אוהד וישאל

גם אני הרגשתי ככה...

באמת הגיע להם לנצח... הם היו ממש טובים המבט של ישאל כשהוא ראה את הזיקו בפעם הראשונה ואמר "זהו זה נגמר" :(

MoRRy

New member
הייתה מישהי שרשמה

שהיא לא ידעה שהיא ואירית חברים ובלה בלה אז צחקתי עליה והסברתי לה שאוהד התכוון שהם חברים כאילו חברים, ידידים טובים אבל אני יצאתי מפגרת פה, כי קראתי שוב את הראיון וכן נראה לי שהם חברים בכל מקרה אני מקאנה בך איריתתתתת! אירית חיים חח

MoRRy

New member
אני מתה

ללכת לאומן 17 רק כדי לראות את אוהדו'ש חח

חי צדיק

New member
אוהד ישאל

מה שלומכים היתים פיתרים שחקתים אותה לא נורא גם בסוף הדרך שלוש אתים יכולים לזכות

ab6

New member
לאוהד וישאל הגדולים כנסו

אהבתי אותכם הייתם הזוג הכי מתאים והכי נהנתי לראות אתכם אני מקווה שתהיה עונה שלישית ושיתנו לכם להשתתף שם כפרס תנחומים אבל שאתם תהיו שוב זוג ביחד! טאטע היה איתכם במשימות ועזר לכם. אם תראו את ההודעה הזאת תענו עליה אוהב אותכם!

LuNa MaJnUnA

New member
אני שמחה שהעונה נגמרה.

אין יותר ''טאטעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע''

dandusha1

New member
אוווווווווווהד ../images/Emo99.gif

טוב אני לא כ"כ פעילה בפורומים אבל הייתי חייבת להגיב .. אוהד פשוט מווווווווווווווווווושללללללללם
הכי באסה שהוא לא זכה .. פשוט מדההההים הבנאדם :) וטאטע גדול :) חח

מור158

New member
ישאל ואוהד אתם אלופיםםםםםםםםםםם

אוהד וישאלל אתם המנצחיםם בשבילל ישאלל אני חולה עליךךךךךךךך אתה הבנאדםם הכי נשמה שיש בארץץץץץ אוהדד ישווה אחדדדדדדדדדדדדד חולה עליךךךךךךךךךךךךךךך

mayan174

New member
אוהד וישאל הם פשוט זוג מדהים!../images/Emo127.gif

ובאמת כאב לי על יש-אל שכך הוא גילה שהם לא זכו, זו באמת לא דרך נעימה במיוחד לגלות זאת... בנוסף, אני חושבת שהם ציוות מדהים יחדיו ומקווה שהם ישמרו על קשר לאחר התוכנית...

מטורפת24

New member
שאלה על אוהד

מישהו יודע איך השם של ההורים שלו? או באיזה רחוב הוא גר? ותודה על מי שענה לי השאלה מקודם ושוב תודה מראש מואאאה לכולם

למעלה