השאלון השבועי!

../images/Emo176.gif השאלון השבועי! ../images/Emo176.gif

בגללכם אני לא לומדת מתמטיקקה.
השבוע יש שניים קצרים.
עשרת הראשונים - החבר\ה הכי טוב הראשון: החתול הראשון: הכלב הראשון: הפירסינג הראשון: השינוי הדרמאטי הראשון: התאהבות ראשונה: הדיסק הראשון: הרכב הראשון: אהבה ראשונה: תשעת האחרונים- המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: הנסיעה האחרונה: שיחת טלפון אחרונה: הדיסק האחרון ששמעת: אמבטיית הקצף האחרונה: פעם אחרונה שבכית: החיבוק האחרון: פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: פעם אחרונה שראית טלוויזיה: שמונת האם אי פעם - האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך: האם אי פעם נעצרת? האם אי פעם שחית בעירום? האם אי פעם היית בטלוויזיה? האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? שבע דברים שאתה לובש כרגע- שישה דברים שעשית היום- חמישה דברים שאתה אוהב לעשות- ארבעה אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל- שלוש שאלות העדפה- לאכול או לשתות?: קטן או גדול?: שחור או וורוד?: שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמות- משאלה אחת: שאלון כינויים: הכינוי בתפוז - למה בחרתם אותו ? יש לו איזה משמעות שאתם רוצים לספר לנו עליה ? רציתם כינוי אחר אבל היה תפוס ? כמה כינויים ניסיתם עד שהגעתם לכינוי הזה ? לפני כמה זמן נרשמתם לתפוז עם הכינוי הזה ? למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום ? למי יש את הכינוי הכי מצחיק בפורום ? למי יש תכינוי הכי צומי בפורום ? אוהבים את הכינוי שלכם ? מה הכינוי הכי מוזר שנתקלתם בו בתפוז בכלל ? מה הכינוי שלכם באיסיקיו ? אם יש ? מה הכינוי במסנג'ר ? כמה כינויים היו לכם באיסיקיו בערך ? ובמסנג'ר ? מה הכינוי הכי יפה שהיה לכם ? והכי מוזר שהיה לכם ? והכי מכוער ? ודפוק ? מה הכינוי הכי יפה שיש לכם ברשימה של האיסיקיו\מסנג'ר ? הכי מקורי ? הכי מכוער\לא מקורי ? תחת כמה כינויים אתם כותבים סך הכל ברשת ? יש לכם עוד שמות בתפוז ? זה הכינוי הראשון שלכם בתפוז ? לקוח מפורום סקו"ש. תהנו.

נמנמ.. עושה את הראשון. ../images/Emo141.gif

עשרת הראשונים - החבר\ה הכי טוב הראשון: חן. החתול הראשון: --- הכלב הראשון: סושי.
הפירסינג הראשון: הליקס. השינוי הדרמאטי הראשון: הממ. כשאבא שלי חטף את ההתקף הראשון. התאהבות ראשונה: מוזיקה?
הדיסק הראשון: The All American Rejects-Move Along. הרכב הראשון: -- אהבה ראשונה: חח מוזיקה. XD תשעת האחרונים- המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: בירה מגעילה. הנסיעה האחרונה: המממ. חזרה מבית ספר ביום חמישי. שיחת טלפון אחרונה: לפני שעה או משו,עדן. הדיסק האחרון ששמעת: PATD-Pretty. Odd אמבטיית הקצף האחרונה: ואוווו,מלא זמן. פעם אחרונה שבכית: הממ. שישי בערב. החיבוק האחרון: בת דודה או דודה שלי,לא ממש זוכרת. פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: אח שלי,יום שישי. ~בגללו גם בכיתי~
פעם אחרונה שראית טלוויזיה: אתמול בערב. שמונת האם אי פעם - האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך: נופ. האם אי פעם נעצרת? נופ. האם אי פעם שחית בעירום? נופ. איכ. האם אי פעם היית בטלוויזיה? בערך. האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? נופ. האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? חחחחחחחח לא. XDDD איכ. האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? יאפ. שבע דברים שאתה לובש כרגע-שבע? מכנס,תחתון,חזיה,חולצה. XD שישה דברים שעשית היום-צחצחתי שיניים,שתיתי נס,למדתי למתמטיקקה,דיברתי עם עדן בטלפון,שמתי את השאלון פה... ונכנסתי לקומונה אחת. חמישה דברים שאתה אוהב לעשות-לקרוא,לשמוע מוזיקה,לראות סרטים/סדרות,לשיר,להסתובב עם חברות... ארבעה אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל-הממ. אמא,מורן,דנית,אלה. שלוש שאלות העדפה- לאכול או לשתות?: תלוי מה. XD הממ.. לאכול. קטן או גדול?: גדול. שחור או וורוד?: שחור.
שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמות-הממממ.לעשות טיול ארוךארוך באמריקה... לקבל דוקטורט. משאלה אחת: הלוואי שאני אדע מתמטיקקה.

