שיר השבוע

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifאהה וד"א חן הנה - שבתי../images/Emo9.gif, רק בזכותך../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo99.gif

loner in love

New member
../images/Emo176.gifשיר השבוע../images/Emo176.gif

יאייי הפינה הראשונה לחופששששש אז מה התחיל לכם את החופש בהכי סבבה?
מהו שיר השבוע שלכם?
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?
מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם?
מהו אלבום השבוע שלכם?
מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט השבוע שלכם? חופש נעים

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gif../images/Emo9.gifרק בגללך../images/Emo24.gif תודע../images/Emo99.gif../images/Emo51.gif

My Sacrifice1

New member
Mine

מהו שיר השבוע שלכם?System Of A Down-Chop Suey
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?Met This Girl
מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם?---
מהו אלבום השבוע שלכם?Coldplay-X&Y
מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט השבוע שלכם?I Don't Have One =]

mayoosh4

New member
שלי ../images/Emo140.gif

מהו שיר השבוע שלכם? יש המון: אינפקציה- עין הנמר crazy- simple plan incomplete-backstreet boys other side- rhcp מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? unsaid things ו ברוקולי מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם? meet you there, 3am מהו אלבום השבוע שלכם? still not getting any של סימפל... אני חורשת עליו. מהו סמיילי השבוע שלכם? B קול מהו משפט השבוע שלכם? "hello royal wellers of the mcfly pop kingdom, we are welcome you to our very own christmas message FROM US TO YOU" חעחעחעח אני וחברה שלי זמזמנו את זה מלא כל השבוע >< [צריך לבטא את זה במבטא דאגיי מלכותי]

PunK RocK 1o1

New member
אני=]

מהו שיר השבוע שלכם? Mest - Chance of a Lifetime [לא נגמלת ולא נגמלת מטוני!
] Yellowcard - Way Away The Used - All That I've Got Kelly Clarkson- Breakaway [אהמ סתמו
] מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? אין מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם? That Thing You Do מהו אלבום השבוע שלכם? אין מהו סמיילי השבוע שלכם?
ו-
מהו משפט השבוע שלכם?I'll be just fine Pretending I'm not I'm far from lonely And it's all that I've got

PunK RocK 1o1

New member
כי ככה..

אני עדיין מכחישה..
ומישהו ראה את הקליפ Since You've Been Gone נכון בקטע של ההופעה מה זאת החולצה הזאת?! [אם אפשר לקרוא לזה ככה
]

beyonce3

New member
שלי.......

מהו שיר השבוע שלכם?Work It Out/ביונסה מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?The Guy Who Turned Her Down מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם?Brown Eyed Girl מהו אלבום השבוע שלכם?Dangerously In Love/ביונסה...(שבוע שני ברציפות...
) מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט השבוע שלכם?the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return

hadasrulez

New member
ME ../images/Emo9.gif

מהו שיר השבוע שלכם? שניים: Foo Fighters - Breakout ו- Bowling for soup- 1985 מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? all about you מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם? :O לא שמעתי באסטד השבוע מהו אלבום השבוע שלכם? אוטוביוגרפי- אשלי סימפסון מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט השבוע שלכם? "אל תפגע פן תיפגע" חחחחח אתמול זה קיבל משמעות כ"כ נכונה

DesertRose7

New member
../images/Emo26.gif + מחשבה..

מהו שיר השבוע שלכם? sipme plan - so happy togther מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? i've got you מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם? fake מהו אלבום השבוע שלכם? green day - american idiot מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט השבוע שלכם? |"כמה דם!!!" אוי זה היה מצחיק..ומפחיד.. מה שחשבתי הוא שכבר הגיע הזמן להוריד את השורה של - השיר הבאסטדי כי זה פורום מקפליי ובשביל באסטד יש פורום בנפרד וכאן זה צריך להיות פורום בשבילם ולא נספים (ועוד אחר כך מתפלאים על ההשוואה) אני יודעת שיש הרבה פה שגם שם וגם פה אבל זה עדין לא תירוץ. אם רוצים להכניס באסטד אז יפה מאוד יש את השורה של "שיר השבוע" ששם אפר להכניס יותר משיר אחד. ויש כאלה פה שלא אוהבים את באסטד וזה קצת מטומטם שהם צריכים בכלל לענות על זה. יש מבין?<

למעלה