השאלון השבועי!

A t a s h i

New member
הראשון. ../images/Emo3.gif

עשרת הראשונים - החבר\ה הכי טוב הראשון: הממ. נופר? החתול הראשון: פינצ'י. הכלב הראשון: רקס. הפירסינג הראשון: אין. השינוי הדרמאטי הראשון: לא יודעת. התאהבות ראשונה: לא יודעת. הדיסק הראשון: Evanescence - Fallen.
הרכב הראשון: אין. אהבה ראשונה: לא יודעת. תשעת האחרונים- המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: בירה דובי.
הנסיעה האחרונה: אה. אתמול מסבתא? XD שיחת טלפון אחרונה: לפני כמה דקות, עם בת דודה שלי. הדיסק האחרון ששמעת: כאלבום? לא זוכרת... אולי Fireflight - The Healing of Harms. אבל לא בטוחה. אמבטיית הקצף האחרונה: פפף. לא זוכרת. XD פעם אחרונה שבכית: לא זוכרת. החיבוק האחרון: אתמול, בת דודה. פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: לא זוכרת. :X פעם אחרונה שראית טלוויזיה: לפני איזה שעה. שמונת האם אי פעם - האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך: עוד לא. :X האם אי פעם נעצרת? לא. האם אי פעם שחית בעירום? לא. האם אי פעם היית בטלוויזיה? לא חושבת. :X האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? כן. האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? XD האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? לא יודעת. :X שבע דברים שאתה לובש כרגע- גופייה, ג'ינס, חזייה, תחתונים... וזהו. :X שישה דברים שעשית היום- הממ. צחצחתי שיניים, מקלחת, ארוחת צהריים, ראיתי טלוויזיה (CSI: NY
), מחשב, מוזיקה. חמישה דברים שאתה אוהב לעשות- מוזיקה, לנגן, לשיר, מחשב, חברים. ארבעה אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל- לא יודעת אם יש. :X שלוש שאלות העדפה- לאכול או לשתות?: לשתות. ולאכול. XD קטן או גדול?: o0 שחור או וורוד?: שחור. שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמות- אוי, יש כמה. :X נגיד ש... להקליט אלבום, ולגור בחו"ל. משאלה אחת: להיות מאושרת? XD

Emergency Exit

New member
נאבר 1 שאלון!../images/Emo41.gif

עשרת הראשונים - החבר\ה הכי טוב הראשון: ענבר החתול הראשון: לאזוכרת הכלב הראשון: מיקי הפירסינג הראשון: לובים השינוי הדרמאטי הראשון: מחזורXD התאהבות ראשונה: אקס הדיסק הראשון: אבריל לאבין הרכב הראשון: בימבה
אהבה ראשונה: אקס תשעת האחרונים- המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: יין הנסיעה האחרונה: נווה ירק -דודה. שיחת טלפון אחרונה: אמא הדיסק האחרון ששמעת: The ting tings - we started nothing אמבטיית הקצף האחרונה: לפני מלא זמן. פעם אחרונה שבכית: לפני.. שלושה ימים. החיבוק האחרון: היום, נטלי פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: היום פעם אחרונה שראית טלוויזיה: בבוקר שמונת האם אי פעם - האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך: כן האם אי פעם נעצרת? לא האם אי פעם שחית בעירום? לא האם אי פעם היית בטלוויזיה? כן (ששידרו את ווליום נראלי ראו אותנו בקהלXD) האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? כן
האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? לא האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? כן שבע דברים שאתה לובש כרגע- בוקסר של פאמלי גיי תחתונים ורודים גופייה של סלקום ווליום ת''א לק אדום קוקיה שחורה סיכה כסופה כפכפים משובצים שישה דברים שעשית היום- קמתי בבוקר שתיתי שוקו ראיתי טלוויזיה עם אחי התלבשתי הלכתי לים עם חברים
התקלחתי חמישה דברים שאתה אוהב לעשות- להיות במחשב (פורומים\מסנג'ר\אייסיקיו\ישרא) לאכול לישון לצייר להתחבק
ארבעה אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל- ענבר עומר עידן מיכאל שלוש שאלות העדפה- לאכול או לשתות?: לאכול|המבורגר| קטן או גדול?: גדול (ואוו גס) שחור או וורוד?: ורוד שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמות- להיות בהופעה של פראמור\ כל להקה אהובה אחרת. להמשיך את דורותיי
משאלה אחת: אמן בכותל. חחחחחחחחחחחחחחחח סתם אממ. שיהיה טוב. לא משנה באיזו צורה.

