התפקדות

GD ROCKS

New member
../images/Emo98.gif

1. שם: רותיי 2. גיל: 17 3. עיר: ב"ש 4. כמה זמן בפורום? מממ.. מימי הקומונה, למרות שלא הגבתי הרבה אז... נדמה לי... 5. איך הגעת לפורום? לא יודעת תמיד המליצו עליהם בכל מיני פורומים O: ואי לא זוכרת זה היה לפני המון זמן D: 6. באילו עוד פורומים את גולשת? מכר, אמטיוי2, גרין דיי 7. ובאילו קומונות? טייקינג 8. מה דעתך על הפורום שלנו מ-1 עד 10: 10. נו מה הפורום של דה יוזד ^^ 9. תמונה: אין לי פה O:

AvLaViGnE

New member
מתפקד

1. שם: שושו (שם אינטרנט כמובן) 2. גיל:23... עוד 5 ימים נשוי :) 3. עיר: זכרון יעקב 4. כמה זמן בפורום? יותר מידי זמן 5. איך הגעת לפורום? הפורום הגיע אליי 6. באילו עוד פורומים את גולשת? אווריל לאוין ופירסינג וקעקועים 7. ובאילו קומונות? מזה? 8. מה דעתך על הפורום שלנו מ-1 עד 10: אפס 9. תמונה:

AvLaViGnE

New member
בעייתי כפרה...

יש לי סוג של אובססיה להיות קשור לכל דבר שקשור לדה יוזד :)

whatascene

New member
לפחות אם היית עושה משהו מועיל..

אני בטוחה שכולנו היינו יכולים להעריך את זה יותר. מצד שני, אובססיות הן פשוט לא דבר חיובי.

Noa Tsror

New member
../images/Emo41.gif

1. שם: נועה 2. גיל: 17 3. עיר: באר שבע 4. כמה זמן בפורום? מהיום שהוא נפתח, עוד מהקומונה 5. איך הגעת לפורום? מהקומונה 6. באילו עוד פורומים את גולשת? כבר לא ממש גולשת בפורומים.. 7. ובאילו קומונות? כנ"ל 8. מה דעתך על הפורום שלנו מ-1 עד 10: 4. שומם. פעם הוא היה הרבה יותר טוב.. 9. תמונה:

Let it Bleed

New member
שחכתי מזה ../images/Emo12.gif../images/Emo217.gif

1. שם:מישל 2. גיל:15 3. עיר:ראשל"צ 4. כמה זמן בפורום?הרבה.. שנה וחצי ככה... 5. איך הגעת לפורום?ממ.. לא זוכרת 6. באילו עוד פורומים את גולשת?M|2, סרטי מתח ואימה, MCR 7. ובאילו קומונות?איידן, FFTL,TBS 8. מה דעתך על הפורום שלנו מ-1 עד 10:6, גם תכתבו יותר וגם הקטע עם שושו 9. תמונה:אין לי כוח ><

Lintu666

New member
עשו טובה ואל תענו לו

זה סתם יגרום לו להמשיך ובאמת שנמאס.

AvLaViGnE

New member
או מעייני.... לך מגיע משהו מיוחד....

בואי נראה מה ניתן לך הממ.... כן זה יהיה טוב כן מעיין עוד 5 ימים אני בן אדם נשוי ומה שאכפת לי זה מה ילדים יגידו עליי... אני פשוט נהנה מזה חחח

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gifמנהלת יקרה..

אני במקומך הייתי חוסמת אותו, הוא כבר נהייה בלתי נסבל...

AvLaViGnE

New member
לתכנן חתונה?

בשביל זה יש דבר שנקרא מפיק חתונות :) ונא לא לדבר \ להזכיר את זה

MoonyAvFreak

New member
תודה נשמה, אבל אני לא מקנא בך בשיט. :)

וגם במיוחד בזה שעשית טעות והתחתנת...יאפ, בהצלחה בכל מעשיך.

למעלה