והשני... ../images/Emo141.gif

שאלון כינויים: הכינוי בתפוז - למה בחרתם אותו ? כיכיכי זה שיר של דיס פרובידנס
. יש לו איזה משמעות שאתם רוצים לספר לנו עליה ? זה שיר מאוד יפה של דיס פרובידנס? XD רציתם כינוי אחר אבל היה תפוס ? יאפ. רציתי את BornForThis או SoDamnClever. כמה כינויים ניסיתם עד שהגעתם לכינוי הזה ? שניים? לפני כמה זמן נרשמתם לתפוז עם הכינוי הזה ? המממ... לא זוכרת.
משו כמו שמונה חודשים? למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום ? הממ... של בבון מגניב. ושל מאי. למי יש את הכינוי הכי מצחיק בפורום? נסטי XD?
למי יש תכינוי הכי צומי בפורום ?
שאלה סכסכנית. XD אוהבים את הכינוי שלכם ? אה-הא.
מה הכינוי הכי מוזר שנתקלתם בו בתפוז בכלל ? הממ... משו כמו קרציבל או משו כזה. מה הכינוי שלכם באיסיקיו ? אם יש ? אין. היה פעם... מה הכינוי במסנג'ר ? DreamingOutLoud כמה כינויים היו לכם באיסיקיו בערך ? חח הרבה. ובמסנג'ר ? גם.
מה הכינוי הכי יפה שהיה לכם ? אהבתי את ScreamingForSomething. והכי מוזר שהיה לכם ? הממ... לאדעת. והכי מכוער ?
אין כזה!
ודפוק? נו באמת.
מה הכינוי הכי יפה שיש לכם ברשימה של האיסיקיו\מסנג'ר ? ~פותחת ת'מסן~ XD הממ We Started Nothing של נוי [שנעלמה
] מגניב.
הכי מקורי ? SHIX? XD הכי מכוער\לא מקורי? איזה אחת I'm Stupid.
אהבלה. תחת כמה כינויים אתם כותבים סך הכל ברשת? אחד. יש לכם עוד שמות בתפוז ? כן,עוד שניים. זה הכינוי הראשון שלכם בתפוז? נופ.

May Music

New member
../images/Emo43.gif|זבל|שאני לא לגמרי חושב ככה XD

יש לי כבר כינוי יותר מגניב שפתחתי כבר וזה ואני פשוט עצל מידי בשביל להפסיק עם זה ולהתחיל עם ההוא. P: חוצמזה אני קשור לזה, הוא הראשון שלי!!1;; לא כמו אנשים אחרים שיש להם 13246857954163 כינויים אהמאהמ.

אתה רומז משו? ../images/Emo11.gif ../images/Emo141.gif

מה,הייתי פה רק עם שני כינויים! XD מה הניק השני?

