פיקניק

MoonyAvFreak

New member
מה אתה רוצה ../images/Emo10.gif

לא ראיתי אותך המון המון זמן, ואני מתגעגעת

Sweet Calamity

New member
פוצץ../images/Emo7.gif ../images/Emo115.gif

אנלא באה. מחנה הכנה לפנימיה. תהנו לכם.

elknetld2kil

New member
הצעה למנהלים

אולי כדאי לפתוח מתישהו שרשור החלפות ומכירות לבר'ה שיבואו. אני בטוח שיש פה אנשים שמתים להיפטר מפוסטרים, חולצות ודיסקים ויש אנשים שישמחו לקנות אותם.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif חחח כן כדאי מאוד XD

יש לי כלכך הרבה דברים להעיף
בדיוק היום הצלחתי למצוא מישהי מפורום גרין דיי שתקנה לי ממני את החולצות שלהם XDDD

MoonyAvFreak

New member
זהו,גם לי יש דברים שאני כבר לא רוצה,

דיסקים, חבל לי למכור. אבל יש לי חולצה שלהם שהיא ענקית עליי.. ובטוח שיש עוד כמה דברים

lestatgirl

New member
חחח הצעתי שרשור כזה לקראת הפיקניק אבל לא היית

הייתה היענות יתרה..

sha na na revol

New member
אולי אני אבוא כדי להיפטר מבערך כל הדיסקים שלי

חוץ מההוא של בן ארצי.

sha na na revol

New member
וול, חשבתי בעיקר ירצו את הבריטפופ ואר.אי.אם

שלי, אבל אני יכול להביא מכל הסוגים. את רוצה לשאול לגבי משהו ספציפי
...

MoonyAvFreak

New member
אני אאחר! :(

אמא עכשיו הודיעה לי שיש לי תור לרופא ב1, גרר מעצבן, אמרתי לה מראש שהיום הזה תפוס לי, אז אני אצא ברגע שאני אסיים שם.

lestatgirl

New member
../images/Emo41.gifרעיון קטן כדי ל"שפר" תפיקניק..../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

אמ.. אולי שכל פורום יבחר לעצמו צבע ואמ.. נביא מדבקות בצבעים שיבחרו ואם נגיד הפורום שלנו בחר ורוד פורומיוז בחר כחול ופורום מכר בחר אדום אז מי שרק בפורום שלנו יהיה עם מדבקה ורודה אבל מי שגם בפורומיוז ובפורום מכר יהיה עם מדבקה ורודה מדבקה כחולה ומדבקה אדומה, ובגלל שהרוב עדיין לא פגשו אחד את השני יהיה יותר קל לכל הפורומים לדעת מי זה מי ומי איפה בנוסף אני נורא תומכת ברעיון של תגי שמות+הכינויים, רק כדי שאנשים יוכלו לקשר שם ופנים לכינוי ויהיה יותר נחמד.. רק רעיון, השעה עשרה לחמש בבוקר, אני ערה מ-9, תרגישו חופשי לתמוך לבטל להתעלם להצביע ולצחוק.. ואפילו לקרוא לי נאצית כי בואו נודה שהרעיון הזה שומש כבר..

Luna Sphere

New member
../images/Emo6.gif

רעיון נחמד אבל כולם שונאים לשים מדבקות על הציצי אחד של השני >< סתם אמ.. גם אני תומכת בכינויים והשמות ורציתי להציע להכין בעצמי אבל אני לא יודעת מתי אני אגיע בדיוק וזה לא שאני מכירה את כולם ואמ.. כן.

Luna Sphere

New member
חחח אני בספק שהמישו הזה עוד יצליח לעמוד

בחום הזה עם פונצ'ו..

למעלה