרוקות היפות שעשיתת אל תהרוס את שיערך היפה והמושלם בכל העולם! מתחחנתת חחחחחחחחח חשתי מפגרת.><
M MoVe AlOnG New member 31/7/07 #94 גגגאאאשששש יואו איזה תמונה מדהימה!!! ממש אהבתי.. ואיך שניהם עם המשקפי טייסים האלה,גגגרררררר ד"א שמתן לב שיש להם מיקרופונים בידיים????!!!!!! זה אומר שראיינו אותם או משו כזה,ובטח נראה את זה בקרוב ביוטיוב.
גגגאאאשששש יואו איזה תמונה מדהימה!!! ממש אהבתי.. ואיך שניהם עם המשקפי טייסים האלה,גגגרררררר ד"א שמתן לב שיש להם מיקרופונים בידיים????!!!!!! זה אומר שראיינו אותם או משו כזה,ובטח נראה את זה בקרוב ביוטיוב.
B butbut New member 31/7/07 #105 ../images/Emo152.gifMcFLY at Hove July 2007../images/Emo152.gif אוקיי תנשמו עמוק!... כמה תמונות מאירועי יולי 2007:] אני מתחילה להשים חח ^^ [כול התמונות ערוכות צורה כזאתי כי זה ממעריצה=]]
../images/Emo152.gifMcFLY at Hove July 2007../images/Emo152.gif אוקיי תנשמו עמוק!... כמה תמונות מאירועי יולי 2007:] אני מתחילה להשים חח ^^ [כול התמונות ערוכות צורה כזאתי כי זה ממעריצה=]]
L lia16 New member 31/7/07 #134 להיות בין דאגי לדני ../images/Emo99.gif וקלטו משהו מצחיק זה נראה כאילו היד של דני נמתחת בדיוק כמו בתמונה הזו (שהיד של דאגי זה היד שלו ומהצד השני היד של הילדה זה ההמשך של היד שלו)
להיות בין דאגי לדני ../images/Emo99.gif וקלטו משהו מצחיק זה נראה כאילו היד של דני נמתחת בדיוק כמו בתמונה הזו (שהיד של דאגי זה היד שלו ומהצד השני היד של הילדה זה ההמשך של היד שלו)
T The Psycho Girl New member 1/8/07 #185 חחח זה ממש תעלומה רוב הבנים שם נראים טוב אבל הבנות פשוט איך לומר בעדינות לא ממש מושכות יש רק כמה שחקניות בריטיות שהן יפות
חחח זה ממש תעלומה רוב הבנים שם נראים טוב אבל הבנות פשוט איך לומר בעדינות לא ממש מושכות יש רק כמה שחקניות בריטיות שהן יפות