יאללה שרשור חמישי-שישי-שבת

New member
מעגל פריסטייל

מידי יום חמישי ב-7 בערב קניון הזהב ראשל"צ, שער אקסייט

New member
בעיקרון אין גיל מסוים, זה פתוח לקהל הרחב

כך שאפשר למצוא שם חבר'ה החל מ-16-18 ועד 22-25+, תלוי במי שהחליט להגיע באותו יום. עצה שלי? בואו לבדוק בעצמכם ותגלו לבד
כל הרוצה מוזמן בחום, כניסה חופשית
(מומלץ לא רק לאוהבי היפהופ)

SupeRonit

New member
איך ידעת שהיה לי סופ"ש עמוס ?!../images/Emo9.gif

יום חמישי יצאתי עם חברים ל"קפה נוגה" ובגלל שנהגתי כמובן שלא שתיתי אבל הייתי מסטולית מעייפות מה שהעלה את מפלס ההתברברות בתל אביב ואת רמת הצחוקים ברכב (באיזור אלנבי עברנו את הפרסומת עם ברוס וויליס ל"מת לחיות 4 " איזה ................4 פעמים
) ....... יום שישי יאצתי עם חברות ל"בלום" והיה נחמד שבת בבוקר הלכתי עם חברה לים ובערב לכיכר
לא זכור לי כזה חמשו"ש מלא וכיפי כבר הרבה זמן

מי את סופרונית? :)

אחלה סופ"ש .......! ! ! היו הופעות שוות יום שבת בכיכר .. וקפה נגה מקום שליטה .. והבלום בר את מתכוונת ? בפינת קינג ג'ורג' אלנבי שינקין ? המקום קיים עדיין ? איזה גילאים הולכים שם ?

SupeRonit

New member
אני..........? בן אדם משעמם בדרך כלל ../images/Emo9.gif

בגלל זה קפצתי על השרשור עד שהיה לי סופ"ש מעניין
האמת בכיכר נתקענו על פינת היצירה - בהתחלה חברותיי התעכבו שם ואני התעקשתי שזה תינוקי מדיי ,המשכתי להסתובב בין הדוכנים ובסיום הצטרפתי אליהם ונתקעתי שם יותר מהם : מילדים קטנים עד ילדים מגודלים - שמלבד אווירת הרגרסיה הכללית שהייתה במתחם אין שום תירוץ סביר לכך שהיצירות של כולם יצאו ברמה של ילדים בגיל בגן
(חוץ מזוג אחד שיצא לו ממש מהמם וכולם נשאו עיניים אליהם מה שרק הגדיל את רגשות הפאתט.........
) אחר כך הלכנו לאכול ב"וולק 2 ווק" והתיישבנו לקראת חצות על הדשא בכניסה ויותר נהנינו מהחברותא
וכן,הבלום בר ............עדיין קיים .........נראה לי שגילאים 21-26 בערך.........זה לא שראיתי משהו בחושך

למעלה