פיקניק

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo45.gif סבבה :]]

אני הודעתי בקומונת לוסטפרופטס וכבר 4 סימנו שבאים :] ואחת לא.. ועוד כמה עוד לא אמרו. ;; אנחנו קומונה ממש קטנה! 8 ילדים
ורובם גם כאן. האא ויש לי הצעה למוזיקה
אני מוכנה לעבור על הרשימת פורומים שבאים ולשים לפחות שלוש שירים של כל להקה שבאה! שיהיה הכי גיוון בעולם! ולפזר את זה ממש לא לפי סיגנון ולא לפי איזה להקה יותר טובה או אהובה.. ממש נגיד.. 1. רד הוט. 2. מיוז. 3. גרין דיי. 4. ארקטיק מונקיז. 5. פאניק. 6. בלר. 7. אינקובוס. 8. מיי כימיקל. 9. מטאליקה. 10. ביטלס. 11. פול אאוט בוי. וכו'. חחח בבקשה ^^

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif וואו. עשיתי רשימה ../images/Emo12.gif

שמתאימה ל82 אנשים. ככה שאני צריכה רשימה של כל הפורומים/קומונות שבאים ואז נגיד אפשר להתחיל כאן. לפרסם את הרשימה המלאה וכמה ילדים צריך לכל דבר ורק אבל רק מי ש100% בא ואין סיכוי אפילו קטן שהוא לא יגיע אז יכתוב מה הוא מביא. ואני אכתוב אצלי רשימה.. ואז כל יום לפרסם בפורומים/קומונות אחרות וככה אממ.. יהיו הרבה דברים :]] כי יצא לי נגיד ש82 ילדים ושהממוצע שכל אחד משלם זה 9-14 ש"ח.. בכלל הסכום שיצא לחלק למספר הילדים יוצא 13 ש"ח. קיצור. הרבה שתייה, ממתקים, כלים חד פעמיים, הרבה לחם וממרחים [חומוס,שוקולד וכו'] אז אם בא לכם.. צריך עוד היום ואז יש שבוע וחצי לפרסם את הכל ולסגור את הרשימה. כדי שלא יצא מצב שחסר משהו או שיש יותר מידי ממשהו אחד.

Rose131

New member
מה, לא.

רק ממתקים ולחם?
תביאי בורקסים, תירס, משהו.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif גם בורקסים רשמתי חחח

תירס לא הייתי בטוחה.. אבל יוצא טונות כסף כבר
במקום שכל אחד שבא ישלם 10 ש"ח יוצא שכל אחד מוציא כמעט 15. וזה עוד אם באים 90 ילדים. אם יבואו רק 60? אז יצא 20 שקל לילד
אוך. לא יודעת חחחח

Luna Sphere

New member
את האמת אני לא כל כך בעד שיביאו דברים מראש

למשל אני באה ברכבת ואחרי זה ברגל/במונית ויהיה לי עוד תיק על הגב וזה פשוט להסחב... ו10 שקלים לא שוקלים כל כך הרבה P:

MoonyAvFreak

New member
אבל גם חטיף לדחוף בתיק לא שוקל כלכך הרבה,

זה הרבה יותר בלגן עם הכסף לדעתי, כי לא כולם באים באותו הזמן ואי אפשר כל 10 דקות ללכת לקנות עוד וזה וסתם בלגן.

Luna Sphere

New member
לפי מה שהבנתי לא מדובר *רק* בחטיפים

אלא בבורקסים, שתייה, לחם, ממרחים וכו'... אפילו חטיף תופס די הרבה נפח בתיק גם אם השקית לא מלאה מנפחים אותה ככה שזה ייראה כאילו זה מלא אבל זה כבר עניין אחר

MoonyAvFreak

New member
בסדר, אז אפשר לבחור משו שנראלך תופס הכי

פחות מקום, זה תלוי בך, ואם בא לך תביאי 10 שח ותקני מה שאמרת..שם. לא יודעת, זה ממש בלגן, אני ושחר עשינו משו מסודר ובקרוב הוא יעלה לפורום.

