אקזיט חוזרת

HiLi88

New member
הסבר../images/Emo26.gif../images/Emo125.gif

useless ID ID-תעודת זהות useless-חסר שימוש משהו כזה

HiLi88

New member
חחח כן הרבההה יותר טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo125.gif

כל החמישיה יהיו המנחים?

זאת אומרת שמיכאל מושונוב הדס מורנו שרי גבעתי ועופר שכטר מחוץ לתמונה

דניאל 103

New member
כמה דברים

א- זה היה בנימת צחוק, ברור שתם יכולים לשנות ולהחליף הכוונה שלי הייתה שזה לא קשור לכלום כבר והיה לי מצחיק לקרוא כתבה על אקזיט במתכונת שונה לגמרי ואז להכנס לפה ולראות "אסי סרחנה" זה הכי אקזיט ישן. וגם אם זה נראה לכם עכשיו קשור אז אני כמעט בטוח שעוד חצי שנה ככה כבר לא תראו ניקים כאלה. כמו שכבר לא רואים פה ניקים כמו "חולה כל הנגבי" וכאלה, זה עבר. ב- זה חמישה מנחים ממה שהבנתי. ארבעת חברי הלהקה ועוד מגישה רוסיה מערוץ 9. ג- "אקזיט לפריקים" - חחחחחחחחחחחחחח אהבתי...

HiLi88

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo125.gif

א. סבבה זו הייתה נקודה מעניינת לדון חחח ב. לא ידעתי שהיא הולכת להנחות גם, 'צטערת
ג.
גם אני חחח...

בואנה מה אתה רוצה ממני?!../images/Emo194.gif

רק את הנייק ניים שלי אתה אומר איףף מה אתה רוצה?! אני אוהבת את הכיניו אז יאללה לך לך גס רוח

היי תגובה לחזרתם של אקזיט

היי אני חדשה פה... קראתי את התכבה על אקזיט שם הם חוזרים וממש שמחתי.... וראיתי שיהיו שינויים בעצם כל התוכנית תישתנה ולדעתי זה טוב שינוי צריך משהו חדש היה לנו 3 עונות עם אקזיט הישנים זה היה טוב ונחמד אבל צריך שינוי נ.ב קראתי שיהיה ג'קאסס נישמע מעניין אני אישית שמעתי שהם מממשש טובים ומצחיקים הם מרמת הגולן נישמע נחמד לדעתי שווה ליראות אותם ואת את אקזיט ביכלל!!!

../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אני לא בטוחה שהשינוי שלהם הולך בכיוון הנכון.... אבל נראה מה יהיה

ברוכה הבאה.../images/Emo140.gif ../images/Emo90.gif

אני פז, נעים מאוד.
שינויים זה דבר טוב. אני רק מקווה שלא ייקחו את השינוי הזה בצורה קיצונית מדיי.

למעלה