May Music

New member
האמת היא שלא התכוונתי עלייך.P:

tomorrowx. זה הכינוי שלי במסנ

נסטי XD

New member
שאלון 1

עשרת הראשונים - החבר\ה הכי טוב הראשון: רון החתול הראשון: מיצי הכלב הראשון: ג'סיקה הפירסינג הראשון: באוזן? השינוי הדרמאטי הראשון: כשירו באבא שלי, זה היה איזה חצי ס"מ מהלב. התאהבות ראשונה: אמ.טי.וי הדיסק הראשון: ~פסטיגל 2000~ הרכב הראשון: בימבה! אהבה ראשונה: רון תשעת האחרונים- המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: בריזר האדום הנסיעה האחרונה: אתמול לקיסריה שיחת טלפון אחרונה: לפני שעה הדיסק האחרון ששמעת: RIOT בזה הרגע אמבטיית הקצף האחרונה: לפני שבוע פעם אחרונה שבכית: אתמול החיבוק האחרון: אתמול פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: אתמול פעם אחרונה שראית טלוויזיה: אתמול שמונת האם אי פעם - האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך: נופ האם אי פעם נעצרת? כמעט האם אי פעם שחית בעירום?נופ האם אי פעם היית בטלוויזיה? יאפ!! האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? נופ. האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? איכ. לא האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת?אכן שבע דברים שאתה לובש כרגע- חולצה, מכנסיים, חזייה, שעון, ו-3 צמידים! שישה דברים שעשית היום- קמתי, צחצחתי שיניים, הלכתי לאכול ארוחת בוקר, שחיתי בבריכה, סיפרתי את עצמי, ואכלתי ארוחת צהריים. חמישה דברים שאתה אוהב לעשות- לשמוע מוזיקה, לנגן בגיטרה, לנשוך אנשים, לשרוף דברים [קרימינלית] ולעצבן את כולם. ארבעה אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל- אמא, אחותי, החתול שלי, הכלבה שלי. שלוש שאלות העדפה- לאכול או לשתות?: לשתות קטן או גדול?:~סמיילי גבות~ קטן שחור או וורוד?: שחור שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמות- להקים להקה ולחיות באי בודד משאלה אחת: רק אחת? הייתי רוצה שאני אצליח עם השיעורים באזרחות, כי זה פאקינג קשה..XD

נסטי XD

New member
שאלון 2

שאלון כינויים: הכינוי בתפוז - למה בחרתם אותו ? בגלל ליאתוש כפרעליה
יש לו איזה משמעות שאתם רוצים לספר לנו עליה ? ליאתוש, בחרה לי את זה עקב כמות הנסטי שאני שותה ביום. כפערליה
רציתם כינוי אחר אבל היה תפוס ? רציתי נסטי בלי כלום, אבל היה תפוס כמה כינויים ניסיתם עד שהגעתם לכינוי הזה ? 3 לפני כמה זמן נרשמתם לתפוז עם הכינוי הזה ? חצי שנה בערך למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום ? לא יודעת. של כולם יפים. למי יש את הכינוי הכי מצחיק בפורום ? לי נראהף הוא הכי לא קשור לעולם, כולם פה עם שמות באנגלית, שמות של שירים או את השמות שלהם וזה, ואני, נסטי XD למי יש תכינוי הכי צומי בפורום ? מה זה פה, זה נועד לסכסך? לי, כי הוא הכי בולט! אוהבים את הכינוי שלכם ? מאוד מה הכינוי הכי מוזר שנתקלתם בו בתפוז בכלל ? דגדגה מה הכינוי שלכם באיסיקיו ? אם יש ? -- מה הכינוי במסנג'ר ? דנה כמה כינויים היו לכם באיסיקיו בערך ? יותר מדי ובמסנג'ר ? כנ"ל מה הכינוי הכי יפה שהיה לכם ? you bleed just to know your alive [iris- googoo dools והכי מוזר שהיה לכם ? דנה חובקת העצים והכי מכוער ? דנדניישן ודפוק ? דנה שליטע מה הכינוי הכי יפה שיש לכם ברשימה של האיסיקיו\מסנג'ר ? my tears don't fall הכי מקורי ? יש מלא. אין לי כוח לכתוב את כולם.. הכי מכוער\לא מקורי ? SHIX , ואין לי מושג מי זה...XD תחת כמה כינויים אתם כותבים סך הכל ברשת ?4 יש לכם עוד שמות בתפוז ? היו זה הכינוי הראשון שלכם בתפוז ? השני

