פיקניק

Brianstorm

New member
ממ מוזיקה אפשר שמישהו יביא גיטרה

בטוח יש פה כמה גיטריסטים וזה ואם יש לאנשים בקשות מיוחדות לשירים שיביאו אקורדים מהאינטרנט יש פה מישהו שמתנדב להביא? אם אף אחד בשום פנים ואופן לא ירצה אני יאלץ להביא,אבל שעוד אנשים יעזרו לי לסחוב אותה מדיי פעם

GaIi4697

New member
ישמצב שאני אוכל להביא

[כי כזה, אני גרה דקה משם אז זה לא יהיה מסובך] אבל אני מפחדת שהיא תשבר אומשהו

T y r

New member
נו תביאי לא יקרה כלום באמאשלי[זאת נועה../images/Emo122.gif]

GaIi4697

New member
נממ../images/Emo12.gif אוקיי../images/Emo12.gif

אבל ברצינות, אם היא תיפול למישהו אני פשוט אחזיר אותה הביתה

../images/Emo45.gif../images/Emo223.gif

אני לא יכולה להביא אבל זה יהיה נחמד אם מישהו כן יביא אולי לשם שינוי אני ינגן שירים של ברנד ניו ואנשים לא יסתכלו עליי כאילו נפלתי מהשמיים

MoonyAvFreak

New member
../images/Emo45.gif

לדעתי הכסף לא רעיון טוב, מה הקטע בזה, אנשים יבואו בזמנים שונים וכל פעם ילכו לקנות עוד עם העוד כסף שהתווסף.
אני חושבת שכדאי לעשות רשימה של מה שאנחנו רוצים שיהייה וכמה מכל דבר וכו, ואז כל מי שמשרשר שהוא בא שיגיד גם מה הוא מביא בכותרת של ההודעה, ואז אנשים ידעו מה לא להביא מהרשימה, ואז אפשר בסוף ליצור רשימה של כל דבר ולצידו את השם של מי שמביא
, וא וא איך של"ג בעומר משפיע עליי, אה? XD בקיצר, כן, ולירון, אם את צריכה עזרה אני בכיף אעזור לך. :)

CitizenErased

New member
אם אתם באמת רוצים לארגן כזה דבר

אז מישהו אחר יצטרך לארגן את זה. לצערי הזמן לאחרונה ממש לא מאפשר לי להתחיל עם רשימות וכאלה.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אני אוהבת לארגן רשימות ../images/Emo12.gif

אני מוכנה עד יום רביעי להכין רשימה.. של כל מה שצריך. לקחתי בחשבון שיהיו 60+ אנשים.. כי פורום מכר, פורום פוב ואמרו לי שגם פורום אואזיס או בלר [לא זוכרת ;;] ממש גדול. ואנחנו גדולים. תמיד אני ארגנתי רשימות לכיתה.. טוב.. עד לפני שנתיים.

Rose131

New member
אבל אנשים מבריזים מעיין.

ואנשים באים למרות שהם לא ידעו שהם יבואו ואז זה גורם לזה שחלק אוכלים בלי להביא כלום וחלק אמרו שיביאו ובכלל הבריזו ואז נדפקים. ואולי נגיד לאנשים לא לאחר הפעם?

MoonyAvFreak

New member
אז האנשים שלא סגורים על עצמם, שיביאו חטיף

וסיימ אם מישו מגלה שהוא בא, שפשוט יקנה חטיף ויבוא.

elknetld2kil

New member
../images/Emo163.gif מתלבט קשות

מצד אחד, הייתי רוצה להכיר קצת את החבר'ה מהפורום. מצד שני, לא נראה לי שאני כל כך מתאים למפגשים כאלה. זה לא שאני לא בנאדם חברותי או משו (דווקא ההיפך), פשוט נראה לי שאני קצת מבוגר בשביל זה ולא נראה לי שאני יתאים לשם כל כך (אני מתאר לעצמי שכולם יבואו מצויידים בחולצות הPATDMCRFOB שלהם, ומה יש לי? חולצות של סטיינד ושל RATM, שגם ככה גדולות עליי). זה גם דרך די ארוכה בשבילי לעשות. יש עוד הרבה זמן ואני בטח אחליט סופית 2-3 ימים לפני זה. חוצמזה, יהיה שם מישהו (חוץ מלירון) שהוא מעל גיל 20?

elknetld2kil

New member
יש לי אחת שקצת גדולה עליי

האמת היא ש70% מהבגדים שלי גדולים עליי. בתכל'ס זה היה שווה את זה, כי ירדתי יותר מ45 ק"ג (הייתי ענק פעם). לפני כמה שנים אחות שלי הביאה לי כמה חולצות מארה"ב (סטיינד, פאפא רואץ', פרל ג'אם, RATM ואחת של בלינק 182 שהלכה לאח שלי), ועכשיו הרוב גדולות עליי.

Rose131

New member
אם אתה רוצה אני יכולה לבוא עם חולצה של HIM!

סתם נו. נראה לי אני פשוט אבוא עם גופייה כדי לחסוך את כל ה"איכסססס אימו!!!!!1" למיניהם.

למעלה