השאלון השבועי!

שאלון 1../images/Emo28.gif

~כן!$@#! זה לא הדימיון שלכן עובד שעות נוספות$#@! באמת נכנסתי לפורום!$#@~ עשרת הראשונים - החבר\ה הכי טוב הראשון: לא זוכרת XD החתול הראשון: אין הכלב הראשון: אין הפירסינג הראשון: אין השינוי הדרמאטי הראשון: משקפיים
התאהבות ראשונה: הידיד הכי טוב שלי. זה היה גרוע. הדיסק הראשון: היי פייב! /m\ הרכב הראשון: אין אהבה ראשונה: הידיד? תשעת האחרונים- המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: בריזר לימון. אני חושבת. הנסיעה האחרונה: מהבית של סבא וסבתא -> הביתה שיחת טלפון אחרונה: חברה שלי הדיסק האחרון ששמעת:האחרון של FOB אמבטיית הקצף האחרונה: ממש מזמןXD פעם אחרונה שבכית: יום ראשון החיבוק האחרון: לפני כמה שעות פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: יום שישי פעם אחרונה שראית טלוויזיה: היום שמונת האם אי פעם - האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך: כן האם אי פעם נעצרת? לא האם אי פעם שחית בעירום? לא האם אי פעם היית בטלוויזיה? לא האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? לא האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? לא ~מבטתמים~ האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת?כן | שבע דברים שאתה לובש כרגע- אהמ... חולצה גזורה של BFMV, גופייה ורודה מתחת, חזייה, תחתונים, שרוול תכלת. והרבה צמידים. (כי בלעדיהם, זה פשוט 5 בגדים.)(כי מי לובש שבע? פאקינג קיץ) שישה דברים שעשית היום- קמתי, סימסתי, ניפגשתי עם אנשים, צחקתי, חיבקתי, אהבתי. חמישה דברים שאתה אוהב לעשות- לנגן, לשיר, לכתוב, לקרוא. ארבעה אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל- ידיד שלי ועוד שלוש חברות טובות. שלוש שאלות העדפה- לאכול או לשתות?: לשתות קטן או גדול?: קטן XD שחור או וורוד?: שחור שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמות- ללכת להופעה של MCR. להתחתן. משאלה אחת: שלום עולמי

שאלון 2../images/Emo28.gif

~וההזיות ממשיכות$#@!~ שאלון כינויים: הכינוי בתפוז - למה בחרתם אותו ? חברה טובה שלי התחילה לקרוא לי ככהXD יש לו איזה משמעות שאתם רוצים לספר לנו עליה ? נופ רציתם כינוי אחר אבל היה תפוס ? לא. כמה כינויים ניסיתם עד שהגעתם לכינוי הזה ? אף אחד... לפני כמה זמן נרשמתם לתפוז עם הכינוי הזה ? כמה שנים למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום ? Emergency Exit Miss Insanity למי יש את הכינוי הכי מצחיק בפורום ? לא יודעת...? למי יש תכינוי הכי צומי בפורום ? ? אוהבים את הכינוי שלכם ? הא, כן. מה הכינוי הכי מוזר שנתקלתם בו בתפוז בכלל ? החציל מאזקאבן (אל תשאלו. זה מה שקורה כשגולשים בצ'אטים בשעות מאוחרות בלילה במקום לישון.) מה הכינוי שלכם באיסיקיו ? אם יש ? אין אייסיקיו מה הכינוי במסנג'ר ? SHIX כמה כינויים היו לכם באיסיקיו בערך ? אין אייסיקיו ובמסנג'ר ? הרבה? מה הכינוי הכי יפה שהיה לכם ? Pretty Handsome Awkward (זה שיר של דה יוזד) והכי מוזר שהיה לכם ? Pretty Handsome Awkward
והכי מכוער ? לא זוכרתXD ודפוק ? נו. מה הכינוי הכי יפה שיש לכם ברשימה של האיסיקיו\מסנג'ר ? הכי מקורי ? הכי מכוער\לא מקורי ? תחת כמה כינויים אתם כותבים סך הכל ברשת ? יש לכם עוד שמות בתפוז ? זה הכינוי הראשון שלכם בתפוז ? התייאשתי באמצע. גם להיכנס לפורום וגם למות באמצע שאלון? באמת. אוהבת את כולם ומקווה להיכנס לכאן שוב בקרוב ולא בעוד מיליון שנה. ליאת, תתחדשי על האדום. יפה לך.