Emergency Exit

New member
נאבר 2 שאלון!../images/Emo41.gif

חכם ב-
ראש גדול.
שאלון כינויים: הכינוי בתפוז - למה בחרתם אותו? שילוב של שיר של פראמור וסתם. זה נשמע נחמד. יש לו איזה משמעות שאתם רוצים לספר לנו עליה? בריחה. רציתם כינוי אחר אבל היה תפוס? לא כמה כינויים ניסיתם עד שהגעתם לכינוי הזה? אחד אולי. לפני כמה זמן נרשמתם לתפוז עם הכינוי הזה? אני לא זוכרת, לפני קצת יותר מחצי שנה
למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום? לי. חחחחחחח סתם לאדעת
למי יש את הכינוי הכי מצחיק בפורום? לנסטי חחחחXD למי יש תכינוי הכי צומי בפורום? לאדעת
אוהבים את הכינוי שלכם ? כן, אבל שקלתי להחליף.. יבש כבר מה הכינוי הכי מוזר שנתקלתם בו בתפוז בכלל ? שילוב מוזר של כמה דברים. מה הכינוי שלכם באיסיקיו? אם יש? Megalomaniac. (שיר של Incubus) מה הכינוי במסנג'ר ? L I G H T. כמה כינויים היו לכם באיסיקיו בערך ? המוןןןןן. ובמסנג'ר ? כנ''ל. מה הכינוי הכי יפה שהיה לכם ? High hopes וזה שעכשיו. והכי מוזר שהיה לכם? "אתם דומים לפיתה".
והכי מכוער? "ג'ייקוב". (אבאשלי המסנ היה שלו פעם) ודפוק? כנ''ל לגבי אתם דומים לפיתה:] מה הכינוי הכי יפה שיש לכם ברשימה של המסנג'ר? Every winter וlost within הכי מקורי ? של מיכאלXD הכי מכוער\לא מקורי ? אנשים עם השם שלהם נראלי למרות שזה חמוד
תחת כמה כינויים אתם כותבים סך הכל ברשת ? נראלי 4-5. יש לכם עוד שמות בתפוז ? נא זה הכינוי הראשון שלכם בתפוז ? לא

