יאללה שרשור חמישי-שישי-שבת

../images/Emo176.gif יאללה שרשור חמישי-שישי-שבת ../images/Emo176.gif

מה עשיתם יום חמישי? מה עשיתם בשישי ? ומה עשיתם בנתיים בשבת ומתכוונים לעשות בערב? :)

חמישי לא משהו מיוחד

בשישי אחה"צ הייתי במפגש פורום של הפורום השני שלי "נשואים טריים" , היה מפגש ענק ונחמד. והיום נלך לחגוג לאמא שלי יום הולדת בערב

האו האו

חמישי- קצת צבא, אח"כ מסעדה פלצנית-על ביפו עם הענף המהמם שלי בערב נסעתי לחברה והלכנו לפרנויה היה מוי כיף ואז חזרנו וישנתי אצלה שישי- חזרתי מהחברה כלום כלום כלום ואז אחהצ נסעתי לים היה מוי כיף! בערב הכנתץי עוגה לחברה שהיה לה יומולדת השבוע, אני צריכה היום להביא לה את העוגה באמת היציאה של הלילה היתה עללללל הפנים פאק פאק פאק גרוע ערב הזוי שאני אספר רק על סיומו: הגעתי עם חברה כמעט ב3 למסיבה בשיבר נכנסנו, היינו שם 10 דקות והיא היתה שבוזה ורצתה ללכת אז חתכנו. היום- אני מממממממממממשששש רוצה יםםם ואין לי אוטו =[ (ההורים בצפון, בית ריק, כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!) אז אולי תכף אני אעשה קצת טלפונים בינתיים אני רואה סרט (מרי אנטואנט, משעמם מאוד לעת עתה) ובערב מקווה לשבת איפשהו... דאטס איט יום טוב

סבינה89

New member
הוווו...... מה לא עשיתי...

ההורים שלי סופ"ש בים המלח אז יש בית ריק, כיף חיים :) חמישי: בבוקר ישנתי יםםםם זמן, בערב הייתה לי מסיבת סיום בבצפר, אח"כ אפטר פארטי, חזרתי הביתה ב5 וחצי בבוקר של שישי. שישי: ישנתי מלא :) אח"כ הקדשתי זמן לסבתא וביקרתי אותה... בערב התנחלו אצלי קצת יותר מ20 חברים, עד 5 בבוקר של שבת... היה אחד המצחיקים :) שבת: קמתי ב1 וחצי, ועוד מעט אני הולכת עם חברים לפיקניק ספונטני בפארק האגם כנראה ^_^ בזאת מסתכם לי הסופ"ש
עוד 11 ימים אני מתגייסת

חןשסק

New member
ככה:

חמישי- נרדמתי באיזה 10 וחצי אחרי שבוע מאוד מעייף, והברזתי לחברות שלי שהלכו לשגו בר שישי- הייתי בתורנות שישי במשרד שלי (מיותר נורא), הלכתי לסבתא ואז היינו בערב במסיבת קיבוץ ברמת הכובש, היה פוטנציאל למסיבה, אבל היה חביב מאוד. שבת- קמתי לפני 40 דקות בערך (3 וחצי) ועכשיו אני מסדרת את החדר, ועוד שעה בדרכי למסיבת בריכה בבית ברל. סופש די מוצלח

שגו בר מאגניב!

וספרי לי איך היה במסיבת בריכה! אני מכיר נראה לי את מי שמארגן\מייחצן את זה.. ופירסמו את זה גם במקושרים.. מאיפה שמעת על המסיבה?

חןשסק

New member
וואיייי היה מעולההההההההההה

לא יודעת מי פירסם, אני שמעתי על זה מידיד שלי. היה ממש כיף! וודקה רדבול חופשי, פיתות אפויות עם זעתר חופשי, סוכריות על מקל חופשי, צמר גפן מתוק- חופשי, יפה שניחשתם, סלט פירות, בריכה מלאה מזרוני ים, גלגלים וכדורי ים והכי כיף- מוזיקהההההההההה
היה מעולה מעולה מעולה. שיהיו עוד.

NoWords

New member
סופשבוע ../images/Emo204.gif

חמישי - מסיבת סיום, אפטר פארטי שהיה פשוט כייייףףף. היינו עד הבוקר, באמת לא חשבתי שאני אהנה ככה. :) הלכתי לישון רק ב6:30 בבוקר. שישי - וול, קמתי ב17:00 ככה. הייתה ארוחת ערב משפחתית די גדולה פה, אח"כ עזרתי לאח שלי במשהו וקפצתי לחברה. ראינו "50 דייטים ראשונים" שבדיוק קניתי בDVD. סרט טוב. שבת - לא הספקתי לעשות הרבה, ראיתי "פרויקט מסלול" - את הגמר
, בערב אני יוצאת עם מישהו, ומחר קמה כדי ללכת להחליף את הפלאפון המת שלי באורנג'!! :[

למעלה