אמרתי לך שיהיה מוזר לראות את הניק שלך ככה.

+
חחחחחחח היי פייב?!
מגניב,לא ידעתי שאת שומעת BFMV.

BegForMercy

New member
ביייייייייי

עשרת הראשונים - החבר\ה הכי טוב הראשון: דנה נראהלי החתול הראשון: לא היה
הכלב הראשון: גם לא
הפירסינג הראשון: חוץ מבאוזניים- סיידליפD: השינוי הדרמאטי הראשון: סוף י"א תחילת י"ב התאהבות ראשונה: יש לי 2 שאני מתלבטת ביניהם P: סתומרת הראשון אני לא יודעת אם לקרוא לזה התאהבות..היום אולי אני יודעת שכן התאהבתי אבל לא עשינו עם זה כלום...אז שיהיה עומרי הדיסק הראשון: בקסטריט בויז או מששהוP: הרכב הראשון: ספייס גירלז או משהו חחח אהבה ראשונה: התעמלות
תשעת האחרונים- המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: בריזר אננס הנסיעה האחרונה: מווינגייט לבית P: שיחת טלפון אחרונה: עם המאמנת הדיסק האחרון ששמעת: ריוט! אמבטיית הקצף האחרונה: הוו זה היה מזמן כ'כ
פעם אחרונה שבכית: ממממ...לפני קצת זמן החיבוק האחרון: שחרשלי
פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: היום חח אבל בקטנהD: פעם אחרונה שראית טלוויזיה: היום בצהריים שמונת האם אי פעם - האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך: יצאתי יצאתי? לא חושבת...אם הכוונה לסתם יציאה אז ברור האם אי פעם נעצרת? לא האם אי פעם שחית בעירום? לא האם אי פעם היית בטלוויזיה? כה השבועD: האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? כה ממש האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? כןXD האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? כה נראהלי לאדעתXD שבע דברים שאתה לובש כרגע-תחתונים, טופ, גופיה, בגד גוף, מכנס קצר, גרב אחת, גרב שנייה P: שישה דברים שעשית היום- אימון, לישון, ללמוד, על המחשב, ועוד אימוןD: חמישה דברים שאתה אוהב לעשות- אקרובטיקה, מחשב, לעמוד על הידיים, טלויזיה ותשחצים ארבעה אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל- שחר, דור, נועם, בארי שלוש שאלות העדפה- לאכול או לשתות?: לשתות קטן או גדול?: גדול חרמן1 שחור או וורוד?: שחור שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמות- טיול פארקי שעשועים באירופה משאלה אחת: להיות מאושרת ובריאה שאלון כינויים: הכינוי בתפוז - למה בחרתם אותו ? ממ לאדעת הוא נחמדD: יש לו איזה משמעות שאתם רוצים לספר לנו עליה ? לא רציתם כינוי אחר אבל היה תפוס ? מזמן כמה כינויים ניסיתם עד שהגעתם לכינוי הזה ? לא ניסיתי לפני כמה זמן נרשמתם לתפוז עם הכינוי הזה ? לא מזמן למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום ?שירז למי יש את הכינוי הכי מצחיק בפורום ?שיריD: למי יש תכינוי הכי צומי בפורום ? לאדעת חח אוהבים את הכינוי שלכם ? כה מה הכינוי הכי מוזר שנתקלתם בו בתפוז בכלל ? וואו הרבה המון חחח מה הכינוי שלכם באיסיקיו ? אם יש ? לא זוכרת שנים לא נכנסתי..אבל נראהלי שזה orisonfire מה הכינוי במסנג'ר ? supergirl כמה כינויים היו לכם באיסיקיו בערך ? מלא ובמסנג'ר ? מלאאא המוןןןן מה הכינוי הכי יפה שהיה לכם ? beg for mercy וגם brown eyed girl וגם i'm a bitch, wanna see? והכי מוזר שהיה לכם ? אורושי סאןXDDD וגם feel the romance. my chemical romance חחח כןכן עצוב
והכי מכוער ? אורושי סאןXDDDD ודפוק ? אורושי סאןןן מה הכינוי הכי יפה שיש לכם ברשימה של האיסיקיו\מסנג'ר ? eaw, youtouchmyTRALALA חחח הילד לא בסדר P: הכי מקורי ? זה ^ הכי מכוער\לא מקורי ? שמות כאלה חח "נעמה" "מיה" תחת כמה כינויים אתם כותבים סך הכל ברשת ? וווא. אממ בישרא אחד ואחד בשוקס, אחד במקושרים ואחד במייספייס, אחד בפייסבוק ואחד בVF קיצר המון יש לכם עוד שמות בתפוז ? כה זה הכינוי הראשון שלכם בתפוז ? לא ממש לא חח