HagarStar

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

אני ויאנה פרסמנו בפאניק! אני מקווה שיתנו לי לצאת עד אז אחרת אני ממש אתבאס ;;

הרעיון של הכסף טוב לפי דעתי../images/Emo223.gif

עזבו רשימות סתם יסבכו אותנו.. ויש בעיה אחרת: חום! אנחנו מדברים על השעות של הצהריים לשבת באמצע הפארק ולא בקניון ממוזג... אז גם בלי קשר לכסף כדאי שכל אחד ידאג לעצמו לשתייה ואני בטח אאחר קצת/הרבה תלוי כמה עייפה אני אחזור מהטיול יום לפני

Djerry

New member
אני בעד הרעיון של הכסף

אבל לא הבנתי איך מגיעים לפארק יורדים בתחנה של האוניברסיטה? כי אני זוכרת שגמר כוכב נולד היה שם (ששש) וירדתי שם. אבל אני לא בטוחה, זה היה ממזמן

FallOutGirl

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ההזמנה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif - רשימת קניות.

אני ומעיין פרסמנו את ההודעה הזאתי בכל פורום אפשרי שקשור איכשהו לMTV2. מי שיש לו קומונה קשורה לMTV2 מתבקש לשלוח לי או למעיין מסר עם קישור לקומונה כדי שנעשה רשימת קומונות גם. מי שלא רוצה להביא משהו מראש יכול לבוא עם כסף ותקנו משהו בתחנת דלק כולכם מוזמנים לפיקניק MTV2! 10.7 13:00 פארק הירקון. רשימת מוצרים- 1. מיץ מוגז. 2. בקבוק מיץ. 3. בקבוק מים. 4. 10 בורקס גבינה. 5. 10 בורקס תפו"א. 6. 10 בורקס אחר. 7. 2 שקיות במבה. 8. ביסלי גדול. 9. אפרופו גדול. 10. תפוצ'יפס גדול. 11. עוגיות. 12. מפיות 100 יחידות. 13. חבילת לחם אחיד פרוס. 14. חומוס נקי גדול. 15. ממרח שוקולד גדול. 16. ממרחב ריבת חלב גדול. 17. סכינים חד פעמי 100 יחידות. 18. צלחות חד פעמיות 100 יחידות. 19. כוסות חד פעמיות 150 יחידות. 20. 10 פיתות. בשביל שלא נצטרך לעבור 200 פעם במלא פורומים אתם מתבקשים לשלוח מסר עם
פריט אחד
בלבד מהרשימה.
שם: פורום: מה מביא: ולחכות לאישור מאיתנו. הרשימה נסגרת ביום ראשון[?] מסרים יש לשלוח עד יום שישי. מי שמבטיח להביא משהו זה רק מי שבא ב100% מי שברגע האחרון מחליט לבוא/מגלה כי הוא יכול לבוא - מתבקש להביא חטיף/בקבוק שתייה.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אז תביאי כסף ותקני שם משהו..

לא כזה ביגדיל. יהיו מספיק פורומים אחרים שיביאו גם דברים חחח

CitizenErased

New member
בננות, אולי פשוט עדיף ללכת עם הקטע של הכסף

ראיתי גם שכתבת בפורומיוז ואת פשוט ניצל"שת משהו, אנשים יפספסו את זה ככה. אין טעם. צריך לפתוח הודעה חדשה. בכל מקרה, הכסף זה בסופו של דבר הכי נח. הגר אומרת שהילו שם לא כזה יקר ויש הכל (האמת שהייתי שם מספיק פעמים בעצמי כדי להגיד שיש שם את הכל) וזה בדיוק 2 דקות הליכה. עדיף כבר ללכת על זה.

למעלה