תתפלא... אבל יש מלא מ.צ שהם מספיק טובים...
שמע... וזה לא בא מתוך הרעלה או משהו... (וסליחה על החפירה... אולי זה יעניין עוד אנשים...)
*שוטרי תנועה - אתה מעדיף לעשות תאונה או שימנעו ממך את זה בנזיפה/כמה ימי ריתוק/כלא על חגורה/פלאפון
*שוטרי דיגום - אמא/אבא שהבן שלהם נהרג במלחמה ויראו חייל עם חולצה בחוץ/בלי כומתה/לא מגולח וכו'... לא ירצו לגייס את שאר הבנים שלהם, הם יגידו שאם הצבא נראה ככה אז חבל... ונתקלתי בכמה הורים כאלו (בעיקר כאלו שפנו אלי בתור מ.צ בתחנות רכבת/אוטובוסים להעיר לחיילים...)
פלוגת הטקסים - החבר'ה הכי יצוגיים בחיל שעושים את הטקסים הממלכתיים בהר הבית, בקריה ובכל מקום שיש בו אנשי ממשלה וכאלה...
*מד"כים + מלווים - מישהו צריך לעשות את העבודה השחורה וזה אנחנו... צריכים ללמד חיילים שכלא זה לא כיף ושלא יחזרו לשם, שיסיימו צבא כמו שצריך או לעזור לשנות שיבוץ...
*מעברים - אין מה לדבר עליהם... קורעים ת'תחת להגן על המדינה...
*מצ"ח - עדיף בדיקת שתן שתגלה שהחייל מסומם ולא שכמה ימים אחרי זה הוא יקח עוד מנה וייתקוף חיילים בבסיס...
*בילוש - מישהו צריך לעשות לנו, המלווים והמד"כים עבודה שחורה...
יש את המורעלים, כן? ואני יכול לומר לך שבבסיס שלי יש מספיק כאלו... אבל הרוב במ.צ ממש לא כזה... הרוב ניסו לצאת ולא הצליחו, התייאשו ואמרו יאללה, כולה 3 שנים... זה או לצאת ממ.צ או מהצבא ורוב האנשים מעדיפים להישאר בצבא ולעשות 3 שנים... אז סובלים קצת אבל זה מחשל
קיצר... אני לא אוהב את הגישה של חיילים כי זה באמת לא נכון, אני רואה תגובות של צד ג'(אזרחים). אמאות של כלואים ואזרחים אחרים בחוץ שמודים לי על העבודה... ומה אני עושה? כולה מלווה כלואים לבתי דין ובתי חולים... הם אומרים שזה לא רק זה... שהם מודים לכל החייל בכלל! ושבתקופה שהם לא היו דברים כאלו... שיהיה יום טוב, מקווה שעוד חיילים יבינו שהם מייצגים את הצבא בפני כולם.