chen010189

New member
אני בשוק! אני אחרים את תפוז!

עניתי על השאלון הזה אתמול. למה הוא לא מופיע? בזמן האחרון תפוז הזה מוחק הודעות! בושה וכלימה :eek: עשרת הראשונים - החבר\ה הכי טוב הראשון: היה לי ידיד בכיתה ב' והוא היה הידיד הכי טוב שלי עד כיתה ח' בערך החתול הראשון: מקרוני 3> הכלב הראשון: - הפירסינג הראשון: באזניים, איפשהו ביסודי השינוי הדרמאטי הראשון: "אנחנו עוברים דירה." התאהבות ראשונה: בכיתה ח' הדיסק הראשון: הראשון של בריטני ספירס בכיתה ו' או משהו כזה הרכב הראשון: - אהבה ראשונה: זה לא כמו ההתאהבות? תשעת האחרונים- המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: וודקה רדבול הנסיעה האחרונה: באוטובוס אתמול שיחת טלפון אחרונה: אמא של הילדים שאני עושה להם בייביסיטר הדיסק האחרון ששמעת:האחרון של פאניק אמבטיית הקצף האחרונה:מזמן, שנה שעברה נראה לי פעם אחרונה שבכית: לא זוכרת החיבוק האחרון: שלשום נראה לי, עם אמא פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: אתמול :| פעם אחרונה שראית טלוויזיה: שלשום שמונת האם אי פעם - האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך: לא האם אי פעם נעצרת? לא האם אי פעם שחית בעירום? לא האם אי פעם היית בטלוויזיה? כן האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? כן האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? כן:S האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת?לא יודעת, לא באמת חשבתי על זה שבע דברים שאתה לובש כרגע- 1. חולצה קצרה שחורה של שייגעצ 2. מכנס קצר סגול 3. נעלי בית סגולים חורפיים כי אין לי כח להוציא את הקיציים
העצלנות... 4. גומיה חומה בשיער זהו? אין לי 7, אנחנו בקיץ הלו!! להמעיט בפריטים! שישה דברים שעשית היום- 1. פתחתי עיניים 2. התמתחתי 3. עשיתי טובה לאלוהים שקמתי מהמיטה (נו מה, פאקינג 6 בבוקר) 4. הלכתי להכין קפה 5. צחצחתי שיניים 6. באתי לכאן :) חמישה דברים שאתה אוהב לעשות- 1. לשחק 2. לדבב 3. לאפות 4. לרקוד 5. לראות סרטים ארבעה אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל- 1. סיון[DontWakeMeUp] 2.שיר[Cute Without The E/ Fat Lip] 3. שירן[חברה מהתיכון] 4. דריה[חברה מהכיתה ושכנה שלי:)] שלוש שאלות העדפה- לאכול או לשתות?: לאכול קטן או גדול?:תלוי מה? שחור או וורוד?: ורוד שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמות- 1. להזמין שף הבייתה, כי לאכול את הארוחה החלומית רגע לפני שאתה מת זה כזה IN [
] 2. למשוך צומי בכל העולם! משאלה אחת: לבקש משאלות עד אינסוף שאלון כינויים: הכינוי בתפוז - למה בחרתם אותו ?כי לא היו עוד אפשרויות יש לו איזה משמעות שאתם רוצים לספר לנו עליה ?השם שלי, חן+תאריך לידה 1.1.89 רציתם כינוי אחר אבל היה תפוס ?כן כמה כינויים ניסיתם עד שהגעתם לכינוי הזה ?לא זוכרת לפני כמה זמן נרשמתם לתפוז עם הכינוי הזה ?2004 משהו כזה למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום ?לא שמתי לב למי יש את הכינוי הכי מצחיק בפורום ?גם למי יש תכינוי הכי צומי בפורום ?גם אוהבים את הכינוי שלכם ? משתדלת מה הכינוי הכי מוזר שנתקלתם בו בתפוז בכלל ?לא זוכרת, לא חסרים
מה הכינוי שלכם באיסיקיו ? אם יש ?חנצ'וק מה הכינוי במסנג'ר ?Lets get these teen hearts beating faster faster כמה כינויים היו לכם באיסיקיו בערך ?מליוןןןןן ובמסנג'ר ?גם מה הכינוי הכי יפה שהיה לכם ?לא זוכרת והכי מוזר שהיה לכם ?גם והכי מכוער ?גם ודפוק ? גם, בטוח הרבה
מה הכינוי הכי יפה שיש לכם ברשימה של האיסיקיו\מסנג'ר ?אין לי כח להסתכל, כל הצבעוניים למינהם הכי מקורי ?מלא מן הסתם, כל אחד והמקוריות שלו הכי מכוער\לא מקורי ?לא יודעת תחת כמה כינויים אתם כותבים סך הכל ברשת ?חח לא זוכרת... יש לכם עוד שמות בתפוז ?לא זה הכינוי הראשון שלכם בתפוז ?לא

