התפקדות

AvLaViGnE

New member
זה רק ביום חמישי אני עוד יכול לבטל..

הא וכן... יו קנוו אני בן 23 מתחילים לחשוב על העתיד... לא על הבגרות בהיסטוריה שיש שנה הבאה.. אז אל תגידי לי מה טעות ומה לא. עוד 7 חודש אני אבא לכל דבר. כן אבא... הבן אדם הזה שאומר לך שב 12 אומר לך להיות בבית.. אז אל תגידי לי מה טוב ומה לא תני עצות לילדים בגיל שלך..

MoonyAvFreak

New member
אשתדל.

אני לא עושה בגרות בהיסטוריה שנה הבאה תודה רבה ואני מצטערת שאתה בהריון ושיהייה בהצלחה עם הילד\ילדה..ותזכור להרחיק את הסמים. וואלה וכן..אתה צריך לחשוב על עתיד? תעזוב את הילדות מאחורה כבר זה מזמן היית צריך לעשות אז כדאי לך עכשיו כי היא נראלי דבוקה אליך לתמיד. ויש לך גם למי לתת דוגמא והדוגמא שאתה עכשיו...לא תעבוד לך ליותר מיומיים.

AvLaViGnE

New member
הסמים (הקלים) זה טעם החיים אחותי :)

ואת מצטערת בשבילי שאני הולך להיות אבא? 0_0 ואני תמיד אשאר ילד זה הכי טוב בעולם, זה אופי:) וכל ילד היה רוצה אבא כמוני לדעתי יו קנוו. קול כזה מלא קעקועים ופתוח כזה והכל אז תפסיקי לנסות להיות שנונה כי את לא, כי כמעט אי אפשר להבין כלום מההודעה שלך.. את סתם מנסה לעקוץ ולא הולך לך. אז דיי...

Let it Bleed

New member
איזה אבא מגניב לייק שיואווווווו

אפילו את הילדים שלך היית מזיין.

AvLaViGnE

New member
חחחח אוי ואבוי

דברי יפה אל תגידי כזאת מילה במיוחד כשאת לא יודעת מזאת המשמעות שלה... ואל תירדי לפסים אישיים כי יש דברים שהם לא מענינך אני לא מאמין שאני מתווכח עם ילדה מרטיבה בת 14..

AvLaViGnE

New member
דיי כבר עם השטות הזאת כי היא לא

היא בן אדם רגיל בדיוק כמוכם שעברה לא מזמן את כיתה י"ב... הא שכחתי חח במקרה של רוב האנשים פה זה כיתה ח.. :D

אתה בן 23?

מוזר, כי אתה מתנהג כמו פקאצה בת 10. אם בקרוב אתה מתחתן ויש לך ילד, אתה צריך להתבגר. לפחות בקטע של להתגרות באנשים כשזה כבר לא עובד לך. בהצלחה.

whatascene

New member
../images/Emo181.gif

1. שם: שאני 2. גיל: 19 וחצי 3. עיר: רחובות 4. כמה זמן בפורום? ממ.. מהימים בהם לא היה פורום, ולא הייתה קומונה, והתנחלנו בקומונה של MCR.. חח 5. איך הגעת לפורום? ביקשתי יפה מרינת שתפתח לנו פורום, כנראה שזה עבד.. 6. באילו עוד פורומים את גולשת? ג"ד וזהו בגדול 7. ובאילו קומונות? לא ממש.. 8. מה דעתך על הפורום שלנו מ-1 עד 10: תלוי מתי. בזמן האחרון 5 - יותר מדי ויכוחים מיותרים, מעט מדי מוזיקה. 9. תמונה: חח

Worth Dying For

New member
../images/Emo14.gif

שם: בר גיל: 17 עיר: רמת גן כמה זמן בפורום? חודש בערך איך הגעת לפורום? לא זוכרת
באילו עוד פורומים את גולשת? MCR, HIM ואני קוראת בעוד כמה.. ובאילו קומונות? מכורים למוזיקה, סאוסין מה דעתך על הפורום שלנו מ-1 עד 10: 5 תמונה: אין לי כוח

MCR16

New member
אני, עצמי ואנוכי מתפקדים

1. שם: תמר. 2. גיל: 14 וחצי. 3. עיר: קדרון, אל תשאלו. אוקיי, תשאלו. זה המושב הכי גדול בעולם. ליד רחובות, גדרה[?]. 4. כמה זמן בפורום? מאיפה אני זוכרת? חודש, חודש וחצי? O: 5. איך הגעת לפורום? קניתי את האלבום האחרון של THE USED ונורא התעניינתי במוסיקה ואז גיליתי שיש פורום שלהם דרך פורום MCR, אז הנה אני D: 6. באילו עוד פורומים את גולשת? MCR, מדי פעם בג'וני דפ. 7. ובאילו קומונות? RJA. 8. מה דעתך על הפורום שלנו מ-1 עד 10: 6[?!] 9. תמונה:

O L g i T

New member
חזרתי

1. שם: אולגה 2. גיל: 17 3. עיר: ראשון 4. כמה זמן בפורום? מאז הקומונה.. 5. איך הגעת לפורום? אין לדעת 6. באילו עוד פורומים את גולשת? אופנה אלטרנטיבית מדי פעם 7. ובאילו קומונות? X 8. מה דעתך על הפורום שלנו מ-1 עד 10: 8 כי הוא ריק תחת 9. תמונה: אחרי זה

למעלה