שאלות, בקשות, המלצות

כשהפורוםרק נפתח הייתי פה פעמיים

אבל אז השתכנעתי שאין כמו המורדים ואני לא רואה אני רק אוהבת אתה שחקנית אנהי ולפעמיים אני רואה רבלדה רקכדי לראות אותה ולדעתידולסה כן חזיר..זאת דעתי האישית...איך פותחים ספיישל?*

DinaLiza13

New member
תקשיבי!../images/Emo46.gif

נמאס מהמריבות שיש בפורום על שחקנים מסויימים אז באמת שלא צריך שתוסיפי עוד אחת! דולסה היא מהממת והטיא שחקנית מוכשרת! גם אנהי מושלמת ושחקנית נהדרת! אני ממליצה לך בחום לא לפתוח פה על אחד השחקנים כמו דולסה המממת, כי יתנפלו עליך מלא! ואם אני לא טועה עשו כבר ספישל לאנהי אבל אם אף-אחד לא יפתח אני ישמח לתרום קצת לפורום.

TuTyBoP15

New member
מורן כנסי בבקשה

לפני הכל ברוכה הבאה לפורום שלנו
אני תותי בת 15.. כמה הבהרות לגבי הפורום: זהו פורום רבלדה ואסור להשוות בין המורדים לרבלדה בדיוק היום דיסקסנו על העניין של אנהי-רוברטה מלחמה.. והסכמנו פה אחד שאסור להעליב שחקנים! בשום אופן אני מבקשת ממך שתחסכי מאיתנו את העצבים שלנו..את סתם יוצרת פה מריבות וסכסוכים..בשום אופן ואופן אסור לך להגיד שדולסה מריה חזיר..ורק שתדעי אומרים חזירה הצטרפת לפורום
אנחנו מאוד שמחים ונקבל אותך יפה בבקשה לקרוא את תקנון הפורום ולהתעדכן בחוקי הפורום פתחת פה 2 הודעה חדשות עם שאלה..יש שרשור שנקרא שאלות טענות ובקשות שאלות אך ורק לשרשור הזה..מכיוון שאת חדשה אנחנו מבינים אך לפעם הבאה..

אני לא מבינה מה זה הפורום הזה?!!?!?

מלא בחוקים איכס...תנו להנותלמה צריךלשרשר ולמה אסור להגיד דעה על שחקנים זה מה שאני חושבת על דולסה שהשם ממש לא מתאים לה!! הלכתי לפורום אחר שאין שם שוטרים בייייי

TuTyBoP15

New member
אוקיי אז אני באמת מציעה לך ללכת

לפורום אחר.. את מעליבה פה אנשים ושחקנים וזה אסור ככה...זה לא להנות זה להתעצבן ההנאה שלך זה לריב עם אנשים סבבה שלנו לא

shir08

New member
הלו הלו!!!|כועס|

אם את לא אוהבת את דולסה את לא צריכה לקרוא לה חזיר!!! אל תלכלכי פה את שחקנים!! דולסה מדהימה!

זאת דעתי!!!

לדעתי דולסה פשוט מזעזעת מה זה הצבעים האלה בשיער שלה! ואיך היא מתאפרתכאילו היא איזה רוצחת! ויש לה אף ממש מוזר והיא גם מתלבשתכמו זונה! זאת דעתי לדעתי אנהי גומרת עליה.. אנהי יפה ומוכשרת ודולסה סתם לא יודעת לשחק!

shir08

New member
אז אם את יכולה

לשמור את הדעות שלך לעצמך...!! קראת את התקנון?

TuTyBoP15

New member
סתם לידיעתך...דולסה

קיבלה פרס על המשחק הכי טוב...אם אני לא טועה זה פורסם פה לפני כמה ימים.. תקנו אותי אם אני טועה..זו היתה דולסה נכון

TuTyBoP15

New member
ודבר נוסף...

אני מבקשת שהערות כאלה תחסכי לי אותם..כי אותי אישית את מעליבה.. אני מאוד אוהבת איך שהיא מתלבשת ואיך שהיא מתאפרת ואני עצמי מתאפרת ככה..זה לא רוצחת ולא זונה..זה רוקרית יודעת מזה
זה כאלה אנשים שאוהבים ת'מוזיקה רוק ואוהבים מראה שחור כזה..אני בחלקי כזאת..אז בבקשה...את ממש מגזימה עם הערות האלה..זה אסור בפורום הזה אנחנו היום דיברנו על זה שזה הופך את הפורום למבאס.. ניסיתי לא להגיב לשטויות שלך אבל לא הצלחתי..

TuTyBoP15

New member
את זה לא היית צריכה להגיד לי...

זה עכשיו ראיתי אחרי ששלחתי לך מסר...זה מעציב...לא ידעתי שזה מה שאת חושבת עליי

מאמי זאת אני סוניה תלכי למטה

ותביני למה עשיתי אתזה ואני אמרתי אתזה רק כדי לתתלךתחושה שאני הרגשתי אבלזה ממש לא מה שאני חושבתעליךך ממש לא!!!

TuTyBoP15

New member
אני יודעת שזו את בגלל זה נעלבתי..

כי אמרת לי שאני חזיר..וזה די לא נחמד..אם מישהי שאני לא מכירה אותה מפורומים כבר כמה זמן הייתה אומרת לי לא נורא..אבל איתך דיברתי כמה פעמים... וזה מעליב...חחחח לא נורא..חפיף

מאמי אני לא אמרתי ברצינות!

זה כאילו לא היה רציני אמיתי אני לא חושבת ככה עליך ממש לא פשוט זה היה חלק מכל הסיפור הזה וסליחה אם נעלבת

DinaLiza13

New member
את יכולה...

להיות פחות בוטה בדעות שלך! וחייב להיות חוקים בפורום כי אז לא יהיה סדר בכל!! ויש פורמים שהחוקים שם לא מחייבים ויש שם באלגן! ודולסה היא מדהימה! אם זה מה שאת חושבת את יכולה לפחות להגיד את זה בדרך פחות בוטה כמו למשל, אני אוהבת יותר את אנהי, אז למה לא עשו לה ספיישל?! לעומת מה שכתבת, גם אני לא אוהבת שחקנים מסוימים אבל אני לא יקרא להם חזירים וכ"ו בפורום כי זה מעליב חלק מן המעריצים, אז אם את בפורום ואת פותחת הודעה לנושא מסויים תתחשבי גם באחרים! ואם את רוצה שיהיה ספיישל על אנהי אז את יכולה גם לבקש מאחד המנהלים.

DinaLiza13

New member
ועוד דבר...

דולסה שונה מהדמות! אם לא חשבת זאת דמות לא בן-אדם, דולסה הרבה יותר שקטה!

אני רואה שלמדתם את הלקח

אנשים מורן זאת אני וכל מה שאמרתי על דולסה ועל כולם ממש לא נכון פשוט רציתי להראות לכם איך לפעמיים אני מרגישה... כשאנשים פותחים סתם הודעות/מזלזלים בשחקנים/מזלזלים במעריצים/מזלזלים בסידרה ואני רואה שהצלחתי..אני מצטערת אם העלבתי מישהו זאת לא הייתה מטרה שלי..כמה פה מתנפלים עליי כל פעם שאני מעירה הערות אז רציתי ללמד אותם לקח ואני רואה שהצלחתי..אז אני מקווה שעכשיו אתם מבינים אותי ולא תעירו לי הערות מהסוג שמעירים לי בדרך כלל כשאני מעירה על משהו די חמור כמו הדברים שציינתי.. מקווה שאף אחד לא כועס עליי!!

למעלה