אז ככה, זה הסופ"ש שלי ....................
יום חמישי התעוררתי ב6 בבוקר אחרי שעה אחת של שינה ...נסענו כל המשפחה המורחבת לירושלים בכמה וכמה מכוניות ... לכותל המערבי ! ! !
הגענו לשם אחרי נסיעה משעשעת .. מזג האויר היה חם אבל פחות לחות בירושלים מאשר בת"א.. חנינו מחוץ לחומות העיר העתיקה ונכנסנו לרחבת הכותל.. כל המשפחה הגיעה.. ונפגשנו עם הרב .. אחי עלה לתורה.. היה מדהים עם שירים שמחים כמו דוד מלך ישראל ושירים חסידיים שאפילו אני הכרתי את המילים.. היה הזוי .. נישקנו את הספר תודה וסחבנו וקיבלנו מטר של סוכריות טופי שנמסו בחום .. היה כיף ומרגש עד כדי דמעות .. נשאתי תפילה שהרב אמר לי להקריא בזמן שהם הכניסו את הספר תורה לארון, תפילה מיוחדת, הנחנו תפילין והיה שם גם קשיש חרדי שתפס אותי ושם יד על ראשי והניח עליי ברכה.. בכלל כל האוירה שם.. מדהים, אני מציע לכל אחד ללכת, עם ישראל חי. שמתי פתק בכותל, והלכנו משם אחרי כמה שעות מדהימות .. היה ממש מדהים. כשיצאנו מחוץ לחומות העיר העתיקה קנינו שם באיזו באסטה דרבוקה הכי יפה שראיתי בחיים שלי .. כמו פסיפס בחוץ.. והצליל שלה מדהים.
נסענו ואכלנו כל המשפחה במסעדה .. אחרי בטן מלאה ושישו ושמחו פרשו איש איש לביתו אחרי יום ארוך.. הגענו הביתה אחרי צהריים והלכנו לישון .. התעוררתי בערב .. ומה עשינו ? הממ .. הלכתי עם חבר ללינקולן, ולנאפיס.. ואחרי זה ב3 בלילה נסענו לת"א למ.א.ש בדיזינגוף.. אחלה פאב, ראינו שם יחד עם אוהדי ארגנטינה וחולצותיהם את המשחק של ארגנטינה !! ניצחנו 1-0 ושלושה ניצחונות בשלב המוקדם. ואמוס ארחנטינה ! ! ! הייתי מסטול אחרי כמעט ליטר בירה וצ'ייסר וויסקי .. היה כיףףף .. צעקות ושאגות שמחה וויכוחים סוערים עם אוהדי הנבחרת.. היה מעניין .. חזרנו הביתה ב6 וחצי.. הלכנו לישון.. שישי קמים בצהריים.. אוכלים משו קטן.. והולכים לשישיסל ! כדורסל כבוד. היה כיף.. הרבה ניצחונות וסלים משוגעים .. חזרתי הביתה לקראת ערב .. מקלחת ומנוחה קלה, אפילו שינה. בערב המאוחר שהתעוררתי ראיתי כוכב נולד 5 .. ואז הלכנו לגג של חבר.. כל החבר'ה.. בקבוק וודקה.. מלא בקבוקי בירה.. איזה 20 .. בקבוק יין.. עוגה.. מלא חטיפים .. סיגריות .. ואנשים שיכורים ומצחיקים
היה כיף ... ! אחרי זה סיבוב לילי עם חבר .. סיבוב עם טעם של פעם.. היה הזוי לחלוטין, אבל ממש. הולכים לישון בבוקר שוב.. קמים בצהריים .. קצת אייסי .. רואים את נדאל עולה לגמר וימבלדון ! ואז כדורגל .. שבתרגל.. היה חם.. אבל כיף . גולים שווים .. וכיף.. וקצת מרמור של חלק מהאנשים הרס קצת מהחשק.. אבל לא נותנים לזה יותר מדי להשפיע.. חזרנו.. מקלחת.. מנוחה לרגליים אחרי שבוע באמת עמוס. ורואים את ההופעות בערוץ 10.. יום לכבוד כדוה"א ..פנק אותה. בערב נראה כבר מה נעשה.. אלוהים גדול ..