הקפצה!
K K a R n O n A New member 30/7/05 #103 שלום=]=] רציתי לבקש את העזרה שלכם...ואם כבר ביקשו את זה אז סורי.... נכון בפרק 118 היה את השיר בהופעה אם איזה גבר אחד שהופיע..מישהו יודע איך קוראים לשיר ומי שר אותו?!?
שלום=]=] רציתי לבקש את העזרה שלכם...ואם כבר ביקשו את זה אז סורי.... נכון בפרק 118 היה את השיר בהופעה אם איזה גבר אחד שהופיע..מישהו יודע איך קוראים לשיר ומי שר אותו?!?
T TuTyBoP15 New member 30/7/05 #104 אמממ.. אני לא יודעת איך קוראים לשיר אבל לזמר קוראים טיציאנו פרו.. זמר מצויין.. ברוכה הבאה לפורום בבקשה לקרוא את התקנון ולפעם הבאה לשרשור לשרשור שאלות טענות ותגובות שהות נעימה שתהיה לך בפורום שלנו..ותיכנסי יותר אההה ו...אני רוית(תותי ) אני בת 15..
אמממ.. אני לא יודעת איך קוראים לשיר אבל לזמר קוראים טיציאנו פרו.. זמר מצויין.. ברוכה הבאה לפורום בבקשה לקרוא את התקנון ולפעם הבאה לשרשור לשרשור שאלות טענות ותגובות שהות נעימה שתהיה לך בפורום שלנו..ותיכנסי יותר אההה ו...אני רוית(תותי ) אני בת 15..
B brunu New member 30/7/05 #106 שאלה והקפצה את שירי רבלדה מי כתב והלחין? אני משער שלא חברי הלהקה חח אבל סגנון הלחן די זהה