אקזיט חוזרת

HiLi88

New member
אל תדאגי לא שונאים אותך../images/Emo3.gif../images/Emo125.gif

כל אחד והטעם שלו...
ואני שמחה שאת נותנת צ'אנס ולא ישר שוללת..

עוד פרטים היו בגיא פינס../images/Emo194.gif

הם אמרו שיוסלס יחליפו אותם וגם הם אמרו שזה יצולם על הגג ותיהיה איזה מגישה רוסיה חחחחחחחח
סורי שכחתי ת'שם שלה
וזהו
חוחו ^.^

HiLi88

New member
חחח על גג../images/Emo35.gif...../images/Emo125.gif

"והיא עולה לגג...באמונה שלמה..."
(חחח סתם הזכיר לי את השיר) איזה גג? ומגישה רוסיה?מישהי מוכרת?...
יפה, אקזיט רב תרבותית...

חחח איי זה שיר יפה!!../images/Emo99.gif../images/Emo194.gif

בגיא פינס אמרו שזה על הגג של גיא פינס כיאלו של האולפן שהם מצלמים אותו חחחחחחחחחחח XDD והרוסיה לא נראה לי מישהי מוכרת יש לה שם מוזר לא הבנתי אותו
חחחחחחח תרבותית

avisarussi

New member
חבל על האקזיט המקורי

אקזיט שתמיד אהבנו נעלמה לנו.... חבל שהעיפו את כל המנחים הישנים ... והביאו חבורה של תינוקות מתבגרים רוקיסטים.. שחושבים שיחליפו לנו תאקזיטים שלנו... חבריי ערוץ 3 או בידור ישראלי-7 אני ובטח עוד הרבה אנשים חושבים שריינטינג לא יצא לכם מכל הסיפור של החזרה הזאת של אקזיט..!!! תעשו טובהה אם זה מה שאתם מחזירים לנו אז אולי עדיף שלא תחזירו..!! ואם כבר תביאו מנחים כמו שהיו לנו.. לא מחייב את המנחים שהיו אבל אפשר להביא חדשים.. כמו למשל דוגמנים שחקנים וזמרים!!!

בהגזמות!../images/Emo194.gif

נספחת קצת לא? "והביאו חבורה של תינוקות מתבגרים רוקיסטים.. שחושבים שיחליפו לנו תאקזיטים שלנו..." מה נסגר הם לא באו להחליף זאת תוכנית חדשה לגמרי אז יאללה תרגיע ותקשיב [או תקשיבי] אין מצב שאקזיט חוזרת בפורמט הקודם שלה איןו מצב ומה למה להביא דומגנים סוג ז' שלא מבינים מהחיים שלהם כלום הם רצו לעשות משהו חדש צעיר שונה אז אולי "הרוקיסטים" הללו יעשו מהשהו חדש ושונה לא הכל צריך להיות אותו דבר 3 שנים היה פורמט אחר עם דוגמנים וכל זה והיה אחלה אז עכשיו משהו חדש גם אם תאהב את זה או לא ותבין הם לא מחליפים אותם הם לא מחקים את מה שהיה הם עושים משהו חדש! יומטוב

תשמע, ../images/Emo90.gif

בהחלט נראה כי אקזיט תאבד מעריצים בגלל הפורמט החדש הזה אבל אני בטוחה שהיא תקבל אליה המון מעריצים חדשים!
בעיקרון, אפשר לראות את התוכנית הזאת כתוכנית אחרת לגמרי רק עם שם דומה. מי שרוצה שיצפה ומי שלא לא.

דניאל 103

New member
הבאסה שכולכם נתקעתם עכשיו...

עם ניקים שלא קשורים לכלום.. "מטורפת על מלוש" "אסי סרחנה בנשמה" "מיימונית בדם" מה תעשו עם זה עכשיו ?

חחחחח../images/Emo6.gif ../images/Emo90.gif

תרשה לי לצחוק. כן? הפורום הזה עדיין חי ונושם בזכות אותם אלו שחיכו בשביל התוכנית שתחזור אחרי המון זמן של שקט.
אני חושבת שזה הדבר האחרון שמעסיק אותנו (או אותי לפחות). אני למשל כבר מזמן לא מעריצה את שירי מימון כמו ביום שבו נרשתי עם שם המשתמש הזה, אבל בכל זאת נשארתי עם הכינוי.. וגם אם בכל זאת נרצה, תמיד אפשר לפתוח משתמש חדש.

HiLi88

New member
../images/Emo125.gif

כן גם אני מזמן כבר לא מעריצה את הילי הזו

מה הקשר?../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אני עדיין מעריצה של שירי (ויש גם את הפורום שלה) וגם כאלה שכבר לא מעריצים כמו פז יכולים לאהוב את הכינוי בלי קשר ותמיד אפשר להחליף ניק....

מה קשור?!

גם אם מלי נגיד לא מנחה יותר זה לא אומר שאני לא אוהבת אותה ועדיין מעריצה אותה! אקזיט הייתה מה שהיא בגלל האנשים האלה וזה גם לא ממש מעסיק אותנו עכשיו.. הכי חשוב זה שאקזיט חוזרת =)

חחחחחח נתקענו?!../images/Emo194.gif

תקשיב.. ממזמן כבר אני לא כזאת שרופה שרופה על אקזיט אןוקי.. וכן רציתי לשנות ניק אבל חחחח כל החברים שלי קוראים לי אסי כבר ואורמים לי שאני אל אשנה כי זה יפה אז אני אל רוצה לשנות
ולא נתקענו אנחנו חרנו את זה

HiLi88

New member
כן אבל, ../images/Emo125.gif

א'->תמיד אפשר להחליף כינוי...
ב'->הכינויים פה זה כבר מעבר לשם של הכינוי, כי פה כבר מכירים אחד את השני לפי הכינוי של כל אחד, אז לא ממש שמים לב ל"מטורפת על עפר" וכד'...הכינוי הוא כבר כמו 'מושרש' בכל אחד,למרות שמכירים את השמות זה עדין כמו סימן ההיכר של הגולש...לדוגמא אני נמצאת גם בפורום אחר והשם משתמש שלי מופיע עם המספר 14, כי זה היה הגיל שלי כשנרשמתי, מזמן אני כבר לא בת 14, אבל זה הכינוי שלי, כולם מכירים אותי איתו...
ככה שזה לא כזה משנה הכינויים...
ג'->אולי עכשיו יהיה דור חדש של כינויים, כמו "משוגעת על יותם"..."ת.ז בלי שימוש" וכ'ו וכו'

למעלה