נסטי XD

New member
~כאפות~

רשמתי אותה במקום הלא-נכון, במקום הלא מקורי, היא צריכה להיות במקורי...XD

HagarStar

New member
ממ../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

עשרת הראשונים - החבר\ה הכי טוב הראשון: ממ יובל אשכול? חחח החתול הראשון: הכלב הראשון: ניקיטההההה
הפירסינג הראשון: הליקס [כי הלובים לא נחשבים] השינוי הדרמאטי הראשון: אנערף התאהבות ראשונה: הדיסק הראשון: הרכב הראשון: כשיהיה.. אהבה ראשונה: תשעת האחרונים- המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: קיגלוביץ' מלון איכס הנסיעה האחרונה: אההה.. יום שישי לפסיכולוגית >< שיחת טלפון אחרונה: זה מהקייטנה התקשר להגיד לי מתי המיונים הדיסק האחרון ששמעת: לאדעת זה היה מזמן אמבטיית הקצף האחרונה: לפני טריליון שנה בערך פעם אחרונה שבכית: ממ לאדעת החיבוק האחרון: אחשלי אתמול פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: אתמול נראהלי פעם אחרונה שראית טלוויזיה: לפני כמה שעות שמונת האם אי פעם - האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך: לא האם אי פעם נעצרת? בערך האם אי פעם שחית בעירום? שהייתי קטנה האם אי פעם היית בטלוויזיה? לא האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? דה ;; האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? חח לא האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? לאדעת שבע דברים שאתה לובש כרגע- חולצה חזיה תחתונים מכנסיים צמיד ועוד אחד ו.. קוקיה בשיער?? שישה דברים שעשית היום- קמתי אכלתי ראיתי טלוויזיה דיברתי בטל' הייתי על המחשב יצאתי לסיגריה חמישה דברים שאתה אוהב לעשות- לצאת לשתות הפסקות בבצפר [שתקו] לדבר בטל' להיות על המחשב ארבעה אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל- תום אבא ו.. הפסיכולוגית שלי? שלוש שאלות העדפה- לאכול או לשתות?: לאכול קטן או גדול?: גדול שחור או וורוד?: ורוד שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמות- ילדים לגור בLA משאלה אחת: ילדים שאלון כינויים: הכינוי בתפוז - למה בחרתם אותו ? כי ככה קוראים לי? יש לו איזה משמעות שאתם רוצים לספר לנו עליה ? .. רציתם כינוי אחר אבל היה תפוס ? לא כמה כינויים ניסיתם עד שהגעתם לכינוי הזה ? 0 לפני כמה זמן נרשמתם לתפוז עם הכינוי הזה ? אנערף למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום ? למי יש את הכינוי הכי מצחיק בפורום ? למי יש תכינוי הכי צומי בפורום ? אוהבים את הכינוי שלכם ? כן מה הכינוי הכי מוזר שנתקלתם בו בתפוז בכלל ? מה הכינוי שלכם באיסיקיו ? אם יש ? למי יש אייסיקיו מה הכינוי במסנג'ר ? - SuperDuper LOLA [HagarStar] |דמיינופהקשת| כמה כינויים היו לכם באיסיקיו בערך ? למי יש פאקינ אייסיקיו? ובמסנג'ר ? יותר מידי מה הכינוי הכי יפה שהיה לכם ? והכי מוזר שהיה לכם ? והכי מכוער ? ודפוק ? מה הכינוי הכי יפה שיש לכם ברשימה של האיסיקיו\מסנג'ר ? הכי מקורי ? הכי מכוער\לא מקורי ? תחת כמה כינויים אתם כותבים סך הכל ברשת ? אהה אנערף יש לכם עוד שמות בתפוז ? לא זה הכינוי הראשון שלכם בתפוז ? לא

למעלה