אוהד וישאל

brock lesnar 2

New member
אני מאמין שישאל הפסיד...

אני כלכך עצוב שישאל לא זכה רציתי שז'ניה ועובד יפסידו

capoeira100

New member
הראיון המדהים עם אוהד וישאל

רוצים לדעת עוד פרטים מהגמר של סוף הדרך בראיון מדהים באתר דוסיבות תגלו עוד פרטים

booob11

New member
אלדר../images/Emo93.gif

שיט איזה באסה חבל שאוהד וישאל לא זכו דווקא מאוד החמתי להם

לאוהד וישאל

אוהד וישאל ה"כמעט מנצחים". עשיתם מאמץ רב במשך כל התוכנית ואני החזקתי לכם אצבעות (למרות שידידה שלי אמרה שצריך למשוך באוזניים) כדי שתנצחו. אני בן 8 ומקווה מאוד שתהיה תוכנית כזו גם לילדים. אני בטוח אשתתף בה ואזכה. אם תחליטו להשתתף בתוכניות נוספות מסוג זה אני מאחל לכם מראש ב ה צ ל ח ה !!! שלכם, רז קירשנבאום

yehudadada

New member
אוהד וישאל- אני מת עליכם!!

אוהד וישאל אתם זוג ענק, גדול מהחיים.... לדעתי היה מגיע לכם לנצח אבל גם לג'ניה ועובד היה מגיע לנצח בגלל שהם גם היו זוג נפלא.....

לאוהד וישאל...

הייתם מדהימים!!! בייחוד עם הטעטא (הוקסמתי) למרות שלא זכיתם תדעו שאתם טובים ואתם ממש מקסימים אז אני מאחל לכם כל טוב ובהצלחה בהמשך!!!!!!!!! ועוד משהו... בהצלחה למי שהולך לאודישנים של העונה השלישית (כי תהיה כזו) להתראות

רעיון קטן...

שלום כפי שבוודאי הבנתם מהכינוי שלי אני בעד אוהד וישאל... אבל לפני שאני מתחיל את דברי - עובד וג'ניה! מזל טוב על הזכיה בגמר! מה שרציתי להגיד, זה שרציתי שאוהד וישאל ינצחו וזה לא קרה, בכל מקרה, אני חושב שאוהד וישאל צריכים להשאר בפריים טיים! איפה עוד תמצאו זוג כזה? חילוני וחרידי ביחד? אני חושב שצריך לעשות תוכנית ספיישל... אפילו שיהיה על כל המתמודדים... העיקר שבין המתמודדים יהיו אוהד וישאל D: אז לסיכום דברי, אני חושב שאוהד וישאל צריכים להיות בפריים-טיים, אפילו אם זה לעוד פעם אחת אחרונה... הם פשוט היו זוג מיוחד... וחלילה, אני לא אומר ששאר הזוגות לא היו, פשוט אני הכי אהבתי אותם... ובשביל שזה יהיה שווה לכל הזוגות, או לפחות לרובם, אולי כדאי לעשות ספיישל על כל ארבעת הזוגות שהגיעו לגמר... להראות מאיפה הם באו וכל זה וגם עכשיו אחרי שהתוכנית נגמרה לעקוב אחריהם ולראות אם הם שומרים על קשר, מה כל אחד עושה... פשוט לתעד יום שגרתי בחיי כל אחד מהם.. אמנם עבודה קשה, אבל אני חושב שהמאמץ ישתלם. תודה על שהקדשתם מזמנכם לקרוא את דברי. ועובד וג'ניה, שוב מזל טוב על הזכייה!

m i c h u s h

New member
שני מסטולים

נראה לי שהיה להם בעיקר מזל שניהם נראו מסטולים ואיזה טעויות הם עשו כנראה השם אהב אותם

gilatb1

New member
הדתיה מהבנות וגם אוהד וישאל

זאת שאמרה שהמקום של הרכבות לא בירושלים-מצטערת שאני לא זוכרת איך קוראים לך...אבל רציתי להגיד שלא נורא שהתעקשת ככה ובסוף טעית..... זה יכול לקרות לכולם!!לא נורא!! אוהד וישאל,הייתם ממש ממש טובים.תחשבו,זה רק כמה שניות שהפרידו שניכם לבין הזכיה..יכולם להקדים אותם בכמה שניות ולנצח..זה לא אומר שלא הייתם טובים.הרי חייב להיות רק מנצח 1............כל הכבוד לכם!!!

למה?? זה ממש לא נכון!!

ג'ניה עשתה הרבה דברים שבזכותם הם הגיעו בכלל לסבב הגמר...

למה?? זה ממש לא נכון!!

ג'ניה עשתה הרבה דברים שבזכותם הם הגיעו בכלל לסבב הגמר...

ט0א0ט0ע

New member
נכוןןןן!!!

אולי הם היו חמודים {ז'ניה ועובד} אבלל ישאל ואוהב החמודים האלה היו צריכים לזכות אני ממש אוהבת אותםם הםםםכאלה אחלה..!

למעלה