קח את זה בקלות...
זה לא יתפתח לשום דבר שיהרוס בצורה הזאת
יכול להיות שלא הבנו, אם בראש שלך להסביר אז סבבה ואם לא אז גם סבבה. "אני מתאר לעצמי שכולם יבואו מצויידים בחולצות הPATDMCRFOB שלהם, ומה יש לי?", "צריך להיות משהו אחיד שיהיה לכולם ולא נגיע למצב שבו יהיה הפרש גדול בין מה שיש לאנשים שבאים (אני מדבר על אותו עיקרון שבגללו עשו את התלבושות האחדיות בבצפרים)." יכול להיות שאני קישרתי בין הציטוטים שלך בצורה שלא לה כיוונת, אבל כשאתה קורא את זה ככה זה נשמע די הגיוני, לא? עכשיו, עלו פה בינתיים שלושה רעיונות על איך לארגן את האספקט הפיקניקי של המפגש הזה:
1. רשימה מסודרת שבה כל אחד מביא משהו מסויים וכולם חולקים. בעייתי משהו כשלא יודעים כל כך מי יגיע ומתי, אז נכון לעכשיו זה ירד מהפרק (למרות שוואלה, זו היתה אחלה רשימה וכבוד למי שארגן אותה עם ירידה לכאלה פרטים)
2. כל אחד מביא סכום כסף מסויים, קונים ב-ילו הקרוב וכולם חולקים. בעייתי במקצת בהתחשב בעובדה שעדיין לא ממש יודעים מי יגיע ומתי אז זה בעצם אוכל בשלבים... (כל פעם ללכת שוב ל-ילו ולהשלים חסרים)
3. כל אחד דואג לאוכל ושתיה לעצמו. ככה שאם אני יודעת שאני לא שותה מוגז אני דואגת לעצמי למים ואם אני אלרגית לבמבה אוסם אני מארגנת לעצמי חבילה של שוש. נו, כמו טיול בית ספר שכזה. זו נראית לי האפשרות הכי פשוטה מבחינה לוגיסטית וביצועית. אני מרגישה עכשיו כמו ילדה מפגרת על שאני מפרטת כל כך דברים שדי ברורים לכולם אבל כבר הקלדתי אז איי מייט אז וול אשלח. חווווווווץ מזה, גם לי יש נסיעה לעשות, אני מעל גיל עשרים ואני רצינית בקשר לתלבושת אחידה בורוד.