Johnni456

New member
דודה שלך גרה בנווה ירק?../images/Emo12.gif../images/Emo79.gif

הבצפר שלי בנווה ירק

Miss Insanity

New member
באמת די משעמם עכשיו . ../images/Emo11.gif ../images/Emo210.gif

יאללה , שאלון !!1 D: עשרת הראשונים - החבר\ה הכי טוב הראשון: עמית. החתול הראשון: תולי (ז"ל :'( ) הכלב הראשון: סקאי . בהבהבה . >< הפירסינג הראשון: באוזניים O: השינוי הדרמאטי הראשון: מהיסודי לחטיבה. התאהבות ראשונה: כיתה ג' ? :O הדיסק הראשון: בריטני ספירס
הרכב הראשון: אופניים. אהבה ראשונה: כיתה ג' . :O תשעת האחרונים- המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: וודקה . הנסיעה האחרונה: לא מזמן . שיחת טלפון אחרונה: לפני כמה שעות ... הדיסק האחרון ששמעת: RIOT!
אמבטיית הקצף האחרונה: ממזמןןןןןןן . פעם אחרונה שבכית: יומשבת .. >> החיבוק האחרון: לפני החופש אולי .
פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: עכשיו . >< פעם אחרונה שראית טלוויזיה: עכשיו . אפקט הפחד . ווהוהוהו . שמונת האם אי פעם - האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך: כן .
האם אי פעם נעצרת? - מממ לא . האם אי פעם שחית בעירום? - לא . :O האם אי פעם היית בטלוויזיה? - לא .. האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? - מממ לא . האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? - לא XD. האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? - לא יודעת .
שבע דברים שאתה לובש כרגע- גופיה,מכנסיים,תחתונים,חזיה . חם היום אנשים . :O שישה דברים שעשית היום- 1. אכלתי. 2. נפגשתי עם חברה שלי. 3. רקדתי טקטוניק .
[או יותר נכון . ניסיתי . ^^] 4. ראיתי טלוויזיה . 5. עשיתי קצר בכל הבית . 6. במחשב . O: חמישה דברים שאתה אוהב לעשות- 1. לישון . D= 2. לשיר. 3. לראות טלווזיה. 4. לרקוד :) 5. לנגן על פסנתר .
ארבעה אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל- ירדן שני מיכל גלית שלוש שאלות העדפה- לאכול או לשתות?: לשתות. קטן או גדול?: קטן ^^ שחור או וורוד?: שחור . >< שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמות- 1. כל מה שאני רוצה לעשות בחיים. 2. הכל . טוב , כמעט הכל . משאלה אחת: רק אחת ? זה קשה .
שאלון כינויים: הכינוי בתפוז - למה בחרתם אותו ? - כי אני המצאתי אותו !!1 . וסתם הוא משעשע . :) יש לו איזה משמעות שאתם רוצים לספר לנו עליה ? - גב' אי-שפיות ? כן , זה פשוט אומר הכל . :) רציתם כינוי אחר אבל היה תפוס ? - מממ לא נראה לי . :O כמה כינויים ניסיתם עד שהגעתם לכינוי הזה ? - 2 ? D: לפני כמה זמן נרשמתם לתפוז עם הכינוי הזה ? - מאיפה אני זוכרת .
למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום ? - יש הרבה D: למי יש את הכינוי הכי מצחיק בפורום ? - לאיודעת . :O למי יש תכינוי הכי צומי בפורום ? - . ><" אוהבים את הכינוי שלכם ? - כן
מה הכינוי הכי מוזר שנתקלתם בו בתפוז בכלל ? - "אמאש'ך סג" . - קומונה 5955
מה הכינוי שלכם באיסיקיו ? אם יש ? - דושנקה_xD מה הכינוי במסנג'ר ? - אני כל הזמן משנה . >< LoveSick Melody עם לב בצד כזה . ^^ [אהמאהמ STOP THIS SONG אהמאהמ
] אני יודעת שאני מושפעת . ^^ כמה כינויים היו לכם באיסיקיו בערך ? - הרבה . ובמסנג'ר ? - מליון ושתיים . מה הכינוי הכי יפה שהיה לכם ? - היו מלא . [: והכי מוזר שהיה לכם ? - לא יודעת . :O והכי מכוער ? - זה עם השם שלי . >> ודפוק ? - כנ"ל . מה הכינוי הכי יפה שיש לכם ברשימה של האיסיקיו\מסנג'ר ? יש לי רק מסן עכשיו , אז .. אממ ... "!@#$%^&*)(" הכי מקורי ? - כנ"ל :) הכי מכוער\לא מקורי ? - "שם" . תחת כמה כינויים אתם כותבים סך הכל ברשת ? - מלא . יש לכם עוד שמות בתפוז ? - יאפ . זה הכינוי הראשון שלכם בתפוז ? - נוופ . זהו ? האהאהא היה קצר D: . חח סתם , לא .
אוף די משעמם לי .