xXx Lilo xXx

New member
באלי למות!../images/Emo7.gif../images/Emo29.gif

עשרת הראשונים - החבר\ה הכי טוב הראשון: נעלמה. החתול הראשון:
הכלב הראשון: בובי! הפירסינג הראשון: לוב נחשב? השינוי הדרמאטי הראשון: אמממ לאדעת. התאהבות ראשונה: בידיד שלי. הדיסק הראשון: תאמינו או לא. בריטני ספירס XD הרכב הראשון: אינלי רישיון. וטוב שכך! אהבה ראשונה: בידיד שלי
תשעת האחרונים- המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: שנדי הנסיעה האחרונה: אילת שיחת טלפון אחרונה: משה כפרע הדיסק האחרון ששמעת: SP אמבטיית הקצף האחרונה: לא עשיתי XD פעם אחרונה שבכית: שילשום. החיבוק האחרון: משה
פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: שילשום. פעם אחרונה שראית טלוויזיה: אתמול בלילה. שמונת האם אי פעם - האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך: לצערי כן. האם אי פעם נעצרת?
האם אי פעם שחית בעירום?
האם אי פעם היית בטלוויזיה?
האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה?
האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר?
האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת?
שבע דברים שאתה לובש כרגע- מכנסיים. גופייה לבנה נמתחת. חולצה אדומה של בצפר. 18 צמידי גומי שחורים. צמיד אחד מחוטים ירוק. תחתונים חזייה
חע הגעתי ל-7 שישה דברים שעשית היום- קמתי בבוקר. אכלתי ארוחת בוקר. עשיתי תמגן בהיסטוריה. קבלתי תבחינה שלי בתנ"ך (ישלי מוזרה זונה שהורידה לי סתם נק' ושרציתי ערעור היא הייתה בקטע של "את גם ככה לא לומדת אז מה אכפת לך
זונההההההה@#%@#$@! ) הלכתי הביתה עם חברה. הלכתי להביא את בנדוד שלי מהבצפר ^^" חמישה דברים שאתה אוהב לעשות- מחשב. לרקוד. לשמוע מוזיקה. לראות טלוויזיה. להתלונן ^^" (תתפלאו אני טובה זה.) ארבעה אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל- אחותי. וזהו ניראה לי XD שלוש שאלות העדפה- לאכול או לשתות?: אוכל. קטן או גדול?: תלוי מהXD שחור או וורוד?: שחור
שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמות- להרוג תמורה שלי לתנ"ך. להרוג את מי שבחר את מקצועות החובה בבתי הספר
משאלה אחת: שיהיו לי חיים כבר.

xXx Lilo xXx

New member
המשך../images/Emo29.gif

שאלון כינויים: הכינוי בתפוז - למה בחרתם אותו ? כי חברה שלי קוראת לי ככה. יש לו איזה משמעות שאתם רוצים לספר לנו עליה ? אמממ זה כאילו לילו מלילו וסטיצ' כי חברה שלי היא סטיצ'... רציתם כינוי אחר אבל היה תפוס ? לא
ישלי עוד גם ככה XD כמה כינויים ניסיתם עד שהגעתם לכינוי הזה ? אממ זה האחרון שפתחתי לפניו היו עוד 4... לפני כמה זמן נרשמתם לתפוז עם הכינוי הזה ? עם זה. לא זוכרת. שנה? שנה וחצי? למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום ? לי
חחח סתםסתם אני חושבת של... Emergency Exit הוא מגניב יותר. למי יש את הכינוי הכי מצחיק בפורום ? נסטי!!!! למי יש תכינוי הכי צומי בפורום ? תודה לאל זה לא פורום פרחות XD אוהבים את הכינוי שלכם ? אהא מה הכינוי הכי מוזר שנתקלתם בו בתפוז בכלל ? ילדה של אמא. מה הכינוי שלכם באיסיקיו ? אם יש ? לא זוכרת. לא נכנסתי לשם מילניום. תשאלו א אלה XD מה הכינוי במסנג'ר ? Lilo ღ כןכן עם הלב היפה הזה כמה כינויים היו לכם באיסיקיו בערך ?
ובמסנג'ר ? הרבה XD הרבה מאוד. מה הכינוי הכי יפה שהיה לכם ? אמממ xXx I got to go crazy just to stay sane xXx והכי מוזר שהיה לכם ? לא היה XD והכי מכוער ? לא זוכרת ודפוק ? לא זוכרת מה הכינוי הכי יפה שיש לכם ברשימה של האיסיקיו\מסנג'ר ? קצת בעייתי כי אני משנה שמות לאלו שמחליפים כל שני וחמישי תכינוי... הכי מקורי ? kickass blond הכי מכוער\לא מקורי ? לא מקורי אם כבר: Dana
תחת כמה כינויים אתם כותבים סך הכל ברשת ? ניראה לי 2 XD יש לכם עוד שמות בתפוז ? אהא זה הכינוי הראשון שלכם בתפוז ? לא. זהו
הרגיע אותי קצת XD

yael0000

New member
כאילו שמישהו יקרא../images/Emo69.gif../images/Emo211.gif

עשרת הראשונים - החבר\ה הכי טוב הראשון: אממ ליהי החתול הראשון: אני זכורת רק שהיה לי ולאח שלי ובנינו להם בית מקרטון וקראנו להם טום וג'רי . אבל הם היו של סבתא שלי הכלב הראשון: וואייי מה זה לא זוכרת, אבל נראה לי שהוא היה זאב הפירסינג הראשון: עגילים באוזניים נחשב? השינוי הדרמאטי הראשון: אה? התאהבות ראשונה: בכתה ד נראה לי זה היה הדיסק הראשון: של בריטני ספיריס הראשון, צרוב. אבא לא היה מוכן לשלם 75 על הדיסק, כנראה הוא כבר אז הבין שזה לא משתלם הרכב הראשון: טויוטה, אבל זה לא שלי אהבה ראשונה: כשתיהיה אודיע לכם תשעת האחרונים- המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: אמממממממ בירה נחשב? אם לא אז נראה לי שזה היה אלכוהולי, מה ששתיתי במסיבה של הסיום קורס הנסיעה האחרונה: כאילו לחו"ל? לונדון, באוקטובר שיחת טלפון אחרונה: לצ'ן שלא ענתה לי
הדיסק האחרון ששמעת: אמממ THE BLACK PARADE סביר להניח אמבטיית הקצף האחרונה: שאלה טובה פעם אחרונה שבכית: אתמול החיבוק האחרון: אמ מקודם עם הבנות בחנות פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: לא יודעת פעם אחרונה שראית טלוויזיה: מקודם שמונת האם אי פעם - האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך: לא האם אי פעם נעצרת? לא האם אי פעם שחית בעירום?לא האם אי פעם היית בטלוויזיה? כן, בקהל של כוכב נולד, יאי! לא
האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? לא האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? לא האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? אה? שבע דברים שאתה לובש כרגע- מכנס חולצה תחתונים חזייה שעון טבעת שישה דברים שעשית היום- נסעתי לחטיבה חזרתי מהחטיבה נסעתי הבייתה הלכתי לקניות וזהו חמישה דברים שאתה אוהב לעשות- מחשב להיפגש עם חברים לשמוע מוזיקה ארבעה אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל- אמא אבא בטח חן ואממממ לא יודעת מי שלוש שאלות העדפה- לאכול או לשתות?: לאכול קטן או גדול?: תלוי מה , אווו שחור או וורוד?: וורוד שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמות- לראות את כל הלהקות שאני אוהבת לייב ולגור שנה בלונדון משאלה אחת: שכל המשאלות שלי יתגמשו. מתוחכמתץץץץץץץ שאלון כינויים: הכינוי בתפוז - למה בחרתם אותו ? כי זה השם שלי והמקוריות שלי יש לו איזה משמעות שאתם רוצים לספר לנו עליה ? רציתם כינוי אחר אבל היה תפוס ? כן כמה כינויים ניסיתם עד שהגעתם לכינוי הזה ?0 לפני כמה זמן נרשמתם לתפוז עם הכינוי הזה ? מאז ומתמיד למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום ? לי סתם , לא יודעת למי יש את הכינוי הכי מצחיק בפורום ? לא יודעת, נו אני בצבא.... למי יש תכינוי הכי צומי בפורום ? אוהבים את הכינוי שלכם ? יאפ מה הכינוי הכי מוזר שנתקלתם בו בתפוז בכלל ? מה הכינוי שלכם באיסיקיו ? אם יש ? nonameאו משהו כזה, בטח מה הכינוי במסנג'ר ? yael כמה כינויים היו לכם באיסיקיו בערך ?4-5 ובמסנג'ר ?לא יודעת מה הכינוי הכי יפה שהיה לכם ? לא יודעת והכי מוזר שהיה לכם ?נווו באמת

../images/Emo207.gifאיפה הOFF לעזאזל?../images/Emo122.gif

אני מתה לכתוב משהו ואין לי איפהXD

Johnni456

New member
באיחור של יומיים../images/Emo6.gif../images/Emo79.gif

עשרת הראשונים - החבר\ה הכי טוב הראשון: אורלנדו החתול הראשון: בלקי הכלב הראשון: גלי הפירסינג הראשון:
השינוי הדרמאטי הראשון: לצבוע את החדר נחשב?
התאהבות ראשונה: לא זוכרת >< הדיסק הראשון: greenday הרכב הראשון:
אהבה ראשונה: ג'וני דפ
תשעת האחרונים- המשקה האלכוהולי האחרון ששתית: בריזר אננס הנסיעה האחרונה: לבצפר שיחת טלפון אחרונה: טל.. אבל היא לא ענתה>< הדיסק האחרון ששמעת: "איזה יופי" של שייגעצ
אמבטיית הקצף האחרונה: לא זוכרת >< פעם אחרונה שבכית: שבוע בערך החיבוק האחרון: טל פעם אחרונה שממש עצבנו אותך: היום פעם אחרונה שראית טלוויזיה: היום שמונת האם אי פעם - האם אי פעם יצאת עם אחד החברים הטובים שלך: לא האם אי פעם נעצרת? לא האם אי פעם שחית בעירום? לא האם אי פעם היית בטלוויזיה? לא האם אי פעם נישקת מישהו והתחרטת על זה? כן האם אי פעם היה לך חלום כחול על מישהו שאתה מכיר? לא האם אי פעם הרגשת שטובת ההורים שלך עדיפה על אחרת? כן שבע דברים שאתה לובש כרגע- גופיה, בוקסר, חזיה, תחתונים, גרביים (זה נחשב 2
) שישה דברים שעשית היום- צחצחתי שיניים, התעוררתי בבוקר, הלכתי לתחנה, נסעתי באוטובוס, אכלתי אוכל
, ישבתי. חמישה דברים שאתה אוהב לעשות- לנגן על גיטרה, לצייר, לראות סרטים (בעיקר עם ג'וני
, ללכת ל-SOS, לשמוע מוזיקה. ארבעה אנשים שאתה יכול לספר להם [כמעט] הכל- אורלנדו, שיר, אמא, בלקי
שלוש שאלות העדפה- לאכול או לשתות?: לאכול קטן או גדול?: קטן שחור או וורוד?: שחור שני דברים שאת רוצה לעשות לפני שתמות- לאמץ עוד כלב/חתול, להקים להקה. משאלה אחת: שהחופש יהיה יותר ארוך
שאלון כינויים: הכינוי בתפוז - למה בחרתם אותו ? ככה חברה שלי (אורלנדו) קוראת לי יש לו איזה משמעות שאתם רוצים לספר לנו עליה ? ג'וני דפ
רציתם כינוי אחר אבל היה תפוס ? רציתי רק johnni .. >< כמה כינויים ניסיתם עד שהגעתם לכינוי הזה ? 2 לפני כמה זמן נרשמתם לתפוז עם הכינוי הזה ? לא זוכרת למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום ? לאדעת >< למי יש את הכינוי הכי מצחיק בפורום ? לדנה (נסטי) נראלי >< נו, כי יש שם XD, ו-XD זה מצחיק. לא?
למי יש תכינוי הכי צומי בפורום ? לאדעת אוהבים את הכינוי שלכם ? יאפ
מה הכינוי הכי מוזר שנתקלתם בו בתפוז בכלל ? משהו עם סרחנה נדמה לי XDDD מה הכינוי שלכם באיסיקיו ? אם יש ? היה.. ולא זוכרת >< מה הכינוי במסנג'ר ? johnni כמה כינויים היו לכם באיסיקיו בערך ? 4? ובמסנג'ר ? 2.. מה הכינוי הכי יפה שהיה לכם ? הזה שעכשיו.. והכי מוזר שהיה לכם ? פשטידה
והכי מכוער ? פשטידה
ודפוק ? פשטידה
מה הכינוי הכי יפה שיש לכם ברשימה של האיסיקיו\מסנג'ר ? לאדעת הכי מקורי ? אין >< הכי מכוער\לא מקורי ? נופר תחת כמה כינויים אתם כותבים סך הכל ברשת ? 2 יש לכם עוד שמות בתפוז ? לא זה הכינוי הראשון שלכם בתפוז ? כן

למעלה