אוהד וישאל

TEENAGER1

New member
../images/Emo176.gif אוהד וישאל ../images/Emo176.gif

כל הודעותיכם על אוהד וישאל - לכאן!

פתחתי דיון אבל כשהוא נשלח ראיתי את

הדיון הזה... מצטער התחלתי לכתוב את הדיון הזה עוד לפני שראיתי את הדיון "אוהד וישאל" אז אני מעביר אותו לדיון הזה אתם יכולים לנעול את הדיון שלי אני חושב כי כאן יותר מתאים ------- שלום כפי שבוודאי הבנתם מהכינוי שלי אני בעד אוהד וישאל... אבל לפני שאני מתחיל את דברי - עובד וג'ניה! מזל טוב על הזכיה בגמר! מה שרציתי להגיד, זה שרציתי שאוהד וישאל ינצחו וזה לא קרה, בכל מקרה, אני חושב שאוהד וישאל צריכים להשאר בפריים טיים! איפה עוד תמצאו זוג כזה? חילוני וחרידי ביחד? אני חושב שצריך לעשות תוכנית ספיישל... אפילו שיהיה על כל המתמודדים... העיקר שבין המתמודדים יהיו אוהד וישאל D: אז לסיכום דברי, אני חושב שאוהד וישאל צריכים להיות בפריים-טיים, אפילו אם זה לעוד פעם אחת אחרונה... הם פשוט היו זוג מיוחד... וחלילה, אני לא אומר ששאר הזוגות לא היו, פשוט אני הכי אהבתי אותם... ובשביל שזה יהיה שווה לכל הזוגות, או לפחות לרובם, אולי כדאי לעשות ספיישל על כל ארבעת הזוגות שהגיעו לגמר... להראות מאיפה הם באו וכל זה וגם עכשיו אחרי שהתוכנית נגמרה לעקוב אחריהם ולראות אם הם שומרים על קשר, מה כל אחד עושה... פשוט לתעד יום שגרתי בחיי כל אחד מהם.. אמנם עבודה קשה, אבל אני חושב שהמאמץ ישתלם. תודה על שהקדשתם מזמנכם לקרוא את דברי. ועובד וג'ניה, שוב מזל טוב על הזכייה!

אוהד וישאל

הייתם מדהימיםםםםם אתם אלופים הכי טובים שיש אתםםם ה-מנצחים בישביליי הייתם יכולים לנצח ולא נוראאאא הפסדתם בכבוד למרות שהייתם ג-ד-ו-ל-ים אה ואוהד אתה ומושלםםםם

MoRRy

New member
אני לא מאמינה!

אני התפללתי שטעטע יעזור לישאל ואוהד הגדוליםםםםםםםם! פתאום אני רואה את ז'ניה ועובד זה היה כ"כ מבאס, אני עצובה בשבילם טוב...אבל הייתה להם חוויה חחח אני הכי מתה על ישאל עם כל מה שהוא אומר על טעטע וכל השטויות האלה מצחיק אותי...גם אוהד חבל"ז, ראיתי אותו גם באקזיט סיטי שהיה בחולון כי הוא היה אחראי שם על ההיפ-הופפפפ

MoRRy

New member
רציתי לתקן את עצמי

רשמתי שאהבתי את ישאל ועם כל מה שהוא אומר על "טאטע" וכל השטויות האלה אבל רציתי לתקן את עצמי לא התכוונתי לזלזל בטאטע כי השם הוא מס' 1! אני עורכת איתו שיחות נפש....חחח התכוונתי שאני אוהבת את כל מה שהוא אומר...שטויות כאלו שהוא אומר אבל בלי קשר לטאטע :)

oshrib7

New member
מה לעשות גם אני רציתי.. ../images/Emo176.gifטאטע

אבל אין ברירה יש בסוף רק מנצח אחד... אבל לעובד וז'ניה באמת היה מגיעה להם לזכות... כל הכבוד להם!
$$$

tally123

New member
ישאל "טאטע" ואוהד הגדולים!

בס"ד הגיע לכם לנצח!!! אתם ממש חמודים- וישאל כזה מצחיק! בכל אופן מזל טוב לז'ניה ועובד-הם גם היו טובים.

ישאל ואוהד הם כמו חצב ואיאל

כי הם היו צוות לעניין עשו הכול ביחד אבל חצב ואיראל היו ממש טובים

עם כל השמחה בשביל המנצחים...

הרגשתי צביטה, שאוהד וישאל ראו מרחוק את הזיקוקים... ואיך שישאל שאל את אלי: מה לא מגיע לנו זיקוק אחד??? הייתם אחלה, ולפי דעתי אתם הזוג שהכי השפיע אחד על השני...

אוהדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

אוהד הוא מלך..לא יעזור לאפ'חד..פשוט למות על הבנאדם הזהזהזהזה!! רררר......חבל שהוא לא לקח ת'כסףף=\ככה הוא היה יכול לקנות עודד מלאלאלא בגדיםם..גאד הוא מתלבש סווףף..אי לאב אוהדי!:) תעשה לי ילד:] כבר ביקשתי את זה לא??

למעלה