May Music

New member
ווהו

עשרת הראשונים - החבר\ה הכי טוב הראשון: איזה נדב אחד, היה הבנאדם הכי מגעיל בארץ XD החתול הראשון: לא היה הכלב הראשון: כנל הפירסינג הראשון: סיידליפ, והאחרון כרגע]: השינוי הדרמאטי הראשון: הממ לא יודע התאהבות ראשונה: כנל הדיסק הראשון: אברילוש, אנדר מיי סקין
הרכב הראשון: רכב צעצוע מגניב כזה שאפשר לפרק ולהחזיר אותו [היו לו ברגים וזה XD] אהבה ראשונה: נופ תשעת האחרונים- המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: איזו בירה שסבא שלי נתן לי לטעום
הנסיעה האחרונה: מדודים שלי הביתה שיחת טלפון אחרונה: חח עם המזכירה של הבצפר שהזכירה לי לקחת את ההמלצה למשלחת XD הדיסק האחרון ששמעת: נראלי הראשון של פאניק אמבטיית הקצף האחרונה: ווהווו, לפני שנים. פעם אחרונה שבכית: בכי בכי אני לא זוכר, אבל יש את הבכי הזה בגלל שכואבות העיניים או בגלל שמפהקים וזה בטח קרה לפני כמה ימים החיבוק האחרון: תומתומ D: פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: לא זוכר, אבל עיצבון קטן אתמול בלילה בגלל אחותי XD פעם אחרונה שראית טלוויזיה: לפני כמה דקות שמונת האם אי פעם - האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך: נופ האם אי פעם נעצרת? נופ האם אי פעם שחית בעירום? לא או האם אי פעם היית בטלוויזיה? אכן האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? לא האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? לא O_____O האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? הממ לא יודע. שבע דברים שאתה לובש כרגע- שעון, צמיד של צמר"ת, מכנסיים, חולצה ותחתונים XD חח אין שבע. שישה דברים שעשית היום- ראיתי טלוויזיה, אכלתי, שתיתי, הייתי במחשב, למדתי, הלכתי למסור את הטפסים למשלחת חמישה דברים שאתה אוהב לעשות- מחשב, טלוויזיה, לצאת, לעזור, ליהנות D: ארבעה אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל- אין כאלה. שלוש שאלות העדפה- לאכול או לשתות?: לאכול קטן או גדול?: גדול שחור או וורוד?: שחור שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמות-לראות עולם, לעזור בדבר מהותי משאלה אחת:UWC שאלון כינויים: הכינוי בתפוז - למה בחרתם אותו ? כי היה בא לי יש לו איזה משמעות שאתם רוצים לספר לנו עליה ? may זה כאילו השם שלי, אבל זה גם my music כאילו. חח הסבר גרוע רציתם כינוי אחר אבל היה תפוס ? לא כמה כינויים ניסיתם עד שהגעתם לכינוי הזה ? לא זוכר, נראלי אפאחד לפני כמה זמן נרשמתם לתפוז עם הכינוי הזה ? וווווהוו, מלא זמן. משהו כמו שנתיים+ למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום ? נראלי miss insanity למי יש את הכינוי הכי מצחיק בפורום ? נסטי XD למי יש תכינוי הכי צומי בפורום ? BegForMercy אוהבים את הכינוי שלכם ? בערך. מה הכינוי הכי מוזר שנתקלתם בו בתפוז בכלל ? פיפי קקי מה הכינוי שלכם באיסיקיו ? אם יש ? הכינוי שלי באייסיקיו שאני לא משתמש בו מכיתה ו' זה משהו כמו M(a)y Music עם מלא קישוטים לפני ואחרי XD מה הכינוי במסנג'ר ? tomorrowx.*עטלף* כמה כינויים היו לכם באיסיקיו בערך ? מלאן. ובמסנג'ר ? כנל מה הכינוי הכי יפה שהיה לכם ? הנוכחי וAnything But Ordinary והכי מוזר שהיה לכם ? המממ לא זוכר. והכי מכוער ? כנל ודפוק ? כנל מה הכינוי הכי יפה שיש לכם ברשימה של האיסיקיו\מסנג'ר ? *עטלף*-x-Moony-x-*עטלף* הכי מקורי ? Chuky~ . llιlı. |̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅| .ιllιl. הכי מכוער\לא מקורי ? רק שם פרטי תחת כמה כינויים אתם כותבים סך הכל ברשת ? 2 יש לכם עוד שמות בתפוז ? tomorrowx. שאני לא משתמש בו עדיין XD זה הכינוי הראשון שלכם בתפוז ? יאפ

Miss Insanity

New member
XDD תודה . ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo210.gif

אנשים אשכרה אוהבים את הכינוי הזה .

Emergency Exit

New member
אה ו..../images/Emo41.gif

גם הדיסק הראשון שלי היה איפעם היה הדיסק של אבריל אנדר מיי סקין חחחח

וואן

עשרת הראשונים - החבר\ה הכי טוב הראשון: אממ... גילי החתול הראשון: NONE הכלב הראשון: סקיי33333> הפירסינג הראשון: לובים השינוי הדרמאטי הראשון: שיער, מעבר דירה(נחשב?) התאהבות ראשונה: אעא. מעדיפה לא לדבר על זה הדיסק הראשון: היוזד הרכב הראשון: עוד יהיה... מצפה לקטנוע^^ אהבה ראשונה: סאמוואן תשעת האחרונים- המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: קורונה הנסיעה האחרונה: אמממ... וואלה לא זוכרת לא נסעתי הרבה מחוץ לעיר שיחת טלפון אחרונה: גם לא זוכרת, סיננתי את כולםXD הדיסק האחרון ששמעת: החדש של פאניק אמבטיית הקצף האחרונה: פףףףףףף שנים פעם אחרונה שבכית: לפני אממ.. שבוע? או כמה ימים, לא זוכרת החיבוק האחרון: טודיי פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: בטח באחד הימים האחרונים פעם אחרונה שראית טלוויזיה: היום שמונת האם אי פעם - האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך: כן האם אי פעם נעצרת? לא האם אי פעם שחית בעירום? לא האם אי פעם היית בטלוויזיה? כן האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? לא האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? חחחחחחחחחחחחחחחח כן האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? אממ.. אני חושבת שכן. יש לי את ההורים שכל אחד ירצה תכלסXD שבע דברים שאתה לובש כרגע- מכנס קצר, גופייה, גוזייה, גומייה(כל עוד זה עליי זה נחשב!),סיכה, וזהו. תמותוD: שישה דברים שעשית היום- קמתי, הלכתי לרופא, חזרתי מהרופא, ראיתי טלוויזיה, הייתי על המחשב, אכלתי. חמישה דברים שאתה אוהב לעשות- לצאת עם חברים, לבלות, לדבר בטלפון, לדבר במחשב, להינות מהחיים^^ ארבעה אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל- אמא, אבא, אחי דייויד, חברה טובה(בשביל מה צריך לדעת שמות, בכל מקרה?XD) שלוש שאלות העדפה- לאכול או לשתות?: לאכול (אם לשתות אז תגידו באיזה מובןXD). קטן או גדול?: חחחחחחחחחחחחח ברוב הפעמים גדול. (אוי אני כל כך ראש כחול) שחור או וורוד?: ורודוש אהובי שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמות- צניחה חופשית, מירוץ מכוניות ספורט מסוכן. משאלה אחת: שאני אגור בניו יורק או אל איי.

טו

הכינוי בתפוז - למה בחרתם אותו ? בגלל 30STM יש לו איזה משמעות שאתם רוצים לספר לנו עליה ? אני אוהבת את השיר שלהם אה ביוטיפול לאיי. רציתם כינוי אחר אבל היה תפוס ? כע כמה כינויים ניסיתם עד שהגעתם לכינוי הזה ? משו כמו שלושה לפני כמה זמן נרשמתם לתפוז עם הכינוי הזה ? חודשיים שלושה למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום ? שירזXD אהבתי את הביוטיפול ריסקיו הזה למי יש את הכינוי הכי מצחיק בפורום ? לא יודעת
נראלי שירי. "שיקי פריקי"
למי יש תכינוי הכי צומי בפורום ? לאדעת אוהבים את הכינוי שלכם ? חביבוס מה הכינוי הכי מוזר שנתקלתם בו בתפוז בכלל ? חחחחחחחח משו פאקניף וואיXD מה הכינוי שלכם באיסיקיו ? אם יש ? אין מה הכינוי במסנג'ר ? "בר". D: כמה כינויים היו לכם באיסיקיו בערך ? NONE ובמסנג'ר ? פףףףףףף מלא מה הכינוי הכי יפה שהיה לכם ? מאיפה אני זוכרת והכי מוזר שהיה לכם ? גם לא והכי מכוער ? מכוער כמוך ודפוק ? כמוך, אינדיד מה הכינוי הכי יפה שיש לכם ברשימה של האיסיקיו\מסנג'ר ? לאדעת הכי מקורי ? גם לא הכי מכוער\לא מקורי ? השמות של הבני אדםXD תחת כמה כינויים אתם כותבים סך הכל ברשת ? שלושה בערך יש לכם עוד שמות בתפוז ? שם אחד שעברתי ממנו.. חח זה הכינוי הראשון שלכם בתפוז ? נופ

למעלה