פיקניק

CitizenErased

New member
../images/Emo176.gifפיקניק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo176.gif

אז ככה, יש מקום: פארק הירקון.. פארק גדול, איפה בדיוק? נכון יש את החניון שגם מוביל למימדיון, כשממול יש את הלונה פארק? ממש ליד החניון יש תחנת דלק עם חנות קטנה... בקו ישר מהחנות, בתוך הפארק, שם! חח (וואי זה היה הסבר כל כך לא ברור. כל מי שהיה פה בטעם העיר, פשוט תגיעו לאיזור הפארק שליד החניון ושם כבר יהיו שלטים ואנשים
) יש שעה... 13:00. מי שרוצה לבוא יותר מוקדם ולעזור לי קצת כי הוא נורא נחמד, דברו איתי בפרטי. תאריך... ה10 ביולי 2007, יום שלישי אבל מה עם האוכל
נו אז כמובן, זה אמור להיות פיקניק, אמור להיות שתיה ואוכל. הייתה לי בעיה איך לארגן את זה שכל אחד יביא משהו אחר ושלא יחסר כלום ואנערף כשאני לא יודעת ב100% מי מגיע ומי לא. נועה נתנה את הרעיון הנחמד שכל אחד פשוט יתרום 10 שקל, נקפוץ לחנות הנחמדה שבתחנת דלק ונקנה אספקה. אז זהו, כל מה שאתם צריכים להביא זה 10 שקל ומצב רוח טוב... gay. אם אתם באים ומסכימים, תשרשרו
אם אתם מממממש נחמדים וגם מוכנים לפרסם את זה בפורומים/קומונות: מיי כמיקל רומנס, פאניק!, AFI, פול אאוט בוי ואנערף.. כל פורום אחר שאתם מוצאים לנכון להזמין (כל להקה שקשורה בצורה זו או אחרת לערוץ, היא לא חייבת להיות להקה טובה) - אז תשרשרו לכאן את השם של המקומות בהם פירסמתם את זה
זו ככל הנראה תהיה ההודעה האחרונה בנושא (לא כולל תזכורת) אז יאללה!

lestatgirl

New member
את בטוחה שיהיה בתחנה הזו כל מה שצריך?

אולי שפורום אחד יביא שתיה [מי שב100% מגיע] פורום אחר סכום חד פעמי וכו'?

CitizenErased

New member
חשבתי על זה אבל..

אנחנו לא יודעים כמה אנשים יבואו מכל פורום. פייר, אני אישית בכלל לא יודעת כמה פורומים באים. הרעיון של הכסף נראה לי הכי פשוט. גם נועה אמרה לי הרגע שYELLOW שיש בתחנת דלק יקר אז ככל הנראה אני אברר איפה יש סופר באיזור, אקח איתי קורבן שיבוא לעזור לי ופשוט אסע לסופר חח

lestatgirl

New member
כן גם אין כזה מבחר

זה פיקניק של סנדוויביצ'ים כזה או על האש או מה? ובכל מקרה אם את צריכה, אני מוכנה לעזור בכל מה שצריך

HagarStar

New member
זה ילו../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

לא כזה יקר שם בטוח יש תסמכי עליי XD

lestatgirl

New member
אבל זה יגרור לפי דעתי חילוקי דעות

כי חצי פורום אינדי חצי אימו חצי אלטרנטיב וניו רייב וראפ ושיט כזה והכל..

Rose131

New member
אפשר לחבר איזה אמפי לרמקולים

או להחנות את האוטו של לירון כזה באמצע הדשא ולהיות ערסים-משהו אבל כזה.. כלכך הולך להיות ריב על המוזיקה אם זה יהיה

lestatgirl

New member
רמקולים? מה עם החשמל?.. נו וזה יהיה ריב

אלא אם כן זה האוטו של לירון וזאת החלטה דיקטטורית של מיוז-ביפי-RATM

MoonyAvFreak

New member
מוסיקה זה באמת לא רעיון משהו,

כי יש כאן דעות, נגיד ברגע שישימו להקת אימו משו, יש אנשים שיבכו לאאאא תעבירווווווו וכשישימו קייזר צ'יפס אני אתאבד. ככה שזה יותר מידי חלוקת דעות וזה. יהייה כיף גם בלי זה לדעתי, הרבה אנשים ידברו ונעשה אפילו שירה בציבור.

MoonyAvFreak

New member
בתכלס כן, אפשר לשים דברים "נטראלים" כאלו,

כמו מוסיקת שאנטי משו XD

Rose131

New member
אפשר לשים אואזיס. אני לא חושבת שיש אנשים

ששונאים אותם.. או שאפשר להכין פלייליסט עם שיר אחד מכל להקה שיערבב המון סגנונות? [עזבו אתכם, בואו נשים בריטני!]

Rose131

New member
אואזיס ורד הוט*

כי באמת לא נראה לי שיש אנשים ששונאים אותם, לא?

למעלה