שיר השבוע

oriaaaa

New member
אני!

מהו שיר השבוע שלכם? כמה שאני אוהב- עברי לידר מהו שיר המקפליי שלכם? I've got you מהו שיר הבאסטדי שלכם? who's David מהו אלבום השבוע שלכם? אין..... מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט השבוע שלכם? אין.....

loner in love

New member
../images/Emo176.gifאני

מהו שיר השבוע שלכם? 30 Seconds To Mars - Attack
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? I've Got You
מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם? בקושי שמעתי השבוע
מהו אלבום השבוע שלכם? מקפליי ובלינק
מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט השבוע שלכם? you did this!

may90

New member
אני%

מהו שיר השבוע שלכם?- blink182-first date מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? --- מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם? air hostess מהו אלבום השבוע שלכם? blink182- take off your pants jacket מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט השבוע שלכם? חעחעחע! אני וחברות ראינו אצל חברה "עיר החטאים" (כי לא נתנו לנו להכנס לראות בקולנוע
) אז היה קטע שאחד שלא הייתה לו אוזן אחורי כמה שנים נהייה צהוב, גמד, עם כרס, ועיניים ואוזניים ואף ענקיים! אז אני ככה אמרתי (וזה משפט השבוע ד"א): "מה זה?! איך יש לו אוזן?!" וחברה שלי אמרה:"וואלה מאי הוא צהוב!" זה היה מצחיק

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifאני ../images/Emo185.gifמהו שיר השבוע שלכם../images/Emo35.gifדי יש יותר מדי יש לי 4 דיסקים חדשים השבוע../images/Emo122.gif, נלך על "צחוק הגורל" של פיטר רוט../images/Emo99.gif ../images/Emo94.gifמהו שיר השבוע המקפלייי שלכם../images/Emo35.gifהיה ותמיד יישאר - that girl ../images/Emo39.gifמהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם../images/Emo35.gifwhy ../images/Emo68.gifמהו אלבום השבוע שלכם../images/Emo35.gifיש לי ארבעה../images/Emo3.gif, החדש של קולדפליי (x&y), החדש של אואזיס (dont believe the truth), קין (hopes and fears) ופיטר רוט../images/Emo9.gif ../images/Emo185.gifמהו סמיילי השבוע שלכם../images/Emo35.gif../images/Emo9.gif ../images/Emo94.gifמהו משפט השבוע שלכם../images/Emo35.gifאין לי../images/Emo3.gif

DesertRose7

New member
פיטר ../images/Emo99.gif

חברה של יראתה אותו בשנקין ולא היה לה אומץ ללכת אליו.. והכי מצחיק שהוא קלט אותה ואפילו עשה לה שלום (רק שהיא לא ראתה) פיטר

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifיאא איזה כיף לחברה שלך../images/Emo7.gif פתאום אני מרגישה צורך עז לנסוע לשנקין../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo123.gif

oriane0

New member
עונה ../images/Emo13.gif

מהו שיר השבוע שלכם? i'm just a kid
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? i've got you
מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם? whos david
מהו אלבום השבוע שלכם? mcflyyyyyyyyyyyyy
מהו סמיילי השבוע שלכם?
כי זה חמודי
מהו משפט השבוע שלכם? sombody save me

למעלה