התפקדות

Let it Bleed

New member
../images/Emo176.gifהתפקדות../images/Emo70.gif../images/Emo176.gif../images/Emo217.gif

1. שם: 2. גיל: 3. עיר: 4. כמה זמן בפורום? 5. איך הגעת לפורום? 6. באילו עוד פורומים את גולשת? 7. ובאילו קומונות? 8. מה דעתך על הפורום שלנו מ-1 עד 10: 9. תמונה:

אני!D:../images/Emo205.gif

מישל, את ממש מככבת היום
1. שם: מיטל 2. גיל: 15 3. עיר: ת"א 4. כמה זמן בפורום? לא יודעת
5. איך הגעת לפורום? בעקרון הגעתי לתפוז בגלל אמסיאר אבל אז ראיתי שיש גם להם פורום אז נכנסתי. 6. באילו עוד פורומים את גולשת? אמסיאר, ג"ש לוסטפרופסט לפעמים ו30. 7. ובאילו קומונות? איידן, מדינה לייק, מכורים למוזיקה ובילי טאלנט 8. מה דעתך על הפורום שלנו מ-1 עד 10: שומם רוב הזמן. 5? 9. תמונה: lol

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

1. שם: שחר 2. גיל: 15 וחצי 3. עיר: ראש העין 4. כמה זמן בפורום? חודש ניראה לי.. 5. איך הגעת לפורום? מישל ומיטל תמיד דיברו עליו XD 6. באילו עוד פורומים את גולשת? לוסטפרופטס. פוב. MTV2 ומכר לפעמים. 7. ובאילו קומונות? פאניק.רד ג'אפסוט.מדינה לייק.טייקינג באק סאנדי. והכי הכי חשוב- איידן!!
חחחח 8. מה דעתך על הפורום שלנו מ-1 עד 10: 4.. לאן כולם נטשו?!!? ;; סה"כ הפורום בסדר. חוץ מהחתן לעתיד שלנו.. 9. תמונה: לא בא לי.

../images/Emo196.gifמתפקדת../images/Emo124.gif

1. שם:רעיה 2. גיל:17.5 3. עיר:באר שבע 4. כמה זמן בפורום?אממ כמה חודשים 5. איך הגעת לפורום?ראיתי במקרה שיש להם פורום אז נכנסתי 6. באילו עוד פורומים את גולשת?30STM, MUSE INCUBUS FOB ... 7. ובאילו קומונות?PANIC,FUNERAL FOR A FRIEND 8. מה דעתך על הפורום שלנו מ-1 עד 10: 5 רק בגלל שהוא די שומם וכשהוא לא שומם זה רק תגובות לבחור הזה שמעריץ את אבריל-השיחות והמריבות איתו מורידות את הרמה של הפורום 9. תמונה:מתגעגת לברנדן

Betzefer

New member
מיאו, ג'וק!

1. שם: אלון 2. גיל: 15 3. עיר: ראשון 4. כמה זמן בפורום? שנה +- 5. איך הגעת לפורום? ראיתי שיש פורום של דה יוזד אז הצטרפתי >< 6. באילו עוד פורומים את גולשת? כלי נגינה, ורוניקה מארס, סמולוויל, פאנק, מטאל וכל מני כשיוצא... 7. ובאילו קומונות? 8. מה דעתך על הפורום שלנו מ-1 עד 10: 5. ריק פה מדי, הרבה ספאם. 9. תמונה: | | ( . )

Rose131

New member
../images/Emo211.gif

1. שם: נועוש 2. גיל: כמעט16 3. עיר: ירושלים\מבשרת 4. כמה זמן בפורום? מאז שהוא נפתח 5. איך הגעת לפורום? מהקומונה
6. באילו עוד פורומים את גולשת? HIM, MCR, שביעיסטים [ומן הסתם גם בונג'ובי, 30שניות וM2
] 7. ובאילו קומונות?המ. פאניק?XDDD 8. מה דעתך על הפורום שלנו מ-1 עד 10: הממ. 9. תמונה: איןליכוח

zivid

New member
להלהלה ../images/Emo129.gif

1. שם: זיו 2. גיל: 15 עוד 17 ימים:] 3. עיר: סינגפור 4. כמה זמן בפורום? ואו המון זמן 5. איך הגעת לפורום? נראה לי עוד מהקומונה? או שזה היה מהקומונה של פוב? ואי אני לא זוכרת >< 6. באילו עוד פורומים את גולשת? כל מיני.. בזמן האחרון פחות כי הייתי בארץ ולא היה לי זמן 7. ובאילו קומונות? same.. 8. מה דעתך על הפורום שלנו מ-1 עד 10: לא יודעת לא הייתי פה הרבה זמן.. אבל יש פה מלא מריבות עם איזה אחד.. לא יודעת 9. תמונה: אין.. חבל

אניD: ../images/Emo110.gif

1. שם: נוי 2. גיל: 16 3. עיר: עפולה. 4. כמה זמן בפורום? אנערף, חודש בערך, יותר? פחות? 5. איך הגעת לפורום? חיפשתי 'דה יוזד' בפורומים. XD 6. באילו עוד פורומים את גולשת? גוד שארלוט, ניל גיימן, השבט 7. ובאילו קומונות? מדינה לייק, פרום פירסט טו לאסט מידי פעם.. ממש מידי פעם. וכשחושבים על זה אני צריכה להירשם לקומונת תייקינג באק סאנדיי. 8. מה דעתך על הפורום שלנו מ-1 עד 10: 8. 9. תמונה:

taltol14

New member
כן המפקד(ת)../images/Emo195.gif

1. שם: טלאור 2. גיל: 14 3. עיר: חיפה 4. כמה זמן בפורום? חודש 5. איך הגעת לפורום?
6. באילו עוד פורומים אתה גולש? MCR 7. ובאילו קומונות? מכורים למוזיקה, TRJA ואני סמוי בעוד כמה קומונות D: 8. מה דעתך על הפורום שלנו מ-1 עד 10: 4 כי שומם פה :|

furfur23

New member
../images/Emo108.gifמתפקדת../images/Emo196.gif

1. שם:אופיר 2. גיל:14 3. עיר:מושב בשרון
4. כמה זמן בפורום?חודש בערך?><" 5. איך הגעת לפורום?אממ...דרך תפוז?
6. באילו עוד פורומים את גולשת?נו,רשום לי בחתימה,ועוד כמה
7. ובאילו קומונות?שום קומונות. 8. מה דעתך על הפורום שלנו מ-1 עד 10:הוא די שומם אבל בגלל האנשים...אמממ 9?
9. תמונה:

nesta girl

New member
פה

לפחות לכמה ימים הקרובים.. 1. שם: מורן 2. גיל: 19 3. עיר: מרכז 4. כמה זמן בפורום? הממ..לאדעת 5. איך הגעת לפורום? לא זוכרת
6. באילו עוד פורומים את גולשת? לא רביםXD 7. ובאילו קומונות? כנל 8. מה דעתך על הפורום שלנו מ-1 עד 10: לאדעת 9. תמונה: מהירה...

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gifגמניגמני...

1. שם:גלי
2. גיל:18+
3. עיר:איזור חיפה
4. כמה זמן בפורום?הזה? מממ לאדעת...
5. איך הגעת לפורום?מממ לא זוכרת
6. באילו עוד פורומים את גולשת?שייגעצ, אופנה אלטרנטיבית, זיהוי שירים וכלמיני...
7. ובאילו קומונות?בילי טאלנט ו...לא זוכרת מה עוד
8. מה דעתך על הפורום שלנו מ-1 עד 10:לאדעת.. פורום סבב.
9. תמונה:גמלי מותר לחוש אימואית לפעמים... חיחיחיחיחיחיחי

הזויה13

New member
התפקדות../images/Emo175.gif

1. שם: בר 2. גיל: עודמעט14 3. עיר: תל אביב 4. כמה זמן בפורום? אממ.. שבוע, נדמה לי 5. איך הגעת לפורום? חיפשתי בחיפוש של פורומים בתפוז
6. באילו עוד פורומים את גולשת? פעם הייתי בMCR אבל פרשתי כי יותר מדיי עמוס שם 7. ובאילו קומונות? משועממי הארי פוטר (כבר לא כל כך) 8. מה דעתך על הפורום שלנו מ-1 עד 10: 7, קצת שומם כאן
9. תמונה: ממ יש בפוסט "חדשה" שלי XD אין לי כוח שוב

The Fantasy

New member
היי ^^

1. שם: דנה 2. גיל: 18 3. עיר: ק.אתא 4. כמה זמן בפורום? אמ אפילו לא חודש אני חושבת
5. איך הגעת לפורום? חיפשתי חחח 6. באילו עוד פורומים את גולשת? 30STM,HIM,נייטוויש, ווית'ין טמפטיישן, מתגייסים, בין תיכאון לצבא ולאזוכרת מה עוד חח 7. ובאילו קומונות?איידן P: 8. מה דעתך על הפורום שלנו מ-1 עד 10: 10 :] 9. תמונה:אין לי כוח |עצלן|

Pieces Mended

New member
עונה^^../images/Emo55.gif

שם: הדר |הגדש| גיל: 15 ו8 חודשים ^^ כמה זמן בפורום? לא הרבה.. חודשיים נראה לי איך הגעת לפורום? מיטל. [דיברה עליו תמיד בפורום מיי כמ'] באילו עוד פורומים את גולשת? MCR ו30 סקנדס ובאילו קומונות? >< מה דעתך על הפורום שלנו מ 1 עד 10: אממ שיהיה 7 תמונה: :]

../images/Emo42.gifעונה

1. שם: שי 2. גיל: 15 3. עיר: אשדוד 4. כמה זמן בפורום? לא הרבה 5. איך הגעת לפורום? חיפשתי עם יש לדה יוזד פורום D: 6. באילו עוד פורומים את גולשת? סקרים ושאלונים 7. ובאילו קומונות? הועידה הפי טרי פרינדס חיות וחברים חסרי חיים ומשועממים להקת פות דרך חיים משפחת קובלסקי D: 8. מה דעתך על הפורום שלנו מ-1 עד 10: 9, הוא לא הכי פעיל D: 9. תמונה: אני בתגובה מהירה אז אולי אחר כך

Michalush MI

New member
../images/Emo216.gifבלעעט:]

1. שם:מיכל 2. גיל:17 וחצי 3. עיר:י-ם 4. כמה זמן בפורום?:לא זוכרת. אבל לא ממזמן בכלל 5. איך הגעת לפורום?:ידעתי שהוא קיים ונכנסתי?
6. באילו עוד פורומים את גולשת?:MCR,מיוז,אמטיוי 2, וכמובן דה יוזד. 7. ובאילו קומונות?:נמאס לי מקמונות
8. מה דעתך על הפורום שלנו מ-1 עד 10:10 9. תמונה:אין לי כוח לחפש משהו..חח

למעלה