התפקדות יולי

Dark chocolate

New member
אהלן וסהאלן! ../images/Emo13.gif

טוב, אז אני מיכל ואני אוהבת את שייגעצ ולפי דרישתה של מיכלי אני מצטרפת
שם: מיכל גיל: 14 מיקום בארצנו הקטנה: חדרה, איף :S מסנג'ר: מי שרוצה שיבקש
איסיקיו:
תכנונים לחודש הבא עלינו לטובה: תלאביב, תלאביב, תלאביב!!!!!1111 ותמונה אין לי עדכנית

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif ברוכה. ../images/Emo6.gif

בוביייתתת
3> ביומרביעי יהיה כייףכייףכייף DDD:

Yaaraus

New member
ממ..

שם: יערה גיל: 15 וחצי . מיקום בארצנו הקטנה: באר שבע . מסנג'ר: [email protected] איסיקיו:257322663 תכנונים לחודש הבא עלינו לטובה: קורס קיץ במתמטיקה ,לישון ולהשתעמם . תמונה : ממ..

מתפקדת D:

שם: נעמה גיל: 15 מיקום בארצנו הקטנה: רחובות, כן כן בחור הזה XD מסנג'ר:[email protected] איסיקיו: אין תכנונים לחודש הבא עלינו לטובה: 13.7 הופעה של שייגעצ D: תמונה -

ManRed

New member
גם כששוקעת השמש, גם כשמחשיך

זה שנינו יחד אני ואתתתתתתתתתתת שם: פאריז הקשוח גיל: 18 ודדי מיקום בארצנו הקטנה: OnO מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: 153597141 תכנונים לחודש הבא עלינו לטובה: אמממ בית ינאי! ומסיבת סיום כיתה שהייתה אתמול והיה כייף כי שרתי ומחאו לי כפיים וקיבלתי ספר מחזור ועכשיו אני ילד שמח! תמונה: אמממ נביא משהו מאנטליה... אמממ אה! אני ותומר!

keeeren

New member
מתפקדת.. :]

שם:קרן גיל:18 עוד קצת קצת קצת מיקום בארצנו הקטנה: באת ים מסנג'ר:איןליכח איסיקיו:126401955 תכנונים לחודש הבא עלינו לטובה:מחנה קיץ.. אולי עוד טיול אמן אמן כן יהי רצון.. ועוד משו, אבל לא משנה.. חחח תמונה:איןליכח

טולייצ

New member
יו הו ../images/Emo99.gif

שם: אורטל גיל: עוד 3 שבועות בדיוק (!) 19 מיקום בארצנו הקטנה: באר שבע. אבל אני רק בסוף שבוע בבית,אז הבית השני שלי-צאלים (בליש) מסנג'ר: - איסיקיו: - תכנונים לחודש הבא עלינו לטובה: אילת,והרבה צבא
תמונה - אני בצבא אז אין...

AvtipuS

New member
תיהי בריאה

היום ברכבת אני ומיכל דיברנו לאיפה נעלמת!

חמודים שלי!

אני בתקופה לא משהו בחיים,וכל פעם שאני נכנסת לפה להתנתק קצת מהמציאות אני קולטת שאני לא מכירה פה חצי מהאנשים.. כולם חדשים ואני לא קולטת מה הולך.. אני אוהבת אותכם!!

ססילייה

New member
Omg!Omg!Omg!Omg!

OMG! <שתקו, אמאשלכם פקאצה.> ניצן !
כל כך הגעגעתי! אותי את מכירה
דברי איתי יא שחורה!

למעלה