פתחתי דיון אבל כשהוא נשלח ראיתי את
הדיון הזה... מצטער התחלתי לכתוב את הדיון הזה עוד לפני שראיתי את הדיון "אוהד וישאל" אז אני מעביר אותו לדיון הזה אתם יכולים לנעול את הדיון שלי אני חושב כי כאן יותר מתאים ------- שלום כפי שבוודאי הבנתם מהכינוי שלי אני בעד אוהד וישאל... אבל לפני שאני מתחיל את דברי - עובד וג'ניה! מזל טוב על הזכיה בגמר! מה שרציתי להגיד, זה שרציתי שאוהד וישאל ינצחו וזה לא קרה, בכל מקרה, אני חושב שאוהד וישאל צריכים להשאר בפריים טיים! איפה עוד תמצאו זוג כזה? חילוני וחרידי ביחד? אני חושב שצריך לעשות תוכנית ספיישל... אפילו שיהיה על כל המתמודדים... העיקר שבין המתמודדים יהיו אוהד וישאל D: אז לסיכום דברי, אני חושב שאוהד וישאל צריכים להיות בפריים-טיים, אפילו אם זה לעוד פעם אחת אחרונה... הם פשוט היו זוג מיוחד... וחלילה, אני לא אומר ששאר הזוגות לא היו, פשוט אני הכי אהבתי אותם... ובשביל שזה יהיה שווה לכל הזוגות, או לפחות לרובם, אולי כדאי לעשות ספיישל על כל ארבעת הזוגות שהגיעו לגמר... להראות מאיפה הם באו וכל זה וגם עכשיו אחרי שהתוכנית נגמרה לעקוב אחריהם ולראות אם הם שומרים על קשר, מה כל אחד עושה... פשוט לתעד יום שגרתי בחיי כל אחד מהם.. אמנם עבודה קשה, אבל אני חושב שהמאמץ ישתלם. תודה על שהקדשתם מזמנכם לקרוא את דברי. ועובד וג'ניה, שוב מזל טוב